duminică, 10 septembrie 2017

Enciclopedia plantelor by Dacia Plant

Știu că în mod normal vă povesteam lunea despre cărți, dar Enciclopedia Plantelor îmi este atât de dragă, încât nu m-am putut abține și o să vă vorbesc astăzi despre ea!


Am avut norocul să câștig Enciclopedia Plantelor la un concurs organizat de cei de la Vegis și Dacia Plant și tare mă bucur că m-am numărat printre câștigători!

În 323 de pagini, ilustrațiile Angiolinei Santocono ne încântă privirea prin frumusețea și atenția cu care au fost pictate, fără a pierde esența plantelor creionate cu toată dragostea din lume.

Dacia Plant a reușit să aducă în biblioteca fiecăruia dintre noi valori neștiute, o adevărată colecție de patrimoniu, pentru a ne lumina existența.

Ilustrațiile pictoriței de origine italiană, Angiolina Santocono, reprezintă adevărate comori ale patrimoniului românesc, grăind cu un talent artistic desăvârșit despre flora spontană a României.


Enciclopedia Plantelor este o adevărată comoară ce ne vorbește cu o deosebită candoare despre plantele din flora spontană a țării noastre dragi (despre care sper să ne bucurăm încă mult timp de acum înainte), în cuvinte alese și ilustrații vii.

De la agriș, asmățui, cicoare, săpunariță, garofiță, măceș și multe alte plante medicinale, enciclopedia oferită de Dacia Plant reprezintă o Biblie pentru fiecare cămin!

Enciclopedia Plantelor ne învață să ne iubim florile, plantele și arbuștii, să învățăm să le recunoaștem și cum să le întrebuințăm.

Remedii naturiste, ceaiuri aromate ori plante amărui, ce ne vindecă de fel și fel de boli, nu există floare dată uitării.

Vă recomand să vă achiziționați Enciclopedia Plantelor dacă dați peste ea în librării, căci este cu adevărat o comoară de neprețuit!

6 comentarii: