vineri, 16 martie 2018

Casă dulce casă...


E firesc să ne dorim o casă, un cuibușor numai al nostru, acel loc mult visat pe care să îl putem numi acasă!

Indiferent de cum arată în viziunea noastră acest acasă, până să ne putem bucura 100% de sentimentul unui cămin, câțiva pași sunt esențial de urmat.

Iar în îndeplinirea acestui vis frumos de a avea o casă, ne pot ajuta cei de la Vindem ieftin, raiul materialelor de construcții.


Și spun asta pentru că există o serie uriașă de avantaje pentru a colabora cu ei:

  • Cumperi totul dintr-un singur loc și astfel poți câștiga timp și economisi bani (totalul necesarului de materiale fiind mai mic decât în depozitele clasice și hypermarketuri);
  • Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
  • Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri;
  • Beneficiezi de consiliere gratuită dacă ai nevoie de informații despre produse. Având consultant dedicat, câștigi timp pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
  • Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la tine în cele mai bune condiții, nefiind stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori – ceea ce se reflectă atât în calitatea produselor, cât și în prețul final (costurile de manipulare, depozitare și transport fiind, altminteri, incluse în adaosul comercial aferent produsului).
  • Riscul la achiziție este zero. Ne asumăm responsabilitatea și facem totul pentru ca, în final, clienții noștri să beneficieze de o livrare perfectă și rapidă. Garanția și siguranța livrării mărfii o reprezintă recenziile video de pe site.
  • Vindem exact ce dorește clientul, nu primește o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate.
  • Firmele își pot externaliza serviciul de achiziții, scutind astfel cheltuieli cu personalul și administrarea acestui departament, precum și eventuale pierderi datorate comisioanelor care se acordă, de obicei, celor de la achiziții. Or, prin externalizare, firmele câștigă din ambele perspective: nici costuri cu personalul, nici pierdere de timp, ci doar prețuri negociate de noi în numele lor.
  • Și pentru clienții – persoane fizice este mai avantajos să-și comande materialele necesare de construcții prin Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro. Asta pentru că nu întotdeauna recomandările primite de la meșteri și constructori sunt bine-intenționate sau au în vedere și bugetul beneficiarului – care, neștiutor, ajunge să plătească mai mult decât face, inclusiv comisioane. În schimb, cu ajutorul consilierii gratuite oferite de echipa Vindem-ieftin, clienții beneficiari pot ține costurile sub control, fără riscuri și fără pierderi.

Pare surprinzător, nu!? Să găsești astfel de servicii pe net, o echipă pregătită a cărui scop este să te ajute în a îți îndeplini visele- incredibil!

Așa ne-am zis și noi când domnul Google ne-a direcționat spre ei și mai că nu ne venea a crede ochilor. Căci știm cu toții cât de greu este să mai ai încredere în constructorii din România.

Plecând de la amenajări exterioare, amenajări interioare, izolații, tâmplărie PVC, instalații termice și alte nebunii, pe site-ul Vindem Ieftin se pot găsi toate cele necesare înfiripării celui mai simpatic cuibușor de nebunii!

Noi ne-am bucurat la culme când am descoperit site-ul, iar rubrica specială de recenzii a fost o adevărată încântare.

Și cea mai frumoasă parte acum vine! Economisind atâta timp și bani, surplusul economic l-am utilizat pentru a rezerva o a doua lună de miere. De data aceasta în frumoasa Veneția!

Voi cum ați utiliza economiile pe care le-ați face utilizând serviciile Vindem Ieftin?


Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de primăvară.

6 comentarii: