luni, 19 februarie 2018

Dispariția din Silver Water de Haylen Beck

Făcând parte din proiectul #2018booksforsoul, Dispariția din Silver Water este acel gen de thriller ce te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.

Deși era de ceva timp pe lista cu de citit, s-au adunat atât de multe cărți în colțul de lectură, în cât abia ce am terminat romanul scris de Haylen Beck.


Apărută la editura Herg Benet, Dispariția din Silver Water spune povestea unei mame ce străbate statul Arizona în căutarea unei vieți mai bune și a libertății. Fugită împreună cu cei doi copii ai ei dintr-o relație abuzivă, sper să își găsească pacea.

Totul se schimbă și acțiunea începe să capete aspect de thriller când este oprită de de un șerif local, șerif cu un comportament straniu. Acțiunea se precipită, tinde să scape de sub control și eroina sfârșește în arestul poliției.

Ce este cu adevărat straniu însă abia apoi urmează a se petrece, copii dispărând ca prin farmec. De asemenea autoritățile afirmă că încă de la bun început nu au existat, iar dacă au dispărut cu siguranță nu este vina lor, ci a mamei.

Un caleidoscop de sentimente, întrebări și situații stranii acaparează cititorul. Televiziunile fac și ele vâlvă referitor la cazul copiilor dispăruți, iar în capătul opus al Americii știrile par să trezească amintiri adânc îngropate.

Romanul este unul ușor de citit, palpitant și straniu în același timp- un adevărat reprezentant al poveștilor de acest tip.

O lectură plăcută, dar pentru care trebuie să aveți timp, câci vă spun sincer, este greu să o lăsați din mână și să o întrerupeți. Eu sufeream profund ori de câte ori eram nevoită să închid cartea și să plec spre muncă ori să gătesc. Mi-ar fi plăcut să am timp să o savurez după placul inimii.

Informații Dispariția din Silver Water de Haylen Beck

Ed. Herg Benet
Gen: thriller
Nr. pag.: 344
Preț: 29
Public țintă: 18+
Nota mea: 9

2 comentarii: