Treceți la conținutul principal

The archeology of my purse

Iată că a venit și ziua în care povestim despre genți. Un subiect de-a dreptul hipnotizant pentru orice femeie.

E un fapt cert, tuturor ne plac poșetele, portofelele, ghiozdănelele, rucsacurile etc., iar un magazin, fie el și doar online e un fel de Alice în Țara Minunilor pentru femeile din întreaga lume.

Astăzi însă dezbatem alt subiect, poate chiar mai sensibil... anume- arheologia genții mele! Vă întrebați oare cum vine asta, ce arheologie, se fac săpături, suntem în Egipt, admirăm piramidele, dezgropăm mistere?!

Ei bine, când vine vorba de gențile mele, DA! Iar de portofel nici nu mai vorbesc, e atât de grăsun, fix ca un purceluș de lapte, de la sutele de carduri de fidelitate pe care le dețin (dar când sunt la magazin nu le găsesc niciodată).

Revenind la genți... mai precis la the archeology of my purse (* rucsac mai precis, căci mai nou m-am apucat de ceva cursuri, iar gențile au devenit prea puțin încăpătoare)

După port și după stil, în această perioadă, ca mai jos arată geanta mea sofisticată.
Chic, frumos și feminin, practic și plăcut privirii, când pentru o copiliță, când pentru o doamnă sexy, ele au toate-n comun o mare calitate- sunt ca un sac fără fund, toate intră în rucsac, când le cauți toate nu-s.

Chei, căști, telefon, pixuri, carduri ori cartele, biscuiți, oglinzi, tampoane... zac într-un mare haos. Caut pixuri, găsesc gume, caut chei, găsesc legume. Zici că port casa-n spinare, ca un melc fudul și mare, geanta-i fency, pare lovely, când o cari prea mult în spate, juri că porți pietre de moară!

Drept pentru care, la moment de disperare, am chemat cu interes o echipă măricică de arheologi celebri, să facă o cercetare, poate chiar și săpături, să aflăm misterul genții.

Sincer eu astăzi vă spun, mai aveam puțin să jur că asupra genții mele planează ceva blesteme, prea nu mai găseam nimic și zilnic mă cocoșa!

După lungi cercetări, răscolit și vânturat, cusut și răscusut, scuturat, măsurat, porționat și lustruit, am avut un diagnostic...


Ei senini m-au informat că sufăr de un microb celebru, iar cu inima-ndoită și nesiguranță-n glas, spășită am înțeles că sufăr de rucsaco-dependență!

Pe scurt boala asta-i un soi de ODC, rucsacul preferat fiind obiectul obsesiei și tonele de chestii ce se tot găsesc prin el... ei bine și ele, tot un soi de ODC.

Echipa mea bine plătită, studioasă și cinstită, la final mi-a înmânat și-un raport bine documentat, din care cu roșu erau subliniate cele mai purtate lucruri:

1. pixuri de vreo 7 feluri

2. agende cu pisicuțe

3. nurofen și 3 gumițe

4. batoane de ciocolată

5. rujuri și absorbante

6. romane polițiste

7. uneori a mea pisică

Concluzia?! 7 kile de nimicuri, zilnic de cărat în spate.

Recomandarea?! Să renunț la câteva (dar musai nu la pisică)!

Aceste fiind aflate, viața mi-am revoluționat, am mers la terapie, mi-am îmbrățișat geamănul cel rău și m-am dat pe ghiozdănele pentru fete rele.


Doar că, ce să vezi fârtate!? Și în ăsta tot oeste pietroaie, mâțe grase și bomboane am dat la o primă căutare.

Dacă și voi aveți ghiozdane, poșete și genți haioase, să îmi spuneți dragii mei, ce găsiți mișto în ele. Ori de nu știți ce-i în ele, vă fac cu drag legătura cu echipa mea cea faină, să vă facă o cercetare, poate și o săpătură, să aveți negru pe alb artefactele din geantă!Această postare a fost scrisă pentru SuperBlog 2017, ediția de toamnă!Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î