Treceți la conținutul principal

#WeAreTheAnswear

Dulapul oricărei femei este doldora cu haine, accesorii, briz-brizuri și alte nebunii, cărora, sincere să fim bărbații nu prea le găsesc utilitatea.

Și dacă ar fi să păstrăm aceeași notă sinceră, de multe ori nici noi, femeile, după un timp nu le mai găsim o utilitate!

Genți, curele, cordoane, fundițe sau panglici, dau pe afară din sertare, dar ce e de făcut cu ele?! Cum le asortăm, cum le utilizăm, în ce le transformăm?!

Eu una mereu am prin ghiozdan tot soiul de cordoane și panglici, just in case, poate e cazul să îmi prind păru, să mă asortez, să.... să.... să. Daaaaaaaaar, nu le folosesc niciodată, iar ele se tot adună în fiecare geantă.


Iar atunci când plec în excursii ori în vacanță, treburile se agravează și mai și! Valiza îmi este plină de curele, cordoane, panglici etc.

Dacă folosesc 2-3 din ele, e chiar minune, asta desigur, spre disperarea soțului meu ce se chinuie vacanță de vacanță cu geamantanele mele uriașe.

Cine ar fi crezut însă că la urma urmei toate accesoriile astea aveau să ne devină atât de utile în ultima vacanță la mare!?

Dacă alții au reușit să evadeze de la etajul 2 printr-o sfoară făcută din blugi ori să improvizeze o super oglindă din niște botine cromate, ei bine povestea noastră e și mai incredibilă.


Cum mergeam noi veseli și cuprinși de bucurie pe străzile litoralului românesc, fluturând din mâini mai ceva ca niște fluturași, cheile de la hotel au zburat fix într-o gură de canalizare! Vă dați seama ce "fericire" ne-a izbit. Desigur, atent mixată cu panică, nervi, furie și alte nebunii.

Noroc cu geanta plină de nimicuri, ce parcă strigau de prin buzunărașele colorate #WeAreTheAnswear și am reușit cu ajutorul unei curelușe si a unor clămițe făcute cârlig să extragem cu îndemânare cheile pierdute.

E drept că ne-am chinuit ceva, dar am recuperat cu succes cheile, apoi am sărbătorit în camera de hotel folosind cordoanele alea pe post de cătușe. Că de, dacă tot am descoperit că piesele vestimentare și accesoriile pot avea diverse întrebuințări, era păcat să nu le găsim cât mai multe utilizări!

Voi în ce situații ați recurs la întrebuințări mai puțin ortodoxe a hainelor și accesoriilor?! Nu de alta, dar poate îmi dați idei.

Și dacă nu vreți să mă inspirați pe mine, îi puteți surprinde pe cei de la Answear, care CULMEA (!!!) oferă și premii pentru ideile trasnito-inedite.

Ce spuneți, vă bagați!?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca