Treceți la conținutul principal

Ulei anticelulitic Faunus Plant

Indiferent de sezon, celulita bat-o vina, ne tot dă bătai de cap. Și cel mai bine ar fi să putem scăpa de ea fără prea mare efort.

Desigur, cum nimic frumos nu vine și ușor și în cazul celulitei, e nevoie de efort, perseverență și muncă pentru a putea câștiga războiul împotriva cojii de portocală!

Hidratarea, sportul, un stil de viață sănătos și cât mai puțină sare, alături de un masaj pe măsură ne sunt aliații de nădejde în aceste lupte.

Cum și eu, ca mai toate fetele și femeile, mă confrunt cu problema celulitei, mi-am zis să împărtășes cu voi una dintre cele  mai faine descoperiri din ultimul timp! Uleiul pentru masaj anticelulitic de la Faunus Plant !



Conținând extract de iederă, cimbrișor, coada șoricelului, ulei esențial de salvie și rozmarin, este aliatul perfect împotriva celulitei!

Baza este constituită din ulei de floarea-soarelui și vitamina E, lăsând pielea extrem de catifelată.

Uleiul se absoarbe repede în piele, are un miros specific (ca de condimente, nu aș putea spune că este unul fermecător, dar ținând cont de faptul că este un ulei tratament consider că este ok), lasă o senzație de căldură după utilizare și catifelează incredibil de bine pielea!

În mod normal, ar trebui să îl utilizați de de 2 ori pe zi, pentru un efect garantat. Eu însă sunt mai leneșă și îl folosesc doar după duș.



Nu este nevoie de o cantitate mare de produs, acesta se aplică local și se masează ușor, cu mișcări circulare!

Efectul de căldură resimțit imediat după aplicare mie una îmi place la nebunie, plus că e un semn clar că produsul își face treaba. Ca să nu mai vorbim de cât de catifelată este pielea a doua zi!!!

Produsul din imagine vine într-o cantitate de 100 ml, la prețul de aproximativ 9 lei (super preț pentru un produs anticelulitic).

Și dacă aveți și pe cineva care să vă ajute la masaj, credeți-mă, nu doar celulita va dispărea, ci și stresul și grijile (măcar 30-60 de minute să uităm de ele).

Dacă și voi vreți să mai îmblânziți puțin celulita, acum în prag de primăvară, să obțineți o piele catifelată și fină la atingere (că tot începe sezonul rochițelor și fustițelor), vă recomand din toată inima uleiul anticelulitid de la Faunus Plant.

Un produs de care o să vă îndrăgostiți cu siguranță!

Comentarii

  1. chiar nu stiam de acest produs..si chiar are super pret..multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de recomandare o sal iau si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag. O sa iti placa foarte mult. Lasa pielea super fina si catifelata.

      Ștergere
  3. Mare si grea problema celulita. Ne chinuim mult timp sa scapam de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Definitiv din pacate nu putem niciodata sa scapam de ea. Dar din fericire, prin sport, hrana sanatoasa si masaj putem ameliora aspectul sau neplacut.

      Ștergere
  4. Minunat! O sa tin cont de sfatul tau in legatura cu produsul. Si eu ma confrunt cu aceasta frecventa problema, mai ales acum dupa nastere. Desi sunt slaba, as vrea sa mai pun cateva kg, si eu am celulita...dar m-am conformat si incerc sa o combat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este minunat. Am tot incercat diferite produse anticelulita, dar au fost un mic esec. Uleiul acesta insa imi place foarte mult. Incalzeste zonele cu celulita dupa aplicare si lasa pielea fina ca o catifea! Sa il incerci, cu siguranta o sa iti placa.

      Ștergere
  5. Trebuie sa fie tare fai! Eu nu am avut probleme cu celulita niciodata, dar cred ca ajuta si la pielea uscata, mai ales acum pe perioada de iarna cand purtam foarte mult pantalonii.

    duminica placuta!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este perfect pentru pielea uscata. Nu mi-a venit a crede cat de fina este la doar cateva ore dupa aplicare.

      P.S. Ce norocoasa trebuie sa fii, sa nu ai probleme cu celulita... pe mine ma termina pe coapse.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde