sâmbătă, 2 decembrie 2017

Tinerețe fără bătrânețe doar cu Osteopower

"Prima  bogăție a omului este sănătatea. (R.W. Emerson)" 


Ritmul aler în care trăim, stresul, factorii noivi din mediu, alimentația deseori haotică, job-urile din ce în ce mai statice și poluarea, ne afectează nu doar starea de bine, ci și sănătatea.

Lipsa mișcării sau activitate fizică redusă, statul ore îndelungate în fața monitorului (la muncă și acasă), mâncatul pe fugă sau un regim alimentar bazat pe produse semi-preparate sau de tipul fast-food și expunerea îndelungată la factori stresori pot cauza diverse afecțiuni, precum îmbătrânire prematură, căderea părului, decalcifiere,afecțiuni ale pielii, slăbirea articulațiilor etc.

Dacă de cele mai multe ori nu putem să ne modificăm radical stilul de viață, ori să renunțăm la job-ul ce ne ajută să avem un anumit nivel de trai, trebuie totuși să găsim metodele potrivite pentru a ne îngriji de corpul și organismul nostru- pentru că, sincer să fim, sunt singurele pe care le avem și ideal este să prevenim, nu să tratăm!

Și pentru că în zilele de astăzi, cu precădere în marile orașe (dar nu numai) lipsa activității fizice și a unei alimentații sănătoase sunt din ce în ce mai des întâlnite, avem nevoie de suplimente ce să mențină sănătoși, voioși și frumoși, pentru a ne putea bucura de viață în timpul liber.

Un astfel de produs este Osteopower de la Ayurmed, supliment alimentar natural, din plante medicinale indiene.Osteopower conține un mix de plante atent selecționate a căror rol este de a menținerea și îmbunătăți structura părului, pielii, unghiilor, dinților, oaselor și a articulațiilor. 

De asemenea, acest produs este deosebit de util persoanelor trecute de a doua tinerețe, fiind un bun ajutor în lupta cu osteoporoza.

Vă mărturisesc că în cazul meu nu dorința de a preveni această boală (osteoporoză) ce afectează cu precădere femeile m-a determinat să încerc produsul, ci stilul meu de viață sedentar și câteva mici probleme privind sănătatea unghiilor și podoabei capilare, probleme ce m-au năvălit de când m-am mutat în București. Cu toate acestea, Osteopower se adresează prevenției osteoporozei.E drept că o dată cu mutarea mea în capitala țării mi-am schimbat destul de mult și stilul de viață, renunțând la un job destul de activ și încadrându-mă în unul extrem de sedentar (foarte multe ore petrecute în fața calculatorului), reducerea semnificativă a mersului pe jos, precum și o alimentație mult mai săracă în produse naturale.

Toate acestea, precum și stresul de a mă muta, organizarea unei nunți etc., și-au pus amprenta asupra organismului și de câteva luni am putut observa că unghiile îmi sunt mai casante, cresc mai greu, părul meu nu mai are strălucirea de altă dată, iar articulațiile par că pocnesc și scrâșnesc de fiecare dată când mă ridic de pe scaun. Osteoporoza mă îngrijorează și ea mai ales că am cazuri în familie și afectează cu precădere femeile. După cum îi sugeerează și numele, înseamnă os poros, este asociată mai mult persoanelor trecute de a doua tinerețe (cu precădere femei) și se caracterizează prin reducerea densității minerale osoase. Osteoporpza este o boală dificilă, deoarece predispune osul la fractură în urma unui traumatism de mică intensitate sau chiar în lipsa acestuia. Vestea bună este că printr-un stil de viață sănătos osteoporoza poate fi prevenită!

Mi-am făcut griji, recunosc, mai ales că de întinerit clar nu întineresc, deci e musai să încep să am mai multă grijă de mine, dar în același timp, pentru că mai mereu sunt pe fugă, nu doream să mă leg la cap cu prea multe tablete, vitamine și minerale, pentru că sigur uitam să le iau.

Din capul locului am căutat un produs ce să le înglobeze pe toate și am avut norocul să descopăr Osteopower. La început am fost sceptică, deoarece numele mă ducea cu gândul la alte afecțiuni și la o cu totul altă categorie de vârstă, dar după o informare corectă, mi-am zis că e musai să îl încerc.


Pentru o cură eficientă durează în jurul a 1-3 luni, timp în care se iau aproximativ 3 tablete pe zi, înainte de masă cu jumătate de oră, dar efectele se cunosc încă din prima lună de la începerea curei.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Osteopower este faptul că mixul de plante pe care îl conține susține formarea normală a colagenului, susținând procesul natural de refacere a tendoanelor, articulațiilor, tendoanelor etc. Iar pentru cineva a căror articulații scârțâie mai ceva ca balamalele dintr-o casă bântuită, credeți-mă, e foarte important!


De asemenea, coada calului, vița de vie, cătina și urzica prezente în aceste tablete, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, unghiilor și a părului, întărind în același timp și imunitatea. Iar în sezonul rece, când virozele, gripa și răcelile sunt în floare, o imunitate puternică este crucială.

Am deja câteva zile bune de când iau Osteopower și deja simt o îmbunătățire în ceea ce privește aspectul unghiilor și a părului. Aș îndrăzni chiar să spun că articulațiile îmi sunt ceva mai flexibile, dar nu mă încumet încă până acolo. Poate după ce depășesc o lună, două de luat tabletele Osteopower. 

Cert este că unghiile și părul îmi cresc mai repede, au redevenit lucioase, iar pielea îmi este mult mai elastică, strălucitoare și luminoasă. Și sunt sigură că toate aceste efecte pozitive se datorează proprietăților minunate a plantele din Osteopower:

- vița de vie (mai exact sâmburii de struguri și uleiul obținut din acestea) menține sănătatea oaselor și îmbunătățește oxigenarea sângelui. Borul, ce se găsește în boabele de struguri, menține nivelul optim de estrogen în sânge, prevenind astfel pierderea de calciu și deteriorarea oaselor. De asemenea, ajută la refacerea colagenului, astfel pielea, articulațiile, țesuturile, devenind mult mai elastice;

- fructele de cătină- au un conținut mare din vitaminele A, D, C și E, precum și minerale (calciu, seleniu, magneziu), ce încetinesc procesul de îmbătrânire, mențin elasticitatea țesuturilor și resping efectele negative ale stresului oxidativ;

- coada calului- bogată în siliciu, calciu și potasiu, menține sănătatea glandelor suprarenale, pancreasului, splinei, rinichilor, plămâniilor, inimii, arterelor și oaselor. Pentru proprietățile antiimflamatorii și de reminalizare este recomandată sportivilor cu probleme de articulații și tendoane, precum și în stări de oboseală. Este recomandată adolescenților pentru dezvoltarea scheletului și adulților pentru a preveni osteoporoza și artroza;

- urzica- prin numeroasele minerale și vitamine ce le conține, ajută la menținerea unor oase sănătoase, contribuie la îmbunătățirea și frumusețea părului, pielii și a unghiilor și favorizează metabolismul calciului.

Așadar, în cazul în care erați în căutarea unui elixir miraculos ce să vă călăuzească pașii spre visul tinereții fără bătrânețe, puteți să încercați Osteopower de la Ayurmed.

O să observați, ca și mine, că după o astfel de cură, o să arătați mai tânără/e, pielea și părul vor crește mai repede, vor fi mai lucioase și parcă pline de viață. De asemenea, o să vă simțiți articulațiile mult mai flexibile și o să aveți un chef nebun de a vă plimba, de a alerga, de a face mișcare! Iar în zilele de astăzi, credeți-mă, este un mare plus.

Să luați parcurile la picior, să săriți peste bălți, să vă bucurați de viață și să alergți cu pletele fluturându-vă în vânt, nu a fost nicicând mai simplu! Iar aceasta este adevărata tinerețe fără bătrânețe!

Și o puteți obține dintr-un simplu flacon cu tablete Osteopower, pe care îl puteți achiziționa de aici, la doar 17 lei!

Ce spuneți, merită să investiți în propria sănătate și stare de bine?!


4 comentarii:

  1. Ce bine le-ar prinde oaselor mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti fie de folos!
    Tu stii cum gandesc eu despre suplimente, asa ca nu ma mai repet! 😅
    Duminica placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere