Treceți la conținutul principal

Hope is Beyond Skyline

Omenirea este fascinată încă din cele mai vechi timpuri de civilizațiile extraterestre, de ideea existenței unor alte forme de viață pe planete îndepărtate de a noastră. Fie că ne gândim la civilizația aztecă, egipteană sau la omenirea timpurilor noastre, extratereștrii sunt mereu un subiect controversat.

Indiferent dacă vă aflați în categoria scepticilor, încrezătorilor ori a doritorilor confirmării teoriilor, cert este că niciodată nu am putea fi pregătiți pentru adevăr! Putem crede și putem fi pregătiți pentru eveniment, dar niciodată pentru CUM se simte...

Aceeași senzație stranie ce a pus stăpânire pe Frank Grillo ne-a încercat și pe noi când am deschis televizorul și pe întreg ecranul, pe absolut toate posturile, eram anunțați că o civilizație extraterestră ne-a amenințat cu invazia.


Extratereștrii amenințau că atacă în forță în data de 3 noiembrie 2017, lăsând omenirii un răgaz de doar 3 zile, timp suficient pentru negocierile între pământeni și căpetenia extraterestră. Căci aceștia revendicau toți bloggerii lumii!

Vă dați seama ce spaimă m-a cuprins, mai ales că sunt blogger și deja mă vedeam pe mâna extratereștrilor, mai ceva ca  un cobai, eventual expusa în fața cercetătorilor ca la muzeu.

Totul îmi părea de domeniul SF-ului și groaza pusese stăpânire pe mine, căci la cum știu că sunt politicienii românii, la ce abilități de negociere și dragoste față de cetățeni, deja mă vedeam oferită ca jertfă printre primii bloggeri.

Iar groaza credeți-mă, are niște ghiare a naibii de ascuțite, lungi și noduroase, iar îmbrățisarea ei este de-a dreptul paralizantă.

Singura soluție plauzibilă ce mi-a trecut prin minte a fost să iau repede la mână toate filmele cu extratereștrii, să fac o mini-statistică să știu ce îi sperie (că dacă vampirii fug de usturoi, poate și extratereștii fug de sărăcia din România) și să mă înarmez corespunzător- căci nu sunt genul care să renunțe fără luptă!

Și tot vizionând, examinând, studiind și reexaminând, inspirația divină m-a lovit. Bătăliile astea importante între civilizații, între oameni și extratereștrii sunt date între bărbați- că de, ei s-au ocupat din preistorie de lupte, hârjoneli și conflicte.

Femeile la cratiță sau să îi oblojească... și din toată negura aceea, din tot vârtejul plin de emoții negative, de spaimă, frică și anxietate, din smoala ce mă îngjițea doar când auzeam crainicul relatând noi informații a răsărit mai întăi plăpândă, tremurând, iar apoi de-a dreptul luminoasă, SPERANȚA!

Cea mai bună armă a mea în lupta cu extratereștrii, instrumentul fatal ce avea să îi alunge și să îi facă să renunțe definitiv la ideea de a mai răpi orice blogger de pe fața pământului, este ceva la ce femeile se pricep de minune: CICĂLEALA!!!

Ia orice căpetenie, lider, bărbat  sau băiat, fie el uman sau extraterestru și cicălește-l de dimineața până seara, fă-i capul calendar și toacă-l bine ca la moară și pleacă singur.

O idee excelentă, trebuia doar să îmi pun la zi repertoriul de cicăleli și aveam să fiu în siguranță- și da, desigur, să îi anunț și pe ceilalți de minunata mea idee.

Cu siguranță chiar și din cele mai întunecate situații și din cele mai negre furtuni speranța poate să se nască, iar în cazul nostru, ea s-a născut Beyond Skyline.

Iar femeile, încă o dată, salvează omenirea!



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă!






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde