joi, 26 ianuarie 2017

Bottega Verde makeup starter kit

Bottega Verde România a lansat o campanie tare simpatică și pentru că sunt o mare iubitoare de makeup, am spus cu mare plăcere prezent.

Așa că am intrat pe site și repede-repejor, mi-am ales 3 produse cheie pentru un machiaj natural, discret, numai bun pentru cina aia romantică de Sfântul Valentin sau Dragobete, sau aniversare, sau, sau sau...

Știu că sunteți curioase ce am ales, așa că vă invit să aruncați un ochi (critic) aici:

fard nude
luciu de buze nude, cu vitamina E
ruj roșu pasiune

Cu doar trei produse, starter kit-ul pentru luna iubirii este bine pus la punct! În timpul zilei, cât vă plimbați prin parc (sau unde vă place vouă) luciul de buze nude e perfect. Iar când ajungeți la restaurant, pentru cina aia romantică, cu lumânarele și plină de senzualitate, rujul roșu îi va atrage atenția asupra buzelor tale și îl va face să ardă de nerăbdare să le sărute!


Desigur, în weekend urmează și un tutorial cu un machiaj realizat cu produsele din starter kit-ul Bottega Verde (filmăm, postăm și ne lansăm pe Youtube) așa că fiți pe fază!

Mă gândesc să filmez un tutorial pentru un machiaj nude, potrivit oricăreia dintre noi, suav și delicat. Machiaj ce poate fi ușor transformat în unul romantic, doar schimbând culoarea rujului.

Dacă vă încântă ideea, să îmi spuneți.


Până în weekend însă, vă recomand să aruncați un ochi pe site-ul BottegaVerde, poate găsiți starter kit-ul potrivit pentru voi. Ca să nu vă spun că în perioada asta au super reduceri la produsele cosmetice!

!!!!!!ATENȚIE!!!!!! Luciul de buze din imagine provoacă dependență. Eu nu mă mai satur de el și cred că va fi unul dintre cele mai rapid consumate.

Vine minunat pe buze, nu este lipicios, hidratează (ceea ce e destul de neobișnuit pentru un luciu) și are un finish plăcut, ușor lucios, ce conferă volum buzelor și prospețime. Și cine nu și-ar dori să sărute așa buze?!

P.S. Poate devin obositoare cu postările astea închinate iubirii, așa că dacă exagerez, să mă trageți de mânecuță. Nu de alta, dar urmează și luna femeiiiiiiiiii. Nu știu voi cum sunteți, dar eu deja simt miros de primăvară, de flori, de bine, speranță și FERICIRE..

Ohhh să plouă cu inimoare (și machiaje drăguțe)!


Eng.

February it's official the LOVE month, so BottegaVerde Romania decided to start a campaign with the occasion of Saint Valentine.

The challenge is all about makeup, so all the bloggers that responsed positive at the campaing are supposed to create a love insipired makeup with BottegaVerde products.

I've choosed for my makeup:


This weekend I will create my Valentine inspired makeup! 

Stay tuned, it will be stunning!

19 comentarii:

 1. abia astept tutorialul sa vad machiajul. sa vina primavaraaaaa

  RăspundețiȘtergere
 2. Pare tare promitator acel luciu de buze

  RăspundețiȘtergere
 3. Pare tare promitator acel luciu de buze

  RăspundețiȘtergere
 4. Asteptam sa te vedem in actiune.��

  RăspundețiȘtergere
 5. Video ... vrem sa vedem totul pe film! :)))

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu, nu nu exagerezi....imi plac toate lucrurile inchinate iubirii. Sa ploua cu inimioare zic si eu! 💜💓💕💖💗💟💞💝💘👍💋💑💏👪👫😘😚

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cat ma bucur ca mai sunt si altii prinsi in hora iubirii, a inimioarelor si a nebuniilor roz, vesele si primavaratice!

   Ștergere
 7. Ma bucur ca ai inceput sa filmezi mai des pentru ca imi plac video-uri tale. Continua sa filmezi si sa ne vorbesti despre iubire.

  RăspundețiȘtergere