miercuri, 25 iulie 2018

Le Jardin de Fragonard Tilleul Cedrat

Îmi place să testez diferite produse cosmetice, parfumuri și alte nebunii- lucrul acesta nu mai este un mister.

Dar, indiferent cât de mult mi-ar plăcea să testez tot soiul de produse, mereu am câteva preferate la care mă întorc mereu și mereu și pe care nu le-aș schimba pentru nimic în lume.

Fragonard se numără printre gamele mele preferate de parfumuri- top 3 aș putea spune (dar luați aminte, la mine în top 3 fiecare ocupă același loc).

Cea mai recentă achiziție a mea, cam de pe vremea când am vizitat incredibila Enisala - despre care am povestit aici este apa de parfumul Tilleul Cedrat by Fragonard.


Mirosul este incredibil, ideal pentru sezonul cald, motiv pentru care am și decis să achiziționez un parfum din această gamă (pentru că în magazinul din Constanța aromele erau incredibile și extrem de variate).

Ambalajul, după cum ne-au obișnuit cei de la Fragonard este chic, stilat, extrem de frechy. Cu accente de auriu, flori suave și extrem de feminin este imposibil să nu îți placă.

Ca și piramidă olfactivă, notele de vârf sunt mandarina, lamâia și frunzele de violetă, notele de mijloc florile de tei, portocal și iasomie, iar notele de bază cedrul alb și moscul.

E musai, dar MUSAI să încercați acest parfum pentru a înțelege cât de frumos, fresh și plăcut poate mirosi. Nici prea mult, nici prea puțin, echilibrul perfect pentru a face din fiecare femeie o adevărată zână.

Și pe cât de drăgălaș este ambalajul, pe atât de stilată este și sticluța parfumului. Nimic vulgar, nimic extravagant sau opulent- stil, bun-gust și feminitate.


Cantitatea este și ea generoasă, 50 de ml la aproximativ 150 de lei - zic eu o afacere foarte bună pentru un parfum franțuzez cu istorie și tradiție. Singurul inconvenient aș spune eu, este că brand-ul se găsește destul de greu (momentan în magazinul din City Mall Constanța și în București la cei de la Adda Shop).

Parfumul persită în timp, aș îndărzni să spun că aproximativ 12 ore, iar dacă la început este fresh-fructat, ducându-te cu gândul la o livadă de lamâi, pe parcursul zilei se releve și celelalte arome, învăluindu-te în mister, prospețime și aromă de vară- este imposibil să nu te amorezezi de Tilleul Cedrat.

Partea super cool este că parfumul face parte dintr-o întreagă gamă, motiv pentru care puteți găsi spăun, lumânări și difuzor de cameră cu aceeași combinație minunată de note.

Voi ați încerca acest parfum sau brand? Până acum ați auzit de cei de la Fragonard?4 comentarii: