Treceți la conținutul principal

Cu farmec... în privire

"Makeup should never be used to hide yourself. It should be used to enhance your natural beauty." (K Carl)


Nu știu pentru alții cum e, dar în cazul meu copilăria a jucat un rol esențial în cultivarea dragostei pentru produsele de machiaj.

De fiecare dată când mama se pregătea pentru un eveniment ori pentru o simplă ieșire în oraș adoram să stau lângă ea și să privesc întreg ritualul de transformare. Felul în care mânuia rujul,rimelul, fondul de ten și cutiuța cu pudră pur și simplu mă fermeca. 

Iar când am crescut un strop mai mare și m-a lăsat să pătrund în universul magic al machiajului, explicându-mi fiecare produs ce face și dăruindu-mi chiar și un ruj, m-am îndrăgostit iremediabil.


Purtam rujul acela peste tot, iarna prin buzunarele gecii, vara într-o gentuță roz-bombon și mă simțeam cel mai fericit copil din lume! Deși era un simplu ruj, credeam cu tărie că este cheia secretă spre lumea femeilor și că mama îmi oferise un dar cu adevărat special.

Momentele acelea magice când ea îmi permitea să stau lângă ea și să urmăresc cum se transformă asemeni unei lebede, dăruirea rujului și particulele strălucitoare ale pudrei ce umpleau întreaga încăpere, mirosind a talc și plutirea atemporală mult timp după plecarea mamei au reprezentat temelia dragostei mele pentru machiaj.

Un singur sfat mi-a dat mama când m-a văzut atât de absorbită de lumea machiajului! Să țin minte că machiajul e menit să te pună în valoare, să îți evidențieze părțile frumoase. Machiajul nu ar trebui niciodată utilizat pe post de mască ori ca să ne ascundem în spatele lui.


Desigur, anii au trecut iar tehnicile mele în ale machiajului s-au perfecționat- respectând, desigur, sfaturile mamei. Nu am făcut din machiaj un obicei zilnic, prefer să optez pentru un machiaj complet doar atunci când am evenimente importante, o întâlnire romantică ori o seară la teatru. Astfel efectul wow este garantat.

Iar când de ziua mea mama mi-a dăruit noua gamă de machiaj Gerovital Beauty am fost din cale-afară de fericită! În primul rând pentru că mi-a amintit de primul ruj dăruit acum mai bine de 15 ani (ce m-a făcut atât de fericită) și în al doilea rând pentru că acoperă toate necesitățile unui machiaj complet.

De la rujuri, la palete de machiaj, rimel și pudră compactă, noua gamă de machiaj lansată de Farmec conține ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, vitamina E și beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere.


Dintre toate produsele primite de departe preferatul meu este rujul cremos cu Acid Hialuronic în nuanța 14 (roșu bordeaux). Are o textură bogată, este îmbunătățit cu acid hialuronic și vitamina E și este extrem de cremos! Hidratează buzele, nu le usucă, având în același timp o mare acoperire. Zis și Criminal Lipstick, porecla i se potrivește de minune, căci de pe spate orice EL de pe mapamond.

Mascara Suprem Lash este un alt produs preferat, neîncărcând genele, conferindu-le alungire și un aspect discret, natural.


Imediat ce am primit darul acesta minunat de la draga mea mamă, am căutat pe net o piesă frumoasă de teatru la care să mergem, apoi am sunat să ne facem rezervare la cină la un local drăguț din oraș. Totul era pregătit pentru ziua de vineri, zi în care am utilizat și produsele primite pentru a ne face mai frumoase, exact ca atunci când eram mică și priveam fascinantă transformarea mamei mele.

Am trăit și retrăit clipe magice, drept pentru care cu siguranță o să ne amintim peste ani și ani de acea zi de vineri, când am plecat amândouă spre spectacol cu farmesc în privire!


Articolul participă la Super Blog 2018, ediția de primăvară.

Comentarii

  1. Sunt fermecata de articolul tau��

    RăspundețiȘtergere
  2. Întotdeauna mi-au plăcut produsele de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de 90 laptele Doina era nelipsit din baie,ca si sapunul Vis. Am amintiri frumoase de la "Farmec"! :)
    Iti doresc un Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am aminitri placute legate de laptele Doina sa stii.

      Multumesc de urari. La noi mai dureaza putin pana vine Pastele, dar daca voi il sarbatoriti weekend-ul acesta, sa aveti sarbatori frumoase!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde