miercuri, 1 noiembrie 2017

Hope is Beyond Skyline

Omenirea este fascinată încă din cele mai vechi timpuri de civilizațiile extraterestre, de ideea existenței unor alte forme de viață pe planete îndepărtate de a noastră. Fie că ne gândim la civilizația aztecă, egipteană sau la omenirea timpurilor noastre, extratereștrii sunt mereu un subiect controversat.

Indiferent dacă vă aflați în categoria scepticilor, încrezătorilor ori a doritorilor confirmării teoriilor, cert este că niciodată nu am putea fi pregătiți pentru adevăr! Putem crede și putem fi pregătiți pentru eveniment, dar niciodată pentru CUM se simte...

Aceeași senzație stranie ce a pus stăpânire pe Frank Grillo ne-a încercat și pe noi când am deschis televizorul și pe întreg ecranul, pe absolut toate posturile, eram anunțați că o civilizație extraterestră ne-a amenințat cu invazia.


Extratereștrii amenințau că atacă în forță în data de 3 noiembrie 2017, lăsând omenirii un răgaz de doar 3 zile, timp suficient pentru negocierile între pământeni și căpetenia extraterestră. Căci aceștia revendicau toți bloggerii lumii!

Vă dați seama ce spaimă m-a cuprins, mai ales că sunt blogger și deja mă vedeam pe mâna extratereștrilor, mai ceva ca  un cobai, eventual expusa în fața cercetătorilor ca la muzeu.

Totul îmi părea de domeniul SF-ului și groaza pusese stăpânire pe mine, căci la cum știu că sunt politicienii românii, la ce abilități de negociere și dragoste față de cetățeni, deja mă vedeam oferită ca jertfă printre primii bloggeri.

Iar groaza credeți-mă, are niște ghiare a naibii de ascuțite, lungi și noduroase, iar îmbrățisarea ei este de-a dreptul paralizantă.

Singura soluție plauzibilă ce mi-a trecut prin minte a fost să iau repede la mână toate filmele cu extratereștrii, să fac o mini-statistică să știu ce îi sperie (că dacă vampirii fug de usturoi, poate și extratereștii fug de sărăcia din România) și să mă înarmez corespunzător- căci nu sunt genul care să renunțe fără luptă!

Și tot vizionând, examinând, studiind și reexaminând, inspirația divină m-a lovit. Bătăliile astea importante între civilizații, între oameni și extratereștrii sunt date între bărbați- că de, ei s-au ocupat din preistorie de lupte, hârjoneli și conflicte.

Femeile la cratiță sau să îi oblojească... și din toată negura aceea, din tot vârtejul plin de emoții negative, de spaimă, frică și anxietate, din smoala ce mă îngjițea doar când auzeam crainicul relatând noi informații a răsărit mai întăi plăpândă, tremurând, iar apoi de-a dreptul luminoasă, SPERANȚA!

Cea mai bună armă a mea în lupta cu extratereștrii, instrumentul fatal ce avea să îi alunge și să îi facă să renunțe definitiv la ideea de a mai răpi orice blogger de pe fața pământului, este ceva la ce femeile se pricep de minune: CICĂLEALA!!!

Ia orice căpetenie, lider, bărbat  sau băiat, fie el uman sau extraterestru și cicălește-l de dimineața până seara, fă-i capul calendar și toacă-l bine ca la moară și pleacă singur.

O idee excelentă, trebuia doar să îmi pun la zi repertoriul de cicăleli și aveam să fiu în siguranță- și da, desigur, să îi anunț și pe ceilalți de minunata mea idee.

Cu siguranță chiar și din cele mai întunecate situații și din cele mai negre furtuni speranța poate să se nască, iar în cazul nostru, ea s-a născut Beyond Skyline.

Iar femeile, încă o dată, salvează omenirea!Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă!


7 comentarii: