Treceți la conținutul principal

Parfum de Japonia cu Exact Tours



Imediat ce am citit romanul Memoriile unei gheișe, mi-am dorit enorm să vizitez continetul asiatic, mai exact Japonia. Cu toate că au trecut mai bine de cinci ani de atunci, nu am îndrăznit niciodată să îi dau aripi acestui vis, pentru că mereu am considerat că bariera lingvistică este mult prea importantă, că distanța mult prea mare, iar costurile uriașe pentru portofelul meu.

Mi-am promis totuși ca atunci când voi găsi o agenție capabilă să ofere un circuit în Japonia cu ghid vorbitor de japoneză îmi voi oferi drept cadou mult doritul circuit în Japonia.


Japonia cu Exact Travel Tour sunt sigură că urmează a fi o experiență pe care nu o voi uita pentru tot restul vieții, asemenea lucrurilor mult așteptate și care, într-un final se împlinesc!

Iar ca o mare iubitoare de natură și frumos,

Mi-am pus semn în calendar ca Japonia s-o văd 
Când cireșii-s-nfloriți, cerul este azuriu și parfumu-mbătător, 
Ca să știu pe viitor lumii să povestesc și cum viața să-ndrăgesc!

Gheișe ca să privesc, kimonouri să probez
Munții să îi explorez și prin văi să rătăcesc
S-adun mii de amintiri pentru când oi îmbătrâni...


Faptul că am ales să plec în Japonia prin cei de la Exact Travel Tour nu a fost întâmplător. Din toate căutările mele, specialișii agenției au fost singurii care mi-au prezentat avantaje cu adevărat credibile și pentru care m-am aventurat cu plăcere în experiența asiatică.

Primul și cel mai mare avantaj pentru mine a fost prezența pe tot parcursul circuitului a unui ghid vorbitor de japoneză! Barierele lingvistice sunt un mare impas, iar faptul că știu că am mereu pe cineva lângă mine capabil să se descurce printre vorbitorii nativi, să mă sprijine și să îmi ofere informațiile necesare mi-a ridicat o piatră de pe inimă.

Deși în general prefer ca în excursii să plec singură, pentru Japonia nu mă simt în largul meu să respect tradiția, iar faptul că pe întreg parcursul circuitului este constant cineva cu mine, precum și că organizează circuitul după un anumit orar, știind din timp ce  urmează să vizitez și când este un al doilea mare avantaj.

Itinerarul bine stabilit, atribuit cu informații și alte detalii despre locurile ce urmează să le vizitez, cazarea și masa asigurate, uneori chiar și transportul sunt un avantaj uriaș, scutindu-mă de stresul de a căuta cazări, de a găsi un mijloc de transport adecvat etc. Toate îmi sunt puse la dispoziție imediat, cu locuri bine alese și mâncare cu specific asiatic- ce mi-aș putea dori mai mult!? 

Cu o expediție atât de bine organizată, este imposibil să mă stresez! Eliminind stresul, pot astfel să mă bucur pe deplin de excursie, de ceaiaurile aromate, de mâncărurile deosebite și parfumul superb al cireșilor!

Unde mai pui că aș împușca doi iepuri dintr-o lovitură, printr-un singur circuit reușind să văd nu una, ci două țări: Japonia și Coreea de Sud.

Ceea ce înseamnă că pe lângă superbii cireși înfloriți o să am ocazia să mă plimb și să hrânesc căprioarele Templului Jogyesa.

Iar în ultima zi, pentru că cei de la Exact Tours știu cât de importante sunt cumpărăturile pentru o femeie, am liber la shopping prin Myeong-dong! Ca să plec și cu amintiri palbabile.

Cu atâtea avantaje cum să nu vrei să vizitezi Japonia?!


Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde