joi, 16 februarie 2017

Masajul cu bețe de bambus

Zilele astea au fost destul de tensionate, proiecte multe, drumuri și mai multe și câte și mai câte alte mici nimicuri de făcut- dar care puse cap la cap, se adună.

Drept pentru care, vă spun sincer, mintea îmi stă numai la masaj! Și fie că este vorba de un masaj mai deochiat sau unul de relaxare, la cât de obosită sunt, nu aș refuza nicio variantă.

Astăzi însă vreau să vă vorbesc despre masajul cu bețe de bambus pe care l-am descoperit recent.


Acest tip de masaj este des utilizat în cultura asiatică, unde este foarte apreciat, orice parte a corpului, chiar și fața putând fi masată cu bețe de bambus de diferite mărimi.

Efectele se văd imediat, după o sedință de 30 sau de 50 de minute, te simți mult mai revigorat, relaxat și ușor ca un fulg. Ca să nu mai spun că pentru câteva minute grijile par a se evapora- și ajută și la eliminarea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii.

Înainte de a începe masajul propriu-zis se aplică un ulei special pe piele (relaxant, anticelulitic, etc.) și ședința poate începe.

Nu este dureros, ci chiar plăcut, bețele fiind netede și plăcute la contactul cu pielea. Prin rularea bețelor sunt eliminate toxinele și nodulii celulitici, iar prin presiune sunt tonifiați și relaxați mușchii.

Printre beneficiile masajului cu bambus se numără tonifierea musculaturii, reducerea celulitei, îmbunătățirea aspectului pielii, tonifierea feselor, relaxare, energizare și îmbunătățirea circulației sangvine.

Pentru efecte rapide împotriva celulitei, este necesar să apeleați la 2 ședințe pe săptămână. Pentru relaxare, măcar o dată pe săptămână.

Dacă locuiți în Focșani, puteți să apelați cu încredere la serviciile de masaj din cadrul salonului Freya, pe care îl puteți găsi aici.


Sursă foto


14 comentarii:

 1. adica masajul cu facaletul! 😅😅😅
  Iti poti inchipui ca eu nu suport masajul? Poate de aceea nu mi-a dat mama natura celulita! LOL

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fix asa! Masajul cu facaletul. Cel mai bun masaj ever.

   Eu una de mica eram topita dupa masaj. As sta o zi intreaga sa fiu masata <3

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Cred ca ar fi o idee faina sa primim macar 2 vouchere pe luna la masaj de la companiile la care lucram!

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Pe zonele cu celulita se simte cum netezeste partile cu probleme. In rest insa, doamne, e divin! Nu as fi crezut, dar e atat de placut... il recomand din tot sufletul.

   Ștergere
 4. Imi place enorm de mult masajul. Merg de doua ori pe luna la un cabinet medical unde se face masaj terapeutic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cat de fain!! Si eu imi doresc enorm de mult sa pot merge macar 1 data sau de 2 ori pe luna la masaj. In momentul de fata e una dintre cele mai arzatoare dorinte ale mele ca sa zic asa. :)

   Ștergere
  2. Cat de fain!! Si eu imi doresc enorm de mult sa pot merge macar 1 data sau de 2 ori pe luna la masaj. In momentul de fata e una dintre cele mai arzatoare dorinte ale mele ca sa zic asa. :)

   Ștergere
 5. Sincer as apela non-stip...sunt ca o pisicuta, careia ii place sa fie mangaiata si alintata!

  RăspundețiȘtergere