miercuri, 14 martie 2018

Femeie, scumpă nestemată

"Femeile nu cuceresc lumea. Ele o nasc!"

Și cât adevăr se ascunde în spatele acestor vorbe. De ce ar avea femeile nevoie să cucerească lumea, atâta timp cât ele stau la însăși baza ei, fiind nucleur vieții.

Femeia, scumpă nestemată, imposibil de egalat ori recompensat pentru adevăratu-i sacrificiu merită sărbătorită oricând, nu doar în luna lui martie. Deși, această lună i se potrivește de minune. Căci martie reprezintă nașterea, trezirea naturii la viață, apariția florilor și a păsărilor, natura înfloritoare și dădătoare de energie.

Este crucial să sărbătorim femeile din viața noastră, căci ele sunt acea mângăiere blândă, acea vorbă bună și îmbrățișare vindecătoare, apărută exact când e cea mai mare nevoie.

E drept că uneori ne lăsăm copleșiți de grijile de zi cu zi, avem impresia că suntem veșnici, că avem tot timpul din lume și putem lăsa pe mai târziu micile recompense pentru cei dragi. Viața tinde să ne contrazică, indiferent că ne place ori nu, așa că, pentru astfel de clipe a luat naștere Interflora România.


florărie online cochetă, cu o gamă variată de flori, buchete inedite, pentru toate gusturile și buzunarele, dar cel mai important, pentru toate femeile din viața noastră! Mame, fiice, iubite, soacre, colege sau chiar șefe, timide, expansive, extravagante sau dure, există un buchet pentru fiecare.

Niciodată nu a fost mai simplu să alegi flori online ca acum, iar surpriza de a primi flori la domiciliu este de neegalat. Căci echipa Inteflora se pricepe de minune la a livra flori oriunde în țară și în lume, având astfel capacitatea de a oferi momente unice de la Ecuator la Poli.


Poate vă întrebați de ce e musai să le arătăm femeilor cât sunt de importante, că le iubim. Ei bine, ființe candide, delicate și dedicate trup și suflet țelurilor lor, adesea uită de ele și se pun pe locul doi. Drept urmare, din când în când, trebuie să le amintim cât de importante sunt, că fără ele lucrurile ar fi monocrome și inimile înghețate.

Și cum altfel am putea face asta, dacă nu oferindu-le un buchet cu florile preferate!? Ziua femeii este în fiecare zi, căci făra ea multe de pe lumea asta nu ar exista. Așadar, sărbătoriți femeia oricând aveți ocazia, dăruiți zâmbete, îmbrățișări și flori- acum! Căci poate, mâine nu va mai fi... nu așteptați o zi anume sau o lună anume să îi spuneți TE IUBESC. Avem doar prezentul- și acesta contează.


Postarea participă la Super Blog Spring 2018.
4 comentarii: