Treceți la conținutul principal

Elixirul fericirii

Apă, apă, pretutindeni picături de apă... totul în jurul nostru este apă și totuși, straniu sau nu, ajungem să observăm asta abia atunci când ne este cumplit de sete!

Nu sunt genul de persoană care se ghidează în viată în funcție de principiile promovate, printre care consumul de 2 litrii de apă pe zi, 8 ore de somn, 30 de minute de mișcare pe zi... dar cred cu tărie că trebuie să îi oferim organismului ce are nevoie atunci când are nevoie.

Când îmi este foame, mănânc, când îmi este sete, beau! Drept urmare, sunt genul de persoană ce are mereu în geantă un baton de cereale, o sticlă cu apă și alte nebunii, omul în a cărei casă găsești mereu ceva dulce sau o sticlă cu apă proaspătă.

Cu gândurile astea am plecat împreună cu soțiorul meu drag în excursia vieții noastre, spre Sighișoara. Urma să stăm acasă la niște prieteni, drept urmare ne-am luat cele necesare stric pentru călătoria cu trenul.

Am ajuns, ne-am lăsat bagajele și am plecat ca 4 veseli muschetari să explorăm cetatea medievală Sighișoara. Ne-am preumblat în sus și în jos, am admirat, am vizitat, am râs și am glumit, ne-am potolit foamea și setea la un local cochet.

Iar când ceasurile băteau orele 12 noaptea, am luat-o agale spre casă, cu gând de liniște și odihnă.

Călduț în casă, totul rustic, autentic și de-a dreptul special, fermecător și minunat, până m-a lovit setea! Cum fusesem anunțați dinainte că apa de la chiuvetă nu este bună, ne-am pus pe căutat prin jur- și am căutat și am răscăutat... nici urmă de sticlă sau măcar păhărel cu apă n-am găsit!

În apropiere auzeam cum susură apa de izvor, veselă și cristalină, parcă făcându-mi în ciudă... alergând fericită printre pietre, clipocind și susurând... gândul îmi stătea doar la izvorul ce-l auzeam afară.


Am încercat să ignor sunetul aproape magic, mi-am vârât căștile în urechi și îmi tot spuneam că nu leșin până dimineață fără apă, că alții au pătimit și mai mult... că nu mă deshidratez așa, una-două...

Când pe stânga, când pe dreapta, dar setea creștea și creștea și creștea... drept pentru care, pe la 3 noaptea, simpatic și inocent mi-am trezit soțul.

Adunasem deja vreo 4 sticle de 0.5 găsite prin casă, îmi trăsesem festu peste urechi, bocancii și geaca de ski peste pijamale.

O apariție foarte sexy în fața soțului, mai ales când, somnoros și deloc deshidratat, însetat sau fericit, îi mai și arunci hainele în brațe, pe motiv că e musai, dar MUSAI  să ieșim în gerul de afară, după apa AIA  de izvor.

Bombănind și trăncănind, s-a echipat și am ieșit tiptil, să nu trezim toată casă după... apă!

Ajunși în stradă, am constatat cu strângere de inimă că izvorul ce părea atât de aproape, e cam.... departe. Noroc cu ochii de vânător a drăguțului meu, ce a observat o firmă sclipitoare puțin mai jos, pe drum!

Spre norocul tuturor, un magazin non-stop își etala vitrinele ispititoare, pline cu apă de izvor, rece și aproape provocatoare.

Cred că am luat cu 3 sticle mai mult decât aveam nevoie, dar măcar mi-am ostoit setea ucigătoare. Vă spun sincer, în noaptea aia rece de iarnă, o sticlă de 0.5 de apă a însemnat pentru mine un adevărat elixir al fericirii!

Rece, cristalină, mângăitoare... gura aia de apă doamne... a fost divină. Și am știut că niciodată nu o să mai neglijez hidratarea.

Desigur, a trebuit să mă revanșez față de cavalerul meu, cu mulți pupici și îmbrățișări calde, căci în căutarea de apă cam înghețasem.

Excursia însă- memorabilă!


Acest articol participă la SuperBlog 2017- ediția de toamnă.


Comentarii

  1. O excursie cam insetata ati avut��

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt tot timpul dupa mine cu sticluta de apa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta de duca mi-ai facut! Bine...si de apa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un barbat se rataceste prin desert ... La un moment dat se întalneste cu un beduin ... si striga: Apaaa ... apaa ...
    Beduinul zice: - Eu nu am apa vand cravate! si pleaca mai departe.
    Disperat omul nostrum se taraie mai departe prin nisip ... apare o caravan de camile!
    - Apaaa ... apaaa...
    - Noi nu avem apa, vindem cravate!
    Ce sa fac eu cu o cravata?
    Disperat cu ultimele puteri se uita in zare si crede ca halucineaza! Un hotel de lux se afla la marginea unei oaze! Cu ultimele puteri ajunge în fata hotelului si stiga: - Apaaa ... apaaa !
    La care portarul hotelului raspunde: - Nu-ti dam ca nu ai cravata! :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde