Treceți la conținutul principal

Tu știi ce transformă o casă într-un cămin?

"Familia este biserica de acasă." (Ioan Gură de Aur)



Oriunde ne-am uita în jurul nostru, vedem cum se înalță din ce în ce mai multe case, simple, cu etaj, colorate ori mai puțin colorate, blocuri noi sau mai vechi, vile și duplexuri, un adevărat caleidoscop imobiliar.

Și pentru fiecare din locuitorii acelor case, indiferent că vorbim de o căsuță simplă, de la țară, ca cea a bunicilor, o vilă cu 3 etaje sau un apartament îngrămădit din jungla urbană, locuința lor este cea mai frumoasă și primitoare!

Cu toate acestea, pentru fiecare dintre noi conceptul de frumos, primitor, cămin sau acasă îmbracă forme cât se poate de diferite.

Așadar, ce transformă, în viziunea mea, o casă într-un cămin, ce o face cu adevărat valoroasă?!


O curte mare, mobilă luxoasă, o piscină, cât mai multe etaje, posibil pentru unii să conteze, dar pentru mine, familia, căldura  și amintirile create între pereții casei sunt ingredientele ce plămădesc emoționantul acasă, căminul la care vrei să te întorci iar și iar, refugiu pentru suflet!

Și sunt sigură că fiecare dintre noi își dorește un cămin, căsuța lui, frumoasă și specială, unde să se simtă liber, fericit și iubit. Un loc unde, împreună cu familia, să aibă parte de clipe de neuitat, amintiri, înțelegere și dragoste necondiționată.

O casă devine cămin atunci când între pereții ei există armonie, iubire și o familie care să umple cu râsete și cine mai știe câte alte trăiri fiecare cameră!


Casele frumoase fac oamenii fericiți, dar pentru a ajunge în acest punct, este nevoie de multă muncă, timp, bani, bătăi de cap și o echipă de experți bine pregătiți care să ne îndrume fiecare pas.

Decizia de a achiziționa o casă presupune documentare, muncă de cercetare, alegerea locului ideal, decizia asupra planului unei case etc., deci... decizii, decizii, decizii. Și dacă nu ai pregătirea corespunzătoare, toate acestea îți pot da serios de furcă. Eu una știu că m-aș pierde în detalii, m-aș panica, eventual aș face și o criză, două de isterie și aș avea mare nevoie de un evaluator ANEVAR.

De ce aș avea nevoie de un astfel de evaluator, ce legătură are el cu o casă frumoasă, cu o familie fericită și un cămin adevărat?!

Ei bine, un astfel de expert se ocupă cu evaluarea (desigur) imobiliară, deosebit de importantă pentru a stabili valoarea impozitele ce trebuiesc plătite către stat, valoarea imobilului (indiferent dacă este vorba despre o pensiune, casă, vilă sau apartament) pe piața de vânzări/cumpărări, precum și pentru întocmirea dosarelor de emigrare.

Util, căci o casă frumoasă dar pe care nu ți-o poți permite sau întreține, nu prea mai compune imaginea ideală a unui cămin desăvârșit.


Dacă evaluarea primește ok contului tău bancar, mai sunt doar câțiva pași până la împlinirea visului de a avea căminul mult imaginat- obținerea unui proiect de casă!

Pentru un astfel de proiect, echipa AIA pune la dispoziția noastră, a celor ce își doresc întemeierea căminului dorit, proiecte tip sau personalizate (pentru orice buget). Și cel mai minunat aspect este faptul că orice proiect poate fi adaptat amplasamentului și dimensiunilor terenului ales/moștenit/câștigat.

Pentru mine aceste servicii sunt cât se poate de utile, deoarece am multe idei, deja îmi  imaginez fiecare cameră, cotlon și grădină, cu toate detaliile, utilitățile și decorul aferent, însă îmi este greu să transpun tot amalgamul de idei...

Apelând la specialiștii AIA, pe lângă faptul că avem acces la un număr ridicat de proiecte de casă, alături de aceștia putem construi casa perfectă, combinând diferite proiecte, construind pe baza ideilor noastre, consultându-ne și eficientizând întregul proces.

Iar în cazul meu, căminul perfect este un întreg puzzle. Cum să nu ai nevoie de cineva cu experiență și pregătire de specialitate, când ceea ce tu îți dorești este atât de complex!?


Ne dorim foarte mult o căsuță a noastră, într-un loc liniștit, retras, departe de agitația orașului, dar care să ne ofere confortul cu care deja suntem obișnuiți.

O casă pe pământ însă este destul de costisitoare, nu vine de-a gata, e musai să fie construită în funcție de dorințele noastre și să se potrivească mânusă unei familii numeroase (adică 2 copilași, 2-3 pisici, un cățel, o bucătărie generoasă și neaparat o cameră DOAR pentru machetele soțului meu).

Și pentru că ne-am căsătorit recent, pentru că vrem să ne extindem familia, să fugim de oraș și să ne clădim (dragul și minunatul) un cămin, ne-am interesat ce presupune un proiect de casî AIA, astfel etapele unor proiecte case sunt:

1. consultările inițiale, inclusiv cea mai importantă etapă, deoarece în această fază se discută ideile, așteptările, dorințe de viitor, adaptarea la stilul de viață al familiei și a bugetului disponibil;

2. definitivarea și verificarea proiectului, alături de întreaga echipă, conform ideilor dezbătute în prima fază și doar cu acordul nostru, al clienților;

3. documentarea și obținerea autorizației de construcție, incluzând arhitectura, structura și instalațiile, imperios necesare obținerii documentelor necesare.

Și dacă apelați la specialiștii AIA, marele avantaj este acela că echipele lor sunt multidisciplinare, drept urmare, o să economisiți timp, bani și nervi tocați! Și o să câștigați cel mai important aspect- calitatea.

Iar calitatea este principalul element ce transformă o casă într-un cămin!

Sper că măcar pe jumătate vă doriți și voi o căsuță la fel de mult ca noi și că am reușit să vă captez atenția să consultați site-ul AIA-Birou de recrutare și să vă creionați o casă cu suflet.

Și dacă în cazul meu o casă fericită este un cămin special, inundat de iubire, familie și prieteni adevărați, un loc cozy și environmental friendly, sunt curioasă în cazul vostru ce transformă o casă într-un cămin?!


Această postare a fost scrisă pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.

Comentarii

  1. Sunt total de acord cu tine draga mea! 😘

    RăspundețiȘtergere
  2. O decizie inteleapta sa apelezi la specialisti

    RăspundețiȘtergere
  3. Un adevarat vis ... la cheie! :)
    Mult succes! 💙

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihi! Chiar ca vis la cheie. Dar si visul nostru, caci tare mult ne dorim si noi o casuta a noastra, pe pamant, cu cerdac si mansarda, unde sa zburde Heffy in pace.

      Ștergere
  4. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde