joi, 29 iunie 2017

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării!

De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți.

Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?!

Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM.


E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat!

Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afacere, iar mirosul este genial!

Nu aveți nevoie de o cantitate mare de produs, doar de câteva aplicări, chiar la baza firului de păr. Scopul pudrei acesteia este să confere volum părului când este pleoștit- funcționează, credeți-mă!

Zilele acestea am purtat mult pălării din paie pe afară, pentru că plec la muncă fix la 12, când soarele e suuus pe cer și fără pălărie aș muri. Problema este însă că din cauza asta, părul meu arată praf!

Așa că pudra asta exotică, parfumată și pastelată îmi e de un real ajutor. Și nici nu cântărește mult, ceea ce o face excelentă de cărat prin poșetă.

Nu îngrașă părul, nu duce la apariția mătreții (cel puțin în cazul meu) și lasă un parfum suav, floral-fructat în păr, de îți e mai mare dragul.

Mă bucur că am dat peste acest produs și că își face treaba. Ar fi fost totuși mult mai fain ca postarea asta să fi fost scrisă de la o terasă de pe malul măriiiiiiiii, iar mâine să nu fi fost nevoită să merg la muncă prin soarele torid.

Ca să rezumăm, în cazul în care aveți nevoie de ceva volum pentru păr, vă recomand pudra de mai sus. Dacă simțiți că o luați razna cu vremea de afară, zic să semnăm o petiție prin care să cerem ca vara să nu se mai muncească!

12 comentarii:

 1. Valeria Chertes29 iunie 2017, 22:44

  Greu foarte greu pe caldura asta dar rezistam.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am avut norocul sa pot intra in posesia unei pudre de par Taft ;a fost pentru prima oara cand am vazut si incercat o pudra de par ;sunt impresionata si chiar e foarte buna pentru par ,nu incarca parul atunci cand o folosesc ,inca o mai am si acum dupa atat timp.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si pentru mine a fost prima oara cand am folosit un astfel de produs. Sunt foarte incantata de el

   Ștergere
 3. Foarte greu cu caldura. Greu mai gasesc un loc unde sa fie cat de cat o temperatura convenabila.

  RăspundețiȘtergere
 4. E super cald . Noi stam mai mult in casa si ne mai racorim in piscină .

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. Nu am folosit sampin uscat niciodata, asa ca nu as putea sa iti spun. Pudra asta da volum parului, nu functioneaza daca nu prea te-ai spalat pe cap. Banuiesc ca rolul samponului e sa fenteze privitorul. Dar un raspuns clar nu iti pot da. Poate dupa ce o sa folosesc sampon uscat

   Ștergere