miercuri, 25 ianuarie 2017

B(e)log my Valentine 2017

Cu pași repezi și speranță în suflete, se apropie februarie- luna IUBIRII!

Și fie că sărbătorim Valetine's Day, Dragobetele sau mai știu eu ce altă zi închinată iubirii, fie că suntem romantici sau Grinch, dragostea nu ne ocolește.


Drept pentru care, în cinstea inimioarelor roz, a cupidonilor bucălați cu plete aurii și a îndrăgostiților de pretutindeni, Blogawards a dat startul campaniei Blog my Valentine 2017.

Scopul!? Ei bine, vă spun (dar să rămână între noi) este unul măreț: se dorește inundarea online-ului cu siropoșenii, pufoșenii, inimioare și floricele! Cine ar putea supraviețui fără să se îndulcească pe loc unui astfel de potop!?

Dacă vreți să faceți partea din minunata comunitate ce răspândește iubire, e musai să:

- ai un blog cu o vechime de cel puțin 6 luni
- scrii un articol de promovare a campaniei Blog my Valentine de minim 100 cuvinte
- să promovezi articolul pe Facebook și opțional și pe Twitter, cu super hashtag-ul # BlogAwards
- să participi la minim 50% din probele individuale ale campaniei, pentru a putea câștiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor clasați pe primele 10 locuri


Pentru a nu intra in gașca lui grumpy cat, vă provoc să definiți dragostea (așa cum o vedeți voi, ce înseamnă ea pentru fiecare dintre voi)!Ce părere aveți?! Răspândim sau nu puțină iubire?

19 comentarii:

 1. Leave a little sparkle of love wherever you go ... ♥
  Succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte frumos spus! Cred ca daca fiecare dintre noi ar raspunde provocarilor vietii cu mai multa iubire si zen, lumea ar fi un loc mult mai bun.

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Vorba cantecului (putin schimbata) iubirea te inalta, iubirea te doboara :)

   Ștergere
 3. Raspandim! Dragostea este cel mai maret sentiment dupa parerea mea. Fara ea nu as putea trai. Mie imi da aripi, ma face fericita. Se pare ca e pe cale de disparitie in ultima vreme...inainte, era singurul lucru care unea doua suflete...mai nou au aparut alte motive, pe care bine le stim...pacat!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iubire este un sentiment nobil. Si dupa cum ai spus si tu, daca ne batem joc de el si formam un cuplu pe alte baze, ne furam singuri caciula.

   Dar fiecare alege in functie de propriile valori.

   Ștergere