Treceți la conținutul principal

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado

În 2016 am avut prima întâlnire oficială cu brand-ul Kiehl's, întâlnire despre care am povestit și aici. Încă de atunci vă spuneam că m-au impresionat plăcut produsele lor și că după ce am testat kit-ul oferit cadou la petrecere, mi-am pus în gând să îmi achiziționez câteva dintre cosmeticele primite.

Drept pentru care, când am prins o reducere considerabilă (20% la toate produsele) mi-am cumpărat câteva creme, o mască pentru ten și 2 serumuri.

Despre mască am scris aici și îmi este tare, tare dragă. Astăzi însă vreau să vă aduc în prim-plan un produs pe care îl consider util fiecărei femei: crema de ochi cu ulei de avocado!




Până să cunosc această cremă, nu eram o fană a produselor cosmetice pentru îngrijirea ochilor, pentru că, sinceră să fiu, le consideram inutile. Dar a apărut minunăția asta în viața mea și mi-am schimbat brusc părerea!

Și asta pentru că este excelentă în hidratarea pielii sensibile a ochilor și combate/estompează cearcănele excepțional de eficient!

Deși vine într-un recipient de doar 14 g, eu o utilizez zilnic de 3 luni și poți să juri că abia este cumpărată, ceea ce este un mare plus pentru orice produs!

Este nevoie de o cantitate cât o gămălie de bold pentru ambii ochi, iar efectul este WOW.

Crema se pune pe buricele degetelor și se maseajă până devine albicioasă (în mod normal are o culoare galben-verzuie pastelată) și se aplică prin tapotare.

Efectul este imediat, produsul se absoarbe repede și în urma lui pielea rămâne hidratată, cu un aspect sidefat, proaspăt, iar cearcănele dispar!!!

Eu una o utilizez doar dimineața, după ce îmi spăl fața și aplic crema normală. Nu aș fi crezut că o cremă de ochi poate fi atât de eficientă, mai ales în estomparea cearcănelor și iluminarea zonei de sub ochi.

Printre ingrediente se numără uleiul de avocado și morcov, precum și untul de shea.


Iar cele două din urmă sunt cunoscute ca având și factor de protecție solară, ceea ce face din crema de față un super produs!

Mie îmi place foarte, foarte mult, mai ales că se absoarbe repede și poți iesi imediat din casă, fără să ai sub ochi o peliculă de grăsime. Folosind crema asta iesi din casă strălucind mai ceva ca o divă, având un aer fresh, chiar dacă ai dormit doar câteva ore!

Nu o să spun că înlocuiește un corector, dar efectul de iluminare, ușor perlat, este uluitor. Și previne și apariția ridurilor (yuhu!!!).

Dacă vreți să investiți într-un produs de calitate, cu efecte imediate, pe termen lung, vă recomand din tot sufletul Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado. Și asta o spune o necredincioasă :)

Comentarii

  1. Tu stii ca brandul Kiehl's este din 1851 ... Wow!
    L-am gasit si la mine si cum termin ce am pe aici cum o comand. Merci! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut pe site-ul lor ca spuneau ceva despre vechimea lor pe piata. Recomand cremita asta, e geniala!

      Ștergere
  2. Mie mi-ar fi de mare folos deoarece dimineata cand ma scol am niste cearcane de mai mare dragul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa patesc si eu, in ultima perioada nu prea ma mai ajung cu somnul si crema asta chiar isi face efectul.

      Ștergere
  3. inca nu am probleme cu cearcanele..asta si pentru ca in ultimul timp am dormit cat am vrut..dar stai sa ma vezi de acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales cand trebuie sa pleci cu o suta de ani inainte de acasa... asta ma deranjeaza cel mai mult aici.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde