Treceți la conținutul principal

Accesorii din piele, pentru femei chic!

Aerul călduț de primăvară deja se simte în aer, parcurile sunt pline de culoare și parfum de flori, semn că putem renunța la ținutele greoaie de iarnă și să îmbrățișăm garderoba lejeră, vaporoasă și feminină de primăvară!

Iar o geantă nouă, colorată, ușor de asortat este piesa ideală de la care putem porni! Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de frumos, brand-ul Totul din Piele are oferte de nerefuzat la  genți de damă și accesorii.



Preferata mea este geanta Florance Albastră (cea din foto stânga), pentru că este colorată, veselă și versatilă! Se poate asorta foarte ușor, se potrivește atât la blugi, cât și la rochițe, iar culoarea îmi induce o stare de bine.

Eu una aș merge cu Florance și la birou dar și în parc, pentru că este o geantă încăpătoare, bine compartimentată, serioasă și jucăușa, exact ca mine!

Dacă preferați însă stilul clasic, office ori îndrăzneț, pe site-ul Totul din Piele găsiți genți pentru toate gusturile și buzunarele, de o calitate superioară.





Pentru femeile elegante, ce preferă un stil (să îi spunem) clasic, se găsesc și astfel de modele, în culorile anului. Iar modelul este de-a dreptul spectaculos.


Dacă sunteți mai îndrăznețe și preferați ca atunci când mergeți undeva să atrageți toate privirile, să purtați accesorii curajoase, în culori îndrăznețe, atunci am geanta perfectă pentru voi! Eu una știu sigur că aș purta un asemenea model.


Cu așa o gentuță chic, roșie ca o scufiță, cu siguranță o să atrageți toate privirile! Ar merge de minune cu o rochiță din in, simplă, lejeră și feminină.

Iar în cazul în care încă nu v-am convins încă de frumusețea acestor gentuțe, intrați pe site-ul Totul din Piele și bucurați-vă de varietatea de modele de acolo. Sigur o să găsiți ceva pe gustul vostru.

Eu una după cum v-am spus, am ochit deja câteva modele și abia aștept să îmi reînnoiesc gerderoba.

Gentuțele sunt 100% din piele naturală, drept urmare sunt produse ce rezistă în timp, cu un aer aparte, ce dacă sunt întreținute așa cum trebuie, o să le puteți lăsa moștenire nepoților.



Orice femeie ar trebui să aibă în colecția ei măcar o geantă de piele, versatilă, rezistentă și bine lucrată. O astfel de geantă te va scoate din orice încurcătură.

Vouă ce modele vă fac cu ochiul? Sau mai bine zis, ce gentuță vă doriți să vă aducă Iepurașul în dar?!

Comentarii

  1. imi place mult cea rosie..eu in general ador rosul si imi place sa ma imbrac in rosu sau sa port accesorii rosii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult rosu. Mi se pare ca te scoate din anomimat, ramanand feminina in acelasi timp.

      Ștergere
  2. Daca ar fi sa aleg una dintre ele nu as sti care sa o aleg atat sunt de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place cea inflorata cu albastru...am rochita exact cu printul ala!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde