Treceți la conținutul principal

Interviu JOA- haine cu suflet

Dacă și voi sunteți genul cărora le place să se îmbrace bine, alegeți haine cu personalitate, lucrate cu drag, atunci citiți în continuare, acest articol este pentru voi!

Joa by Catwork însumează tot ceea ce ne dorim de la hăinuțele noastre. Pasiune, culoare și multe pisici (și flori- desigur, ce ar fi femeia fără flori!?)!


Și pentru că recent Joa și-a lansat și un site nou-nouț (zic să aruncați un ochișor aici), nu am putut rezista tentației și am provocat creatoarea la un mini-interviu.


Î: Spune-ne în câteva cuvinte povestea Joa by Catwork.

R: Joa este sora mai mică a brand-ului Catwork, mai energică și mai sportivă. Are o sonoritate veselă, luminoasă, tonică. De la franțuzescul “joie” (cu trimitere la “joie de vivre”) dar scris cum se aude, pe mine mă duce cu gândul la soare. E o JOAcă.

Î: Ce fel de oameni aleg să poarte creațiile tale?

R: Cred că oameni veseli, deschiși, simpatici. În general oameni fără vârstă. Clientele  pe care le cunosc eu personal așa sunt. Luminoase și deschise. 

Î: Care a fost cea mai interesantă comandă/proiect realizat de tine?

R: Am pictat portretul unei pisici la Expoziția de pisici Sofisticat la cererea proprietarului. Nu făcusem așa ceva niciodată, am pictat multe pisici stilizate, multe lucruri stilizate de fapt, dar niciodată realist. Am avut un șoc. Mi-a iesit perfect. Si acum sunt super uimită. Clientului i-a plăcut foarte mult, dar, neștiind că pictez realist pentru prima dată,  nu cred ca îmi înțelegea starea de extaz. 

Î: Îți mai amintești prima piesă pe care ai lucrat-o?

R: Nu numai că mi-o amintesc, dar o și am. A fost o geantă pentru mine, dintr-o fustă veche, făcută de nevoie pentru că nu aveam bani să îmi cumpăr una. (și nici nu mi-ar fi plăcut ceva din ceea ce se găsea la vremea respectivă prin magazine)

Î: Ce proiecte de viitor ai?

R: Proiectul cel mai important este www.joa-shop.ro, aici am investit multă energie și implicare anul acesta, și încă îl consider proiect de viitor, pentru că mai avem de făcut încă 90% din ceea ce  ne-am propus. Mi-a plăcut mereu interacțiunea cu clientele, sunt dependentă. Site-ul pare că mă îndepărtează de sursa de unde îmi iau energia, dar, paradoxal, mă apropie. Voi incerca să fiu în contact permanent cu cele care poartă produsele noastre, pentru mine în primul rând, pentru că asta mă bucură foarte mult. După atâția ani, încă mai sunt uimită și extrem de fericită când cineva îmi spune că îi place ce fac. 

Î: Unde îți găsești sursa de inspirație?

R: Peste tot. Pisicile mele. Fetele care poartă hainele. Fetele care îmi plac și care ar putea purta hainele.  Fără a căuta ințelesuri duble, mă îndrăgostesc de câte o tipă și încerc să mă gândesc ce ar pune-o mai bine în valoare. Îmi place să mă uit la oameni. Ăsta e germenele unui proiect conex, la care încerc să nu mă gândesc prea mult  pentru a evita împrăștierea care mă caracterizează.

Î: Ce le-ai transmite clienților Joa by Catworrk?

R: Clientelor noastre, să se bucure de hainele și gențile Joa, pe care de acum le vor găsi din belșug pentru că în ideea asta sunt făcute. Să se simtă bine cu ele, relaxate și fără stresul că sunt sau nu la modă. Nu sunt la modă.  Și să nu uite să ne dea un semn, că ne face maaare plăcere J  Iar clienților, să dăruiască produsele noastre fetelor și femeilor simpatice din viața lor. 



Eu una știu că m-am îndrăgostit iremediabil de hăinuțele Joa. Vesele, feminine și jucăușe, îți aduc zâmbetul pe buze.

Lucrate cu drag, cu atenție la detalii și aducând în prim plan ceea ce iubesc femeile mai mult (pisicile și florile), fac din fiecare femeie o tipă unică, specială și optimistă!

Așa că dacă încă nu știți ce să îmbrăcați de Paște, intrați pe https://joa-shop.ro/ și lăsați pisicile să vă cucerească.

Pe noi urmăriți-ne în continuare, urmeză postări interesante cu și despre Joa!
 
 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde