marți, 20 decembrie 2016

Parfum Jeanne en Provance Pivoine Feerie

Moșul a venit mai devreme!!!

Dacă vă mai amintiți de wishlist-ul de Crăciun de aici, printre primele dorințe era ca Moșul să îmi aducă un parfum de la Jeanne en Provance, mai exact Pivoine Feerie. Și se pare că am fost cuminte anul acesta, căci darurile vin înainte de 24 decembrie.De ani buni îmi doresc un parfum care să aibă pompiță pentru pulverizare. Mă duc cu gândul la regi și regine, mai exact la Franța lui Ludovic al XIV-lea și a Mariei Antoineta...
Eleganța, feminitatea, misterul și frumosul erau la loc de cinste și cu certitudine mi-ar fi plăcut să trăiesc în acele vremuri (desigur, în familie de nobili, pentru a putea beneficia de toate plusurile) și să mă bucur de bonomia de atunci.

Sticluțele de parfum, pudrierele, bijuteriile erau personalizate, să se potrivească mânușă cu cea care urma să le devină "proprietară", fiecare familie avea semnul ei distinctiv și petrecerile aveau o notă aparte, dominată de frumos și eleganță.

Cu siguranță vorbește melancolia din mine, dar mi-ar fi plăcut măcar puțin să "gust" din acele vremuri.

Revenind însă la parfumul pe care îl vroiam atât de mult, pe lângă faptul că are pompița aceea super drăgălașă, miroase divin și este fabricat în Franța!

Ca și note, bujorul este cea de vârf, violetele sunt note de mijloc, iar notele de bază sunt vanilia și moscul. O adevărată desfătare a simțurilor.

Cu adevărat e un parfum ca o bijuterie și îi stă tare bine la mine în brăduț!


Deja l-am încercat, îmi place că persistă destul de mult timp, ambalajul este de-a dreptul dulce ca o bombonică și vine și cu căpăcel (pe lângă pompița de pulverizare).

Dacă vă place și vouă și aveți pe acasă o doamnă sau domnișoară mare iubitoare de parfumuri, frumos și vintage, acesta ar fi un cadou ideal pentru ea.

Îl puteți găsi în magazinele DM, pe site-ul http://jolee.ro/ sau în Constanța în magazinele Parfums de Provence. 

Parfumul vine în sticluță de 50 de ml, iar prețul variază în funcție de magazinul de unde alegeți să îl achiziționați.

Voi ce parfum ați vrea sa găsiți sub brăduț?

10 comentarii:

 1. Numai cand am citi si i-am simtit mirosul. Cred ca este de vis.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Abia astept sa vina primavara sa il port cum se cuvine. Si ce e cel mai frumos la sticluta aceasta e faptul ca e reincarcabila.

   Ștergere
 2. pacat ca nu putem mirosi parfumul prin ecranul telefonului. cred ca miroase divi 😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imagineaza-ti o dimineata de primavara cu roua pe frunze, cu razele soarelui ivindu-se timid si mangaind petalele de bujori. Cam asa este si parfumul asta- simfonie de primavara.

   Ștergere
 3. Cred ca este de vis. Si eu imi doresc un parfum cu pompita

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se gasesc tare greu. Iar unele sunt foarte scumpe... acesta miroase frumos, e dulce ca o bombonica si are si un pret minunat! Ca sa nu mai vorbim ca apartine uneia dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din Franta.

   Ștergere
 4. parfumul cu pompita te duce cu gandul la printese ,la alte vremuri ,sunt parfumuri scumpe si fine in general

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi plac pentru ca sunt altfel fata de ce se gaseste acum pe piata. Acesta nu a fost atat de scump. Pentru 50 de ml, pretul este de aproximativ 60 de lei, in functie de unde e achizitionat (online sau magazin).

   Ștergere