joi, 14 septembrie 2017

Parfum pentru lenjerie

Astăzi vreau să vă povestesc despre o descoperire a mea, destul de recentă, anume parfumurile pentru lenjerie.

Termenul este destul de vag, ideea este că aceste parfumuri se pot pulveriza pe haine, lenjerie, perdele etc.

De descoperit le-am descoperit într-un magazin din Constanța, de unde obișnuiesc să îmi cumpăr parfumurile (normale, să zic așa) și le găsesc deosebit de utile!

Gama din care puteți alege este uimitor de variată, vă las aici un link unde puteți vedea despre ce vorbesc și de cât de multe sticluțe cu parfumuri pentru lenjerie există.

Preferatul meu este Lothanique Le Mas de Vervenies. Parfumul vine într-o cantiate mare (100 ml), iar prețul este MI-NU-NAT- 45 de lei. Din punctul meu de vedere, este o super afacere.


Ca și note, dacă le pot spune așa, parfumul acesta combină citricele și verbina, pentru a asigura un somn liniștit și relaxant.

Poate fi pulverizat pe perdele, draperii, fețe de pernă, cearceafuri, pulovere, lenjerie intimă etc., fără să păteze, lăsând în urmă un  miros plăcut, discret și foarte proaspăt.

Nu este cazul să pulverizat o cantitate mare de produs, câteva pufuri ajung, iar mirosul se păstrează pentru mult timp.

Mă încântă faptul că am făcut această descoperire pentru că găsesc deosebit de utile aceste produse. Păstrează lenjeria și hainele proaspete și frumos mirositore. Înainte de a depozita hainele de vară/iarnă, puteți pulveriza câteva picături de parfum pe ele, evitând astfel să prindă miros de aer închis în timpul depozitării.

De asemenea, este o adevărată plăcere să te îndrepți spre lumea viselor adormind într-o lenjerie parfumată, curată, ce te duce cu gândul la câmpiile pline de flori.

Dacă aveți ocazia să mergeți în Constanța, vă recomand să vizitați și magazinul Parfums de Provance (îl găsiți în City Park Mall) și să testați pe viu toate aromele, parfumurile și cremele de acolo.

Dacă nu aveți drum în Constanța, puteți oricând comanda de pe site-ul http://jolee.ro/, însă consider că cel mai indicat este să testați produsele înainte, să știti exact ce vă place și ce nu.

E bine să știți că toate produsele sunt drăgălașe foc, cu ambalaje chic, feminine, franțuzești și miros incredibil de frumos.

Sunt sigură că o să vă cucerească prin frumusețea și calitatea lor! Unde mai pui că să adormi în parfum de citrice și câmpii înflorite este din cale afară de destresant.


10 comentarii: