Treceți la conținutul principal

Femeie, scumpă nestemată

"Femeile nu cuceresc lumea. Ele o nasc!"

Și cât adevăr se ascunde în spatele acestor vorbe. De ce ar avea femeile nevoie să cucerească lumea, atâta timp cât ele stau la însăși baza ei, fiind nucleur vieții.

Femeia, scumpă nestemată, imposibil de egalat ori recompensat pentru adevăratu-i sacrificiu merită sărbătorită oricând, nu doar în luna lui martie. Deși, această lună i se potrivește de minune. Căci martie reprezintă nașterea, trezirea naturii la viață, apariția florilor și a păsărilor, natura înfloritoare și dădătoare de energie.

Este crucial să sărbătorim femeile din viața noastră, căci ele sunt acea mângăiere blândă, acea vorbă bună și îmbrățișare vindecătoare, apărută exact când e cea mai mare nevoie.

E drept că uneori ne lăsăm copleșiți de grijile de zi cu zi, avem impresia că suntem veșnici, că avem tot timpul din lume și putem lăsa pe mai târziu micile recompense pentru cei dragi. Viața tinde să ne contrazică, indiferent că ne place ori nu, așa că, pentru astfel de clipe a luat naștere Interflora România.


florărie online cochetă, cu o gamă variată de flori, buchete inedite, pentru toate gusturile și buzunarele, dar cel mai important, pentru toate femeile din viața noastră! Mame, fiice, iubite, soacre, colege sau chiar șefe, timide, expansive, extravagante sau dure, există un buchet pentru fiecare.

Niciodată nu a fost mai simplu să alegi flori online ca acum, iar surpriza de a primi flori la domiciliu este de neegalat. Căci echipa Inteflora se pricepe de minune la a livra flori oriunde în țară și în lume, având astfel capacitatea de a oferi momente unice de la Ecuator la Poli.


Poate vă întrebați de ce e musai să le arătăm femeilor cât sunt de importante, că le iubim. Ei bine, ființe candide, delicate și dedicate trup și suflet țelurilor lor, adesea uită de ele și se pun pe locul doi. Drept urmare, din când în când, trebuie să le amintim cât de importante sunt, că fără ele lucrurile ar fi monocrome și inimile înghețate.

Și cum altfel am putea face asta, dacă nu oferindu-le un buchet cu florile preferate!? Ziua femeii este în fiecare zi, căci făra ea multe de pe lumea asta nu ar exista. Așadar, sărbătoriți femeia oricând aveți ocazia, dăruiți zâmbete, îmbrățișări și flori- acum! Căci poate, mâine nu va mai fi... nu așteptați o zi anume sau o lună anume să îi spuneți TE IUBESC. Avem doar prezentul- și acesta contează.


Postarea participă la Super Blog Spring 2018.
Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca