Treceți la conținutul principal

Casă dulce casă...


E firesc să ne dorim o casă, un cuibușor numai al nostru, acel loc mult visat pe care să îl putem numi acasă!

Indiferent de cum arată în viziunea noastră acest acasă, până să ne putem bucura 100% de sentimentul unui cămin, câțiva pași sunt esențial de urmat.

Iar în îndeplinirea acestui vis frumos de a avea o casă, ne pot ajuta cei de la Vindem ieftin, raiul materialelor de construcții.


Și spun asta pentru că există o serie uriașă de avantaje pentru a colabora cu ei:

  • Cumperi totul dintr-un singur loc și astfel poți câștiga timp și economisi bani (totalul necesarului de materiale fiind mai mic decât în depozitele clasice și hypermarketuri);
  • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri;
  • Beneficiezi de consiliere gratuită dacă ai nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la tine în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori – ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului).
  • Riscul la achiziție este zero. Ne asumăm responsabilitatea și facem totul pentru ca, în final, clienții noștri să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă recenziile video de pe site.
  • Vindem exact ce dorește clientul, nu primește o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate.
  • Firmele își pot externaliza serviciul de achiziții, scutind astfel cheltuieli cu personalul și administrarea acestui departament, precum și eventuale pierderi datorate comisioanelor care se acordă, de obicei, celor de la achiziții. Or, prin externalizare, firmele câștigă din ambele perspective: nici costuri cu personalul, nici pierdere de timp, ci doar prețuri negociate de noi în numele lor.
  • Și pentru clienții – persoane fizice este mai avantajos să-și comande materialele necesare de construcții prin Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro. Asta pentru că nu întotdeauna recomandările primite de la meșteri și constructori sunt bine-intenționate sau au în vedere și bugetul beneficiarului – care, neștiutor, ajunge să plătească mai mult decât face, inclusiv comisioane. În schimb, cu ajutorul consilierii gratuite oferite de echipa Vindem-ieftin, clienții beneficiari pot ține costurile sub control, fără riscuri și fără pierderi.

Pare surprinzător, nu!? Să găsești astfel de servicii pe net, o echipă pregătită a cărui scop este să te ajute în a îți îndeplini visele- incredibil!

Așa ne-am zis și noi când domnul Google ne-a direcționat spre ei și mai că nu ne venea a crede ochilor. Căci știm cu toții cât de greu este să mai ai încredere în constructorii din România.

Plecând de la amenajări exterioare, amenajări interioare, izolații, tâmplărie PVC, instalații termice și alte nebunii, pe site-ul Vindem Ieftin se pot găsi toate cele necesare înfiripării celui mai simpatic cuibușor de nebunii!

Noi ne-am bucurat la culme când am descoperit site-ul, iar rubrica specială de recenzii a fost o adevărată încântare.

Și cea mai frumoasă parte acum vine! Economisind atâta timp și bani, surplusul economic l-am utilizat pentru a rezerva o a doua lună de miere. De data aceasta în frumoasa Veneția!

Voi cum ați utiliza economiile pe care le-ați face utilizând serviciile Vindem Ieftin?


Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de primăvară.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde