Treceți la conținutul principal

Masajul cu bețe de bambus

Zilele astea au fost destul de tensionate, proiecte multe, drumuri și mai multe și câte și mai câte alte mici nimicuri de făcut- dar care puse cap la cap, se adună.

Drept pentru care, vă spun sincer, mintea îmi stă numai la masaj! Și fie că este vorba de un masaj mai deochiat sau unul de relaxare, la cât de obosită sunt, nu aș refuza nicio variantă.

Astăzi însă vreau să vă vorbesc despre masajul cu bețe de bambus pe care l-am descoperit recent.


Acest tip de masaj este des utilizat în cultura asiatică, unde este foarte apreciat, orice parte a corpului, chiar și fața putând fi masată cu bețe de bambus de diferite mărimi.

Efectele se văd imediat, după o sedință de 30 sau de 50 de minute, te simți mult mai revigorat, relaxat și ușor ca un fulg. Ca să nu mai spun că pentru câteva minute grijile par a se evapora- și ajută și la eliminarea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii.

Înainte de a începe masajul propriu-zis se aplică un ulei special pe piele (relaxant, anticelulitic, etc.) și ședința poate începe.

Nu este dureros, ci chiar plăcut, bețele fiind netede și plăcute la contactul cu pielea. Prin rularea bețelor sunt eliminate toxinele și nodulii celulitici, iar prin presiune sunt tonifiați și relaxați mușchii.

Printre beneficiile masajului cu bambus se numără tonifierea musculaturii, reducerea celulitei, îmbunătățirea aspectului pielii, tonifierea feselor, relaxare, energizare și îmbunătățirea circulației sangvine.

Pentru efecte rapide împotriva celulitei, este necesar să apeleați la 2 ședințe pe săptămână. Pentru relaxare, măcar o dată pe săptămână.

Dacă locuiți în Focșani, puteți să apelați cu încredere la serviciile de masaj din cadrul salonului Freya, pe care îl puteți găsi aici.


Sursă foto


Comentarii

  1. adica masajul cu facaletul! 😅😅😅
    Iti poti inchipui ca eu nu suport masajul? Poate de aceea nu mi-a dat mama natura celulita! LOL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fix asa! Masajul cu facaletul. Cel mai bun masaj ever.

      Eu una de mica eram topita dupa masaj. As sta o zi intreaga sa fiu masata <3

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Cred ca ar fi o idee faina sa primim macar 2 vouchere pe luna la masaj de la companiile la care lucram!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Pe zonele cu celulita se simte cum netezeste partile cu probleme. In rest insa, doamne, e divin! Nu as fi crezut, dar e atat de placut... il recomand din tot sufletul.

      Ștergere
  4. Imi place enorm de mult masajul. Merg de doua ori pe luna la un cabinet medical unde se face masaj terapeutic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de fain!! Si eu imi doresc enorm de mult sa pot merge macar 1 data sau de 2 ori pe luna la masaj. In momentul de fata e una dintre cele mai arzatoare dorinte ale mele ca sa zic asa. :)

      Ștergere
    2. Cat de fain!! Si eu imi doresc enorm de mult sa pot merge macar 1 data sau de 2 ori pe luna la masaj. In momentul de fata e una dintre cele mai arzatoare dorinte ale mele ca sa zic asa. :)

      Ștergere
  5. Sincer as apela non-stip...sunt ca o pisicuta, careia ii place sa fie mangaiata si alintata!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde