vineri, 3 noiembrie 2017

#WeAreTheAnswear

Dulapul oricărei femei este doldora cu haine, accesorii, briz-brizuri și alte nebunii, cărora, sincere să fim bărbații nu prea le găsesc utilitatea.

Și dacă ar fi să păstrăm aceeași notă sinceră, de multe ori nici noi, femeile, după un timp nu le mai găsim o utilitate!

Genți, curele, cordoane, fundițe sau panglici, dau pe afară din sertare, dar ce e de făcut cu ele?! Cum le asortăm, cum le utilizăm, în ce le transformăm?!

Eu una mereu am prin ghiozdan tot soiul de cordoane și panglici, just in case, poate e cazul să îmi prind păru, să mă asortez, să.... să.... să. Daaaaaaaaar, nu le folosesc niciodată, iar ele se tot adună în fiecare geantă.


Iar atunci când plec în excursii ori în vacanță, treburile se agravează și mai și! Valiza îmi este plină de curele, cordoane, panglici etc.

Dacă folosesc 2-3 din ele, e chiar minune, asta desigur, spre disperarea soțului meu ce se chinuie vacanță de vacanță cu geamantanele mele uriașe.

Cine ar fi crezut însă că la urma urmei toate accesoriile astea aveau să ne devină atât de utile în ultima vacanță la mare!?

Dacă alții au reușit să evadeze de la etajul 2 printr-o sfoară făcută din blugi ori să improvizeze o super oglindă din niște botine cromate, ei bine povestea noastră e și mai incredibilă.


Cum mergeam noi veseli și cuprinși de bucurie pe străzile litoralului românesc, fluturând din mâini mai ceva ca niște fluturași, cheile de la hotel au zburat fix într-o gură de canalizare! Vă dați seama ce "fericire" ne-a izbit. Desigur, atent mixată cu panică, nervi, furie și alte nebunii.

Noroc cu geanta plină de nimicuri, ce parcă strigau de prin buzunărașele colorate #WeAreTheAnswear și am reușit cu ajutorul unei curelușe si a unor clămițe făcute cârlig să extragem cu îndemânare cheile pierdute.

E drept că ne-am chinuit ceva, dar am recuperat cu succes cheile, apoi am sărbătorit în camera de hotel folosind cordoanele alea pe post de cătușe. Că de, dacă tot am descoperit că piesele vestimentare și accesoriile pot avea diverse întrebuințări, era păcat să nu le găsim cât mai multe utilizări!

Voi în ce situații ați recurs la întrebuințări mai puțin ortodoxe a hainelor și accesoriilor?! Nu de alta, dar poate îmi dați idei.

Și dacă nu vreți să mă inspirați pe mine, îi puteți surprinde pe cei de la Answear, care CULMEA (!!!) oferă și premii pentru ideile trasnito-inedite.

Ce spuneți, vă bagați!?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă.


6 comentarii: