Treceți la conținutul principal

Vacanțe dulci ca mierea, numai în Mamaia găsești

Indiferent ce se întâmplă, o călătorie îți oferă întotdeauna ceva de spus. (proverb)


Draga mea Mare Albastră (și uneori, la furie, Neagră) știi că noi două ne-am înțeles mereu de minune. Încă de când te-am văzut prima dată (iar asta se întâmpla acum mulți ani) m-ai cucerit și mi-ai vrăjit sufletul de copil cu întinderea-ți uriașă, scoicile colorate, mirosul aparte și freamătul valurilor...

Mă întorceam la tine an de an, cu aceeași emoție de prima dată, iubindu-te din ce în ce mai mult. Tu ai fost martora primei mele iubiri, primei suferințe din dragoste, a transformării mele dintr-o copiliță la femeia ce sunt acum, dar și martora tăcută a celei mai mari fericiri din viața mea! Nu te sfii, știi foarte bine la ce mă refer (da, da chiar la cererea AIA în căsătorie). O iarnă de poveste, un moment magic, purtat pe apele-ți cristaline...


Dar draga mea Mare, suntem la un pas de vară, de sezonul estival, voie-bună și distracție la piscină, alte nebunii văratice și... nunta noastră!

Și pentru că orice nuntă cere și o lună de miere, ei bine, draga mea, să știi că noi tot la tine ne-am gândit. La nisipurile-ți calde, la scoicile colorate și apa cristalină (sau cu alge, acum depinde în ce toane te prindem...)




E musai să îți spunem încă de pe acum că ne așteptăm la o vacanță dulce ca mierea, călduță și relaxantă, desigur, petrecută la... un hotel la mare

Hotel Aurora Mamaia dacă este să fim mai preciși. Trebuie să știi că am ales destinația aceasta pentru că înglobează toate ingredientele unei vacanțe perfecte (pentru doi nebuni aflați în luna de miere, desigur):

- restaurant cu vedere spre mare 
- piscină recent inaugurată
- camere cu vedere spre mare sau lacul Siutghiol (ce facem noi seara, privindu-te, discutăm mai târziu, pe plajă, la un pahar de suc)

Marea mea dragă, deja mă cuprinde emoția și nerăbdarea numai la gândul că în august o sa ne întâlnim și o să celebrăm vacanța asta dulce ca mierea...

Deja mă și imaginez într-o rochie vaporoasă (musai roșie) cu o pălărie de paie cu borul larg, decorată cu maci și margarete, coborând treptele Hotelului Aurora și îndreptându-mă (la brațul LUI) spre terasa aflată atât de aproape de tine.

O să ne savurăm cafeaua în fiecare dimineață în liniște, cu zâmbetul pe buze și inimile veșnic îndrăgostite ascultându-ți cântecul.


O să ne petrecem restul zilei bălăcindu-ne ca nebunii, plimbându-ne agale pe nisipul fierbinte, ce poartă atâtea și atâtea povești, iar serile o să ne ostoim setea la barul cu cocktail-uri alese, glumind și râzând, așteptând până o să ne alungi în cameră, cu răcoarea tipică lăsării nopții.

Din liniștea balconului o să te privim ca și fermecați, stând strânși unul în altul, lăsând ca valurile tale să ne ducă povestea cât mai departe...



Când somnul ne va prinde în mrejele lui îți spun că o să ne retragem în camera noastră cochetă, imaginea ta scăldată în stele încă stăruindu-ne în minte, imagine alături de care o să ne contopim în brațele iubirii, dornici ca răsăritul să ne prindă la fel de îndrăgostiți.


Draga mea, vacanța asta dulce ca mierea e musai să aibă o notă boemă, atemporală, cu accente vintage și multă, multă iubire.

Pentru că este o vacanță specială, am ales un loc special, un loc drag sufletului meu- locul în care te-am văzut prima oară: Mamaia!

Și pentru că vacanța asta nu e o simplă vacanță, ci este încununarea iubirii noastre, era musai să ne pecetluim dragostea într-o locație de vis, cu o aură specială. Drept pentru care, draga mea, am ales Hotelul Aurora. Căci Aurora înseamnă soare, răsărit, frumusețe.

Un loc minunat în care să celebrezi iubirea, viața și formarea unei familii...

Așa ca draga mea Mare, să ne aștepți cuminte și cristalină, căci noi ne întoarcem la tine cu inima plină de speranțe și sufletul încărcat de dor- dor de tine, de căldura ta, de Mamaia și Aurora!

Să ne pregătești o vacanță mai dulce ca mierea.


Această postare a fost scrisă pentru Spring SuperBlog 2017.

Comentarii

  1. Mi-ai facut un chef nebun de mare ,soare si distractie.Abia astept sa vina vara

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai facut un chef nebun de mare ,soare si distractie.Abia astept sa vina vara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut articolul! Sa vina vara cat mai repede :)

      Ștergere
  3. Mi-a placut articolul si abia astept sa vina august sa merg din nou la mare, numai ca nu voi merge la Mamaia pentru ca este prea aglomerat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi avem un locusor secret in Mamaia, unde nu este atat de aglomerat. Abia astept sa se faca vremea mai frumoasa si sa imi vizitez iubita (merea, desigur)

      Ștergere
  4. Mult succes la SuperBlog! Mi-ai făcut poftă de vacanţă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, este o competitie solicitanta.

      P.S. Si eu am un chef nebun de vacanta.

      Ștergere
  5. Vai ce dor imi este de mare .... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stai prin preajma, cat de curand urmeaza o serie de postari dedicate ei!

      Ștergere
  6. Bafta in competitie. Mi-a placut mult cum ai scris, sper sa fie un articol castigator.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma intorc la tine iar si iar...mare albastra! 💜mare dor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde