Treceți la conținutul principal

Enciclopedia plantelor by Dacia Plant

Știu că în mod normal vă povesteam lunea despre cărți, dar Enciclopedia Plantelor îmi este atât de dragă, încât nu m-am putut abține și o să vă vorbesc astăzi despre ea!


Am avut norocul să câștig Enciclopedia Plantelor la un concurs organizat de cei de la Vegis și Dacia Plant și tare mă bucur că m-am numărat printre câștigători!

În 323 de pagini, ilustrațiile Angiolinei Santocono ne încântă privirea prin frumusețea și atenția cu care au fost pictate, fără a pierde esența plantelor creionate cu toată dragostea din lume.

Dacia Plant a reușit să aducă în biblioteca fiecăruia dintre noi valori neștiute, o adevărată colecție de patrimoniu, pentru a ne lumina existența.

Ilustrațiile pictoriței de origine italiană, Angiolina Santocono, reprezintă adevărate comori ale patrimoniului românesc, grăind cu un talent artistic desăvârșit despre flora spontană a României.


Enciclopedia Plantelor este o adevărată comoară ce ne vorbește cu o deosebită candoare despre plantele din flora spontană a țării noastre dragi (despre care sper să ne bucurăm încă mult timp de acum înainte), în cuvinte alese și ilustrații vii.

De la agriș, asmățui, cicoare, săpunariță, garofiță, măceș și multe alte plante medicinale, enciclopedia oferită de Dacia Plant reprezintă o Biblie pentru fiecare cămin!

Enciclopedia Plantelor ne învață să ne iubim florile, plantele și arbuștii, să învățăm să le recunoaștem și cum să le întrebuințăm.

Remedii naturiste, ceaiuri aromate ori plante amărui, ce ne vindecă de fel și fel de boli, nu există floare dată uitării.

Vă recomand să vă achiziționați Enciclopedia Plantelor dacă dați peste ea în librării, căci este cu adevărat o comoară de neprețuit!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

File de iubire

Când aveam fundițe-n păr și rochițe cu buline, Visam la marea iubire,  Ca-n romanele citite pe sofa de străbunica. Am crescut cam repejor Și cu mare bucurie rochița de școlăriță am îmbrățișat. Dar la visul de iubire tot n-am renunțat. La liceu, cu lumea-n cap și speranțe de-mplinire, Am fugit după iubire... Doar că lesne mi-am dat seama că nu-i totu' ca-n romane Și tare m-am supărat pe romanele citite, Pe poveștile trăite și personajele iubite. Dar când timpu a mai trecut Și mai mare am crescut, Ușor am realizat că mitul despre iubire Poate fi înfăptuit lângă omul potrivit. De-a lungul timpului, dar mai ales în facultate, am învățat că un bun scriitor este acela care a cunoscut viața cu tot ce presupune ea: greutăți, bucurii, suișuri și coborâșuri, durere și fericire, lacrimi, agonie, disperare- dar nu s-a lăsat înfrânt de ele, ci le-a împletit cu măiestrie în povești inedite, ce fac delicul publicului. Și asta tocmai pentru că cititorul î