Treceți la conținutul principal

Review Kiehl's Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque

Vă povesteam anul trecut că am avut ocazia să particip la un eveniment Kiehl's, despre care am vorbit și aici.

Ei bine, atât de mult mi-au plăcut produsele lor, conceptul magazinelor și reacția pielii mele la cremele lor, în cât în 2017 am revenit la ei și mi-am făcut de cap (beneficiind și de o reducere de 20% și produse cadou).

Astăzi vreau să vă prezint produsul Kiehl's cel mai drag mie: o mască de față!


Masca aceasta are rol protector, conținând extract de portocală și coriandru (are și un miros caracteristic).

După cum îi spune și numele, luptă împotriva factorilor dăunători din mediu, protejează împotriva poluării, pentru a reda tenului strălucirea de altă dată.

Masca se utilizeaă seara, înainte de culcare, pe tenul curățat și uscat. Se aplică un strat subțire, se lasă sa intre în piele 5 minute, apoi se îndepărtează excesul cu un șervețel și gata: mergem la culcare. Dimineața se îndepărtează cu apă călduță și se aplică o cremă hidratantă.

Rolul ei este de a crea un strat protector la suprafața pielii, pentru a îngreuna "lipirea" de ten a prafului, fumului, noxelor, etc.



Ce vă pot spune despre ea (după aproximativ o lună de utilizare- o aplic o dată pe săptămână) este că dimineața tenul este vizibil mai luminos, chiar hidratat, curat și chiar elastic. De asemenea, îmi este mult mai ușor să îndepărtez punctele negre de când o folosesc. E ca și cum ies singure la suprafață- și ADOR asta.

Un alt lucru care îmi place este faptul că e spornică. E nevoie de o cantitate cam cât un bob de mazăre pentru a acoperi întreaga față, fapt pentru care își merită toți bănuții (căci masca asta o să mă țină jumătate de an pe puțin).



Servirea a fost de-a dreptul minunată, am fost ajutată și consiliată pe întreg parcursul cumpărăturilor, fata din Afi a fost mereu cu zâmbetul pe buze, mi-a răspuns la toate întrebările, ba chiar mi-a strecurat în punguță (când nu eram atentă) un bilet de mulțumire.

L-am găsit acasă, alături de o grămadă de mostre, fapt pentru care am fost toată ziua cu un zâmbet tâmp pe față.


Ca să fiu sinceră în totalitate, trebuie să vă spun că masca are un miros ciudățel (cel mai probabil de la extractul de coriandru), ceea ce nu te facea cea mai parfumată floare. De asemenea, pentru a nu murdări perna, ar fi indicat să folosiți un prosopel.

Dar, pe lângă efectele benefice pe care le are asupra tenului, cele de mai sus sunt doar mici detalii.

Prețul a fost de aproximativ 70 de lei, pentru 30 ml, preț ce consider că este just ținând cont de rezultate și că este un produs spornic.


Voi ce părere aveți în legătură cu măștile faciale? Folosiți astfel de produse?

Comentarii

  1. Eu am avut-o in 75 de ml pe care am dat 34€, ceea ce înseamna ca la voi este mai scumpa! OMG!
    Ma enerva cumpit mirosul asa ca nu prea am folosit-o si am dat-o la o prietena. Nu suport coriandrul nici in mancare! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca au impresia ca romanii o duc bine tare, din moment ce pretul e atat de piperat aici. Cred ca s-au nisat strict pe corporatisti, altfel nu imi explic de ce diferenta asta.

      Mirosul poate fi o problema, recunosc ca nici mie nu imi este prea drag, dar prefer sa trec peste, tinand cont de cat bine imi face.

      Ștergere
  2. :) multumim pt recomandari, Amalia!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu folosesc mai rar si mai mult facute de mine, in casa. am auzit de produsele lor ca fiind foarte bune, dar pt mine sunt cam scumpe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt piperate, ai dreptate. Si uite cum am aflat ca in alte tari au preturi mult mai light. Se pare ca romanii sunt considerati mai bogati decat sunt.

      Daca ai o nemultumire sau vrei sa imbunatatesti ceva la tenul tau, te poti duce totusi in magazin pentru un diagnostic, oricum nu te costa nimic si sa testezi cateva mostre din ce iti dau fetele. Daca ti se par ok, poti sa achizitionezi totusi un produs care sa ti se potriveasca.

      Ștergere
  4. Mi se pare totusi putin cam scumpa, dar daca da rezultate bune se accepta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este scumpicica, dar am zis ca merita, tinand cont ca se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana, ceea ce inseamna ca este spornica. Iar efectele, cel putin pentru tenul meu, au fost vizibile imediat.

      Putine produse reusesc asta.

      Ștergere
  5. Cred ca la ce somn agitat am eu nu ar rezista pe fata mea nici o ora...plus ca daca ar simti bebe ceva pe fata mea cu siguranta ar fi foarte curios...
    Folosesc si eu momentan o masca, e de la Oriflame, speciala pentru tipul de ten uscat foarte buna dupa parerea mea. O aplic, o las sa actioneze 10 minute si apoi o indepartez cu apa in exces. Mi se par mai practice mastile astea fata de una lasata peste noapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul tau, mai ales ca ai un bebe, cu siguranta sunt mult mai utile mastile de genul.

      Mie imi place mult la asta de la Kiehl's faptul ca hidrateaza si protejeaza pielea in acelasi timp. Ca sa nu mai spun ca ajuta la eliminarea impuritatilor.

      As putea sa jur ca face cumva sa iasa punctele negre la suprafata. D-asta o ador!

      Ștergere
  6. Nu am incercat aceasta masca cu toate ca ar trebui mai ales ca este purtata peste noapte cand nu poti speria toata lumea care te vede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihihi! Din punctul asta de vedere, nu e o problema. Ea este verde in cutiuta, dar aplicata pe ten devine transparenta si se absoarbe in piele. De asemenea, dupa 5 minute se elimina si excesul cu un servetel absorbant. Atata doar ca ramane fata mai lipicioasa (d-asta am recomandat sa protejam fetele de perna cu un prosop)

      Ștergere
  7. Nu am incercat-o,dar probabil este foarte buna ,avand in vedere pretul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mereu un pret mare pentru un produs inseamna si bun. De multe ori pretul (ridicat) este pentru brand nu pentru calitate.

      Am gasit produse la preturi mult mai mici, cu mult mai bune ca unele cu preturi wow.

      Kiehl's insa, mi-au intrecut asteptarile.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde