duminică, 26 martie 2017

Revigorează-ți afacerea cu AVBS


Draga mea, 

Îți povesteam în ultima scrisoare de cât de multe satisfacții îmi aduce mica mea afacere! În continuare țin să îți spun că nu regret decizia luată în urmă cu mai bine de doi ani. Faptul că am renunțat la munca stresantă, cu sute de ore suplimentare, lipsită de creativitate și culoare și mi-am început propria afacere a fost una dintre cele mai înțelepte decizii!

Rulota cu fericire, a adus mai multe zâmbete, fericire și momente de neuitat decât am presupus la început, iar asta poate doar să mă încânte. Femeile pe care le ajutor prin intermediul afacerii se întorc mereu la mine, își aduc chiar și prietenele, iar cercul social în care ne învârtim a crescut enorm în ultima perioadă.

O zi petrecută în mica rulotă colorată, alături de cliente ce vin pentru a le scoate la iveală cele mai frumoase trăsături prin tratamente cosmetice, masaj, coafor și machiaj, trece pe nerăsuflate, iar la finalul zilei, deși sunt obosită, satisfacția unei munci bine făcute, cu zâmbete și îmbrățișări este de neprețuit.

Și deși nu aș vrea să includ asta în capitolul probleme, încep să nu mai fac față numărului mare de cliente. Se întâmplă ce nu mi-am dorit niciodată- sunt nevoită să refuz anumite cliente, ori să fac programări la distanțe mari de timp. Iar asta, dăunează afacerii... 

Drept pentru care am decis să recurg la un împrumut pentru investiții, cu ajutorul căruia să achiziționez încă o rulotă pe care să  o transform în salon pe roți! Împrumutul l-am făcut la cei de la AVBS, pentru că avem viziuni asemănătoare, sloganul lor fiind atât de apropiat de al nostru: Visează... obține cu AVBS.

Motivul pentru care îți scriu (asta dacă nu ai intuit deja) este de a te ruga să te alături afacerii mele, ca manager pentru Rulota cu fericire 2. Știu că ai pregătire în domeniu, ca să nu mai vorbim de cursurile de cosmetic și management urmate, precum și că (și tu, ca și mine) îți dorești să renunți la munca nesatisfăcătoare din corporație.

Ajutorul financiar făcut la AVBS este susținut 100% de mine, tu trebuie doar să accepți să te alături Rulotei cu fericire! 

Deja avem o comunitate mare, femei din alte orașe își doresc să implementăm conceptul și în zona lor, așa că te rog să te gândești câte zâmbete am putea aduce: pentru mămici și bunici, pentru mirese emoționate, tinere (sau bunicuțe) bolnave, ce merită răsfățate din când în când pentru a le aminti că încă sunt frumoase...

Ai putea refuza acest caleidoscop de emoții!?

Desigur, in decorarea și amenajarea salonului tău ești liberă să îl decorezi așa cum îți place ție, pentru a te simți ca acasă la locul de muncă- deși, este mai mult decât un loc de muncă- este fericire!

Ce spui draga mea, îmi accepți propunerea de a porni împreună pe acest drum!? Conceptul Rulota cu fericire e musai să crească, creditul bancar deja este făcut, tu doar trebuie să îmi spui DA!

Aștept cu nerăbdare răspunsul tău și nu uita!Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2017.

10 comentarii:

 1. Fara finantare cu poti face nimic.

  RăspundețiȘtergere
 2. Banii ... ochiul dracului! 😅😅😅

  Iti doresc success în concurs! Sa ai o saptamana excelenta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E si o melodie populara cu "sloganu" asta- care apropo, e printre preferatele mele.

   O saptamana frumoasa si tie!

   Ștergere
 3. Buna Amalia! Iti doresc succes in gasirea persoanei despre care spunei dar si in continuarea mici afacerii pe care o desfasorii pentru rasfatul doamnelor!

  RăspundețiȘtergere