Treceți la conținutul principal

Tu știi ce transformă o casă într-un cămin?

"Familia este biserica de acasă." (Ioan Gură de Aur)Oriunde ne-am uita în jurul nostru, vedem cum se înalță din ce în ce mai multe case, simple, cu etaj, colorate ori mai puțin colorate, blocuri noi sau mai vechi, vile și duplexuri, un adevărat caleidoscop imobiliar.

Și pentru fiecare din locuitorii acelor case, indiferent că vorbim de o căsuță simplă, de la țară, ca cea a bunicilor, o vilă cu 3 etaje sau un apartament îngrămădit din jungla urbană, locuința lor este cea mai frumoasă și primitoare!

Cu toate acestea, pentru fiecare dintre noi conceptul de frumos, primitor, cămin sau acasă îmbracă forme cât se poate de diferite.

Așadar, ce transformă, în viziunea mea, o casă într-un cămin, ce o face cu adevărat valoroasă?!


O curte mare, mobilă luxoasă, o piscină, cât mai multe etaje, posibil pentru unii să conteze, dar pentru mine, familia, căldura  și amintirile create între pereții casei sunt ingredientele ce plămădesc emoționantul acasă, căminul la care vrei să te întorci iar și iar, refugiu pentru suflet!

Și sunt sigură că fiecare dintre noi își dorește un cămin, căsuța lui, frumoasă și specială, unde să se simtă liber, fericit și iubit. Un loc unde, împreună cu familia, să aibă parte de clipe de neuitat, amintiri, înțelegere și dragoste necondiționată.

O casă devine cămin atunci când între pereții ei există armonie, iubire și o familie care să umple cu râsete și cine mai știe câte alte trăiri fiecare cameră!


Casele frumoase fac oamenii fericiți, dar pentru a ajunge în acest punct, este nevoie de multă muncă, timp, bani, bătăi de cap și o echipă de experți bine pregătiți care să ne îndrume fiecare pas.

Decizia de a achiziționa o casă presupune documentare, muncă de cercetare, alegerea locului ideal, decizia asupra planului unei case etc., deci... decizii, decizii, decizii. Și dacă nu ai pregătirea corespunzătoare, toate acestea îți pot da serios de furcă. Eu una știu că m-aș pierde în detalii, m-aș panica, eventual aș face și o criză, două de isterie și aș avea mare nevoie de un evaluator ANEVAR.

De ce aș avea nevoie de un astfel de evaluator, ce legătură are el cu o casă frumoasă, cu o familie fericită și un cămin adevărat?!

Ei bine, un astfel de expert se ocupă cu evaluarea (desigur) imobiliară, deosebit de importantă pentru a stabili valoarea impozitele ce trebuiesc plătite către stat, valoarea imobilului (indiferent dacă este vorba despre o pensiune, casă, vilă sau apartament) pe piața de vânzări/cumpărări, precum și pentru întocmirea dosarelor de emigrare.

Util, căci o casă frumoasă dar pe care nu ți-o poți permite sau întreține, nu prea mai compune imaginea ideală a unui cămin desăvârșit.


Dacă evaluarea primește ok contului tău bancar, mai sunt doar câțiva pași până la împlinirea visului de a avea căminul mult imaginat- obținerea unui proiect de casă!

Pentru un astfel de proiect, echipa AIA pune la dispoziția noastră, a celor ce își doresc întemeierea căminului dorit, proiecte tip sau personalizate (pentru orice buget). Și cel mai minunat aspect este faptul că orice proiect poate fi adaptat amplasamentului și dimensiunilor terenului ales/moștenit/câștigat.

Pentru mine aceste servicii sunt cât se poate de utile, deoarece am multe idei, deja îmi  imaginez fiecare cameră, cotlon și grădină, cu toate detaliile, utilitățile și decorul aferent, însă îmi este greu să transpun tot amalgamul de idei...

Apelând la specialiștii AIA, pe lângă faptul că avem acces la un număr ridicat de proiecte de casă, alături de aceștia putem construi casa perfectă, combinând diferite proiecte, construind pe baza ideilor noastre, consultându-ne și eficientizând întregul proces.

Iar în cazul meu, căminul perfect este un întreg puzzle. Cum să nu ai nevoie de cineva cu experiență și pregătire de specialitate, când ceea ce tu îți dorești este atât de complex!?


Ne dorim foarte mult o căsuță a noastră, într-un loc liniștit, retras, departe de agitația orașului, dar care să ne ofere confortul cu care deja suntem obișnuiți.

O casă pe pământ însă este destul de costisitoare, nu vine de-a gata, e musai să fie construită în funcție de dorințele noastre și să se potrivească mânusă unei familii numeroase (adică 2 copilași, 2-3 pisici, un cățel, o bucătărie generoasă și neaparat o cameră DOAR pentru machetele soțului meu).

Și pentru că ne-am căsătorit recent, pentru că vrem să ne extindem familia, să fugim de oraș și să ne clădim (dragul și minunatul) un cămin, ne-am interesat ce presupune un proiect de casî AIA, astfel etapele unor proiecte case sunt:

1. consultările inițiale, inclusiv cea mai importantă etapă, deoarece în această fază se discută ideile, așteptările, dorințe de viitor, adaptarea la stilul de viață al familiei și a bugetului disponibil;

2. definitivarea și verificarea proiectului, alături de întreaga echipă, conform ideilor dezbătute în prima fază și doar cu acordul nostru, al clienților;

3. documentarea și obținerea autorizației de construcție, incluzând arhitectura, structura și instalațiile, imperios necesare obținerii documentelor necesare.

Și dacă apelați la specialiștii AIA, marele avantaj este acela că echipele lor sunt multidisciplinare, drept urmare, o să economisiți timp, bani și nervi tocați! Și o să câștigați cel mai important aspect- calitatea.

Iar calitatea este principalul element ce transformă o casă într-un cămin!

Sper că măcar pe jumătate vă doriți și voi o căsuță la fel de mult ca noi și că am reușit să vă captez atenția să consultați site-ul AIA-Birou de recrutare și să vă creionați o casă cu suflet.

Și dacă în cazul meu o casă fericită este un cămin special, inundat de iubire, familie și prieteni adevărați, un loc cozy și environmental friendly, sunt curioasă în cazul vostru ce transformă o casă într-un cămin?!


Această postare a fost scrisă pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.

Comentarii

 1. Sunt total de acord cu tine draga mea! 😘

  RăspundețiȘtergere
 2. O decizie inteleapta sa apelezi la specialisti

  RăspundețiȘtergere
 3. Un adevarat vis ... la cheie! :)
  Mult succes! 💙

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hihihi! Chiar ca vis la cheie. Dar si visul nostru, caci tare mult ne dorim si noi o casuta a noastra, pe pamant, cu cerdac si mansarda, unde sa zburde Heffy in pace.

   Ștergere
 4. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î