Treceți la conținutul principal

Bohemian Style

Stilul vintage, cu accente boeme mi-a plăcut mereu și cred că mă reprezintă cel mai bine. Anii '50-'60 sunt preferații mei datorită eleganței, simplității și feminității pe care reușeau să o scoată în evidență.

Rochiile cloș, cu un croi frumos, menite a scoate în evidență silueta, accesoriile ce completau ținuta perfect, fără a pica în vulgar, bijuteriile discrete dar de un farmec aparte- mă fac să îmi tresară inima de fericire.

Pe lângă rochițele încântătoare și volănașele cuceritoare, gentuțele din materiale naturale îmi plac cel mai mult- fie că vorbim de poșetele din lemn, fire de tricotat sau din trestie!

Vedeam astfel de gentuțe în șifonierul bunicii, sifonier cu miros de lavandă și săpun Dove  și le consideram adevărate comori. Mult timp după ce am crescut și am început să port poșete, să îmi definesc stilul și să adopt un look mai feminin am încercat să găsesc accesorii ca cele ale bunicii. Din păcate însă acestea erau foarte greu de găsit, noi nici nu încăpea discuția și puteam face rost de astfel de minunății doar de la târgurile vintage.

În sinea mea însă îmi doream extrem de mult să am unele ale mele, nou-nouțe! La mai bine de 10 ani (în cazul meu cred că 10 e cifră magică) am reușit să găsesc un micuț și cochet magazin online ce comercializează gentuțe din trestie împletită (pe cele din fire de tricotat le fac singură- măcar atât).

Vă spun sincer că sarcina de a alege de pe Maisin Mimino gentuța perfectă pentru plimbările de vară a fost foarte foarte grea - în principiu pentru că mi-aș fi luat o gentuță din fiecare model, dar și pentru că toate sunt deosebite și unice.

Până la urmă m-am oprit la un model perfect pentru vară- cred eu- cu un soare stilizat; un model boem, feminin și delicat!


Ca și diametru gentuța are aproximativ 19 cm, se închide cu o capsă metalică și poate fi purtată pe umăr - bareta este din piele, dar mi-ar fi plăcut să poată fi reglabilă.

Interiorul este căptușit cu bumbac, având un surplus (să îi zic așa de material) pe laturi, tocmai pentru a preveni pierderea/căderea obiectelor. Din punctul meu de vedere acesta e un mare plus, felul în care este gândită și lucrată gentuța indicând implicare, răbdare și inteligență funcțională.


Poșetuța este foarte ușor de asortat, este încăpătoare și te face să ieși din anonimat, păstrâmdu-ți în același timp eleganța și feminitatea.


Modelul consider că este deosebit, cu atât mai mult cu cât este lucrat în întregime manual, prin împletirea firelor de trestie. Credeam că o să fiu nevoită să ajung în Tulcea ca să îmi pot cumpăra un accesoriu atât de deosebit- din fericire acum se găsesc și în București (printre puținele lucruri pozitive ce îmi vin în minte când mă gândesc la capitala țării).


Nu știu voi, dar eu una sunt total îndrăgostită și cucerită de acest model de gentuță! Este cumva hipnotic- dacă mă uit la ea, efectiv nu mă pot opri din admirat.

Alte modele de accesorii împletite din trestie puteți găsi pe Maison Mimino - coșulețe, ghiozdănele sau poșete, pentru toate gusturile- lucrate 100% manual, din dragose pentru natură, frumos și boem.

Comentarii

  1. Ti se potriveste perfect♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări mâinilor magice care au creat poseta. Ce lucruri minunate poate face omu. E foarte frumoasa poseta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Valeria Chertes11 iunie 2018 la 23:56

    Este minunata și ți se potrivește de minune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat sunt de frumoase ... toate!
    De pe site-ul lor imi place aceea ca un future si mai sunt cateva .. Nu imi place ca nu le da pretul!
    Si posetuta ta este frumoasa, ma uitam cat de frumos este împletita! Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Facebook gasesti si preturile pentru toate modelele, in categoria Magazin, in partea stanga, sub poza de profil :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde