luni, 10 aprilie 2017

Interviu JOA- haine cu suflet

Dacă și voi sunteți genul cărora le place să se îmbrace bine, alegeți haine cu personalitate, lucrate cu drag, atunci citiți în continuare, acest articol este pentru voi!

Joa by Catwork însumează tot ceea ce ne dorim de la hăinuțele noastre. Pasiune, culoare și multe pisici (și flori- desigur, ce ar fi femeia fără flori!?)!


Și pentru că recent Joa și-a lansat și un site nou-nouț (zic să aruncați un ochișor aici), nu am putut rezista tentației și am provocat creatoarea la un mini-interviu.


Î: Spune-ne în câteva cuvinte povestea Joa by Catwork.

R: Joa este sora mai mică a brand-ului Catwork, mai energică și mai sportivă. Are o sonoritate veselă, luminoasă, tonică. De la franțuzescul “joie” (cu trimitere la “joie de vivre”) dar scris cum se aude, pe mine mă duce cu gândul la soare. E o JOAcă.

Î: Ce fel de oameni aleg să poarte creațiile tale?

R: Cred că oameni veseli, deschiși, simpatici. În general oameni fără vârstă. Clientele  pe care le cunosc eu personal așa sunt. Luminoase și deschise. 

Î: Care a fost cea mai interesantă comandă/proiect realizat de tine?

R: Am pictat portretul unei pisici la Expoziția de pisici Sofisticat la cererea proprietarului. Nu făcusem așa ceva niciodată, am pictat multe pisici stilizate, multe lucruri stilizate de fapt, dar niciodată realist. Am avut un șoc. Mi-a iesit perfect. Si acum sunt super uimită. Clientului i-a plăcut foarte mult, dar, neștiind că pictez realist pentru prima dată,  nu cred ca îmi înțelegea starea de extaz. 

Î: Îți mai amintești prima piesă pe care ai lucrat-o?

R: Nu numai că mi-o amintesc, dar o și am. A fost o geantă pentru mine, dintr-o fustă veche, făcută de nevoie pentru că nu aveam bani să îmi cumpăr una. (și nici nu mi-ar fi plăcut ceva din ceea ce se găsea la vremea respectivă prin magazine)

Î: Ce proiecte de viitor ai?

R: Proiectul cel mai important este www.joa-shop.ro, aici am investit multă energie și implicare anul acesta, și încă îl consider proiect de viitor, pentru că mai avem de făcut încă 90% din ceea ce  ne-am propus. Mi-a plăcut mereu interacțiunea cu clientele, sunt dependentă. Site-ul pare că mă îndepărtează de sursa de unde îmi iau energia, dar, paradoxal, mă apropie. Voi incerca să fiu în contact permanent cu cele care poartă produsele noastre, pentru mine în primul rând, pentru că asta mă bucură foarte mult. După atâția ani, încă mai sunt uimită și extrem de fericită când cineva îmi spune că îi place ce fac. 

Î: Unde îți găsești sursa de inspirație?

R: Peste tot. Pisicile mele. Fetele care poartă hainele. Fetele care îmi plac și care ar putea purta hainele.  Fără a căuta ințelesuri duble, mă îndrăgostesc de câte o tipă și încerc să mă gândesc ce ar pune-o mai bine în valoare. Îmi place să mă uit la oameni. Ăsta e germenele unui proiect conex, la care încerc să nu mă gândesc prea mult  pentru a evita împrăștierea care mă caracterizează.

Î: Ce le-ai transmite clienților Joa by Catworrk?

R: Clientelor noastre, să se bucure de hainele și gențile Joa, pe care de acum le vor găsi din belșug pentru că în ideea asta sunt făcute. Să se simtă bine cu ele, relaxate și fără stresul că sunt sau nu la modă. Nu sunt la modă.  Și să nu uite să ne dea un semn, că ne face maaare plăcere J  Iar clienților, să dăruiască produsele noastre fetelor și femeilor simpatice din viața lor. Eu una știu că m-am îndrăgostit iremediabil de hăinuțele Joa. Vesele, feminine și jucăușe, îți aduc zâmbetul pe buze.

Lucrate cu drag, cu atenție la detalii și aducând în prim plan ceea ce iubesc femeile mai mult (pisicile și florile), fac din fiecare femeie o tipă unică, specială și optimistă!

Așa că dacă încă nu știți ce să îmbrăcați de Paște, intrați pe https://joa-shop.ro/ și lăsați pisicile să vă cucerească.

Pe noi urmăriți-ne în continuare, urmeză postări interesante cu și despre Joa!
 
 

12 comentarii:

 1. O idee foarte originala! Imi place ce am vazut pe ste-ul ei! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Face hainute superbe! Cel putin rochitele si fustitele sunt minunate.

   Ștergere
 2. Cand vezi hainute asa de frumoase decizia e grea - pe care sa o cumpar?

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Si lucrate cu mare drag. Sa primesti de Paste o astfel de hainuta, pictata manual... vis!

   Ștergere
 4. foarte dragute produsele..mi-as lua si eu cate ceva

  RăspundețiȘtergere