joi, 30 noiembrie 2017

Christmas Gift Ideas

Nu ne-am mai auzit de ceva timp si mă bucur că în sfârșit am și eu câteva momente de răgaz să ne auzim.

Desigur, de ceva timp mă încearcă ba o gripă, ba o răceală, ba o durere și alte mii de probleme, dar le facem față (ba mai greu, ba mai ușor) iar astăzi, pentru că urmează să intrăm în luna sărbătorilor de iarnă, am zis să vă ofer câteva idei în legătură cu..... darurile de Crăciun! Și dacă așteptați până la final, am și o super-surpriză pentru voi.

Din punctul meu de vedere nu o să dați niciodată greș cu seturile cadou! Iar cei de la Gerocossen au o selecție destul de vastă de astfel de daruri, pe care o puteți vedea aici. Vă las un exemplu mai jos, poate vă conving.


Desigur, o pijămăluță, bijuterii, un parfum sau deja celebrele advent calendaruri pot fi un loz câștigător (dacă vă adresați doamnelor și domnișoarelor).

Un alt cadou frumos ar putea fi alcătuit dintr-un set de cărți, mai ales dacă cea care urmează să îl primească iubește lectura.

iar în cazul în care o cunoașteți foarte bine pe acea ea, puteți chiar îndrăzni să alcătuiți singuri/e cutia cadou, combinând diverse produse. Pentru inspirație, aruncați un ochi aici!

Și pentru că vă spuneam de o surpriză, aveți 10% reducere la orice comandă plasată pe site-ul Gerocossen, utilizând voucher-ul AmaliaMarinescu10%.

Pregătiți-vă din timp, nu lăsați cadourile de Crăciun pe ultima sută de metrii, pentru a evita stresul!

Voi ce idei de cadouri mai aveți?!

Voucher valabil până la 30 noiembrie 2017
6 comentarii: