Treceți la conținutul principal

Tinerețe fără bătrânețe doar cu Osteopower

"Prima  bogăție a omului este sănătatea. (R.W. Emerson)" 


Ritmul aler în care trăim, stresul, factorii noivi din mediu, alimentația deseori haotică, job-urile din ce în ce mai statice și poluarea, ne afectează nu doar starea de bine, ci și sănătatea.

Lipsa mișcării sau activitate fizică redusă, statul ore îndelungate în fața monitorului (la muncă și acasă), mâncatul pe fugă sau un regim alimentar bazat pe produse semi-preparate sau de tipul fast-food și expunerea îndelungată la factori stresori pot cauza diverse afecțiuni, precum îmbătrânire prematură, căderea părului, decalcifiere,afecțiuni ale pielii, slăbirea articulațiilor etc.

Dacă de cele mai multe ori nu putem să ne modificăm radical stilul de viață, ori să renunțăm la job-ul ce ne ajută să avem un anumit nivel de trai, trebuie totuși să găsim metodele potrivite pentru a ne îngriji de corpul și organismul nostru- pentru că, sincer să fim, sunt singurele pe care le avem și ideal este să prevenim, nu să tratăm!

Și pentru că în zilele de astăzi, cu precădere în marile orașe (dar nu numai) lipsa activității fizice și a unei alimentații sănătoase sunt din ce în ce mai des întâlnite, avem nevoie de suplimente ce să mențină sănătoși, voioși și frumoși, pentru a ne putea bucura de viață în timpul liber.

Un astfel de produs este Osteopower de la Ayurmed, supliment alimentar natural, din plante medicinale indiene.



Osteopower conține un mix de plante atent selecționate a căror rol este de a menținerea și îmbunătăți structura părului, pielii, unghiilor, dinților, oaselor și a articulațiilor. 

De asemenea, acest produs este deosebit de util persoanelor trecute de a doua tinerețe, fiind un bun ajutor în lupta cu osteoporoza.

Vă mărturisesc că în cazul meu nu dorința de a preveni această boală (osteoporoză) ce afectează cu precădere femeile m-a determinat să încerc produsul, ci stilul meu de viață sedentar și câteva mici probleme privind sănătatea unghiilor și podoabei capilare, probleme ce m-au năvălit de când m-am mutat în București. Cu toate acestea, Osteopower se adresează prevenției osteoporozei.



E drept că o dată cu mutarea mea în capitala țării mi-am schimbat destul de mult și stilul de viață, renunțând la un job destul de activ și încadrându-mă în unul extrem de sedentar (foarte multe ore petrecute în fața calculatorului), reducerea semnificativă a mersului pe jos, precum și o alimentație mult mai săracă în produse naturale.

Toate acestea, precum și stresul de a mă muta, organizarea unei nunți etc., și-au pus amprenta asupra organismului și de câteva luni am putut observa că unghiile îmi sunt mai casante, cresc mai greu, părul meu nu mai are strălucirea de altă dată, iar articulațiile par că pocnesc și scrâșnesc de fiecare dată când mă ridic de pe scaun. Osteoporoza mă îngrijorează și ea mai ales că am cazuri în familie și afectează cu precădere femeile. După cum îi sugeerează și numele, înseamnă os poros, este asociată mai mult persoanelor trecute de a doua tinerețe (cu precădere femei) și se caracterizează prin reducerea densității minerale osoase. Osteoporpza este o boală dificilă, deoarece predispune osul la fractură în urma unui traumatism de mică intensitate sau chiar în lipsa acestuia. Vestea bună este că printr-un stil de viață sănătos osteoporoza poate fi prevenită!

Mi-am făcut griji, recunosc, mai ales că de întinerit clar nu întineresc, deci e musai să încep să am mai multă grijă de mine, dar în același timp, pentru că mai mereu sunt pe fugă, nu doream să mă leg la cap cu prea multe tablete, vitamine și minerale, pentru că sigur uitam să le iau.

Din capul locului am căutat un produs ce să le înglobeze pe toate și am avut norocul să descopăr Osteopower. La început am fost sceptică, deoarece numele mă ducea cu gândul la alte afecțiuni și la o cu totul altă categorie de vârstă, dar după o informare corectă, mi-am zis că e musai să îl încerc.


Pentru o cură eficientă durează în jurul a 1-3 luni, timp în care se iau aproximativ 3 tablete pe zi, înainte de masă cu jumătate de oră, dar efectele se cunosc încă din prima lună de la începerea curei.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Osteopower este faptul că mixul de plante pe care îl conține susține formarea normală a colagenului, susținând procesul natural de refacere a tendoanelor, articulațiilor, tendoanelor etc. Iar pentru cineva a căror articulații scârțâie mai ceva ca balamalele dintr-o casă bântuită, credeți-mă, e foarte important!


De asemenea, coada calului, vița de vie, cătina și urzica prezente în aceste tablete, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, unghiilor și a părului, întărind în același timp și imunitatea. Iar în sezonul rece, când virozele, gripa și răcelile sunt în floare, o imunitate puternică este crucială.

Am deja câteva zile bune de când iau Osteopower și deja simt o îmbunătățire în ceea ce privește aspectul unghiilor și a părului. Aș îndrăzni chiar să spun că articulațiile îmi sunt ceva mai flexibile, dar nu mă încumet încă până acolo. Poate după ce depășesc o lună, două de luat tabletele Osteopower. 

Cert este că unghiile și părul îmi cresc mai repede, au redevenit lucioase, iar pielea îmi este mult mai elastică, strălucitoare și luminoasă. Și sunt sigură că toate aceste efecte pozitive se datorează proprietăților minunate a plantele din Osteopower:

- vița de vie (mai exact sâmburii de struguri și uleiul obținut din acestea) menține sănătatea oaselor și îmbunătățește oxigenarea sângelui. Borul, ce se găsește în boabele de struguri, menține nivelul optim de estrogen în sânge, prevenind astfel pierderea de calciu și deteriorarea oaselor. De asemenea, ajută la refacerea colagenului, astfel pielea, articulațiile, țesuturile, devenind mult mai elastice;

- fructele de cătină- au un conținut mare din vitaminele A, D, C și E, precum și minerale (calciu, seleniu, magneziu), ce încetinesc procesul de îmbătrânire, mențin elasticitatea țesuturilor și resping efectele negative ale stresului oxidativ;

- coada calului- bogată în siliciu, calciu și potasiu, menține sănătatea glandelor suprarenale, pancreasului, splinei, rinichilor, plămâniilor, inimii, arterelor și oaselor. Pentru proprietățile antiimflamatorii și de reminalizare este recomandată sportivilor cu probleme de articulații și tendoane, precum și în stări de oboseală. Este recomandată adolescenților pentru dezvoltarea scheletului și adulților pentru a preveni osteoporoza și artroza;

- urzica- prin numeroasele minerale și vitamine ce le conține, ajută la menținerea unor oase sănătoase, contribuie la îmbunătățirea și frumusețea părului, pielii și a unghiilor și favorizează metabolismul calciului.

Așadar, în cazul în care erați în căutarea unui elixir miraculos ce să vă călăuzească pașii spre visul tinereții fără bătrânețe, puteți să încercați Osteopower de la Ayurmed.

O să observați, ca și mine, că după o astfel de cură, o să arătați mai tânără/e, pielea și părul vor crește mai repede, vor fi mai lucioase și parcă pline de viață. De asemenea, o să vă simțiți articulațiile mult mai flexibile și o să aveți un chef nebun de a vă plimba, de a alerga, de a face mișcare! Iar în zilele de astăzi, credeți-mă, este un mare plus.

Să luați parcurile la picior, să săriți peste bălți, să vă bucurați de viață și să alergți cu pletele fluturându-vă în vânt, nu a fost nicicând mai simplu! Iar aceasta este adevărata tinerețe fără bătrânețe!

Și o puteți obține dintr-un simplu flacon cu tablete Osteopower, pe care îl puteți achiziționa de aici, la doar 17 lei!

Ce spuneți, merită să investiți în propria sănătate și stare de bine?!






Comentarii

  1. Ce bine le-ar prinde oaselor mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti fie de folos!
    Tu stii cum gandesc eu despre suplimente, asa ca nu ma mai repet! 😅
    Duminica placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde