miercuri, 22 martie 2017

Vacanțe dulci ca mierea, numai în Mamaia găsești

Indiferent ce se întâmplă, o călătorie îți oferă întotdeauna ceva de spus. (proverb)


Draga mea Mare Albastră (și uneori, la furie, Neagră) știi că noi două ne-am înțeles mereu de minune. Încă de când te-am văzut prima dată (iar asta se întâmpla acum mulți ani) m-ai cucerit și mi-ai vrăjit sufletul de copil cu întinderea-ți uriașă, scoicile colorate, mirosul aparte și freamătul valurilor...

Mă întorceam la tine an de an, cu aceeași emoție de prima dată, iubindu-te din ce în ce mai mult. Tu ai fost martora primei mele iubiri, primei suferințe din dragoste, a transformării mele dintr-o copiliță la femeia ce sunt acum, dar și martora tăcută a celei mai mari fericiri din viața mea! Nu te sfii, știi foarte bine la ce mă refer (da, da chiar la cererea AIA în căsătorie). O iarnă de poveste, un moment magic, purtat pe apele-ți cristaline...


Dar draga mea Mare, suntem la un pas de vară, de sezonul estival, voie-bună și distracție la piscină, alte nebunii văratice și... nunta noastră!

Și pentru că orice nuntă cere și o lună de miere, ei bine, draga mea, să știi că noi tot la tine ne-am gândit. La nisipurile-ți calde, la scoicile colorate și apa cristalină (sau cu alge, acum depinde în ce toane te prindem...)
E musai să îți spunem încă de pe acum că ne așteptăm la o vacanță dulce ca mierea, călduță și relaxantă, desigur, petrecută la... un hotel la mare

Hotel Aurora Mamaia dacă este să fim mai preciși. Trebuie să știi că am ales destinația aceasta pentru că înglobează toate ingredientele unei vacanțe perfecte (pentru doi nebuni aflați în luna de miere, desigur):

- restaurant cu vedere spre mare 
- piscină recent inaugurată
- camere cu vedere spre mare sau lacul Siutghiol (ce facem noi seara, privindu-te, discutăm mai târziu, pe plajă, la un pahar de suc)

Marea mea dragă, deja mă cuprinde emoția și nerăbdarea numai la gândul că în august o sa ne întâlnim și o să celebrăm vacanța asta dulce ca mierea...

Deja mă și imaginez într-o rochie vaporoasă (musai roșie) cu o pălărie de paie cu borul larg, decorată cu maci și margarete, coborând treptele Hotelului Aurora și îndreptându-mă (la brațul LUI) spre terasa aflată atât de aproape de tine.

O să ne savurăm cafeaua în fiecare dimineață în liniște, cu zâmbetul pe buze și inimile veșnic îndrăgostite ascultându-ți cântecul.


O să ne petrecem restul zilei bălăcindu-ne ca nebunii, plimbându-ne agale pe nisipul fierbinte, ce poartă atâtea și atâtea povești, iar serile o să ne ostoim setea la barul cu cocktail-uri alese, glumind și râzând, așteptând până o să ne alungi în cameră, cu răcoarea tipică lăsării nopții.

Din liniștea balconului o să te privim ca și fermecați, stând strânși unul în altul, lăsând ca valurile tale să ne ducă povestea cât mai departe...Când somnul ne va prinde în mrejele lui îți spun că o să ne retragem în camera noastră cochetă, imaginea ta scăldată în stele încă stăruindu-ne în minte, imagine alături de care o să ne contopim în brațele iubirii, dornici ca răsăritul să ne prindă la fel de îndrăgostiți.


Draga mea, vacanța asta dulce ca mierea e musai să aibă o notă boemă, atemporală, cu accente vintage și multă, multă iubire.

Pentru că este o vacanță specială, am ales un loc special, un loc drag sufletului meu- locul în care te-am văzut prima oară: Mamaia!

Și pentru că vacanța asta nu e o simplă vacanță, ci este încununarea iubirii noastre, era musai să ne pecetluim dragostea într-o locație de vis, cu o aură specială. Drept pentru care, draga mea, am ales Hotelul Aurora. Căci Aurora înseamnă soare, răsărit, frumusețe.

Un loc minunat în care să celebrezi iubirea, viața și formarea unei familii...

Așa ca draga mea Mare, să ne aștepți cuminte și cristalină, căci noi ne întoarcem la tine cu inima plină de speranțe și sufletul încărcat de dor- dor de tine, de căldura ta, de Mamaia și Aurora!

Să ne pregătești o vacanță mai dulce ca mierea.


Această postare a fost scrisă pentru Spring SuperBlog 2017.

15 comentarii:

 1. Mi-ai facut un chef nebun de mare ,soare si distractie.Abia astept sa vina vara

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-ai facut un chef nebun de mare ,soare si distractie.Abia astept sa vina vara

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-a placut articolul si abia astept sa vina august sa merg din nou la mare, numai ca nu voi merge la Mamaia pentru ca este prea aglomerat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noi avem un locusor secret in Mamaia, unde nu este atat de aglomerat. Abia astept sa se faca vremea mai frumoasa si sa imi vizitez iubita (merea, desigur)

   Ștergere
 4. Mult succes la SuperBlog! Mi-ai făcut poftă de vacanţă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, este o competitie solicitanta.

   P.S. Si eu am un chef nebun de vacanta.

   Ștergere
 5. Vai ce dor imi este de mare .... :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa stai prin preajma, cat de curand urmeaza o serie de postari dedicate ei!

   Ștergere
 6. Bafta in competitie. Mi-a placut mult cum ai scris, sper sa fie un articol castigator.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ma intorc la tine iar si iar...mare albastra! 💜mare dor!

  RăspundețiȘtergere