Treceți la conținutul principal

1 Decembrie- o poveste cat pentru o viata

Dragele mele buburuze, postarea din seara asta este scrisa de jumatatea mea... Consider ca asa, nu doar ca o sa ma cunoasteti mai bine, dar o sa priviti situatia si prin alti ochi. Tot ce va pot spune este: ENJOY!


In noiembrie 2015, la cateva luni de cand ma angajasem ca mecanic ajutor de locomotiva la CFR Marfa, am decis ca dupa 5 ani de relatie a venit momentul pentru treburi mai serioase, cum ar fi o logodna. Pus  pe treaba, m-am pus pe cautat inel, considerentul fiind ca trebuie sa imi placa si mie, iar eu de fel sunt mai pretentios. 

Cateva date aveam aflate, cum ar fi ca ii place doar aurul alb (nu galben) si ca ii mai plac safirele, rubinele, smaraldele, diamantele (dar astea nu imi plac mie). 

Pana atunci, in urma cu ceva vreme, cu ocazia unui eveniment ce a avut loc la un magazine de bijuterii, aflasem marimea optima a inelului pt deget. Ca sa o tin minte, am asociat cota (46) cu numarul unui pilot MotoGP (Rossi V.)

Intre comenzile de la Marfa, am reusit sa gasesc un model care sa corespunda gusturilor mele si am si reusit sa merg sa dau comanda. Toata treaba era sa fie gata pana pe 27 noiembrie (vineri) caci in weekend magazinul respectiv nu era deschis si venea si 1 decembrie, ziua Amaliei si dealtfel si ziua decisiva.

Inelul a fost gata pe 27 noiembrie si tot pe 27 noiembrie la ora 13 aveam prezentare la tura, la Ploiesti, pentru un tren spre Videle – Rosiori. Ca sa ajung la 13 la Ploiesti, trebuia sa prind trenul de 12 care ma lasa la Sud. Daca nu ma duceam tot in ziua aia pentru a ridica inelul, se dadeau peste cap toate socotelile mele asa ca m-am dus de am luat inelul si apoi, direct la gara.

Ajuns la Ploiesti, aflu ca trenul nu e format inca si mai dureaza pana plecam, asa ca m-au bagat la dormitor vreo 9 ore.


Masa pentru drum servita partial la dormitor...





Pe la 23 ma cheama la tura ca sa o luam din loc spre Ploiesti Triaj unde era garniture. Incepuse o ploaie si un vant, iar eu pe la ora 3 si ceva dimineata, eram pe ED 050 si cat asteptam sa plecam spre Rosiori, am avut timp sa trag o poza pentru posteritate. 


Am mers toata noaptea cu o oprire la Chiajna indelungata din pricina cirulatiei pe un singur fir. Intr-un final am luat-o din loc din Chiajna. In Gradinari era aglomeratie mare. 

Intr-un final, pe la 11 ajungem in Videle unde avea sa ne vina schimbul caci mai departe nu ne mai incadram cu serviciul continuu maxim admis.
Cat s-a dus mecanicul pana la gara pentru formalitati, asteptand schimbul...


A venit intre timp si schimbul si am venit regie acasa. Era data de 28 deja... 

Ajuns acasa din cursa, am planificat cu ajutorul unor prieteni sa ma ajute sa ajungem pana la Constanta, dar cu trecere pe la Manastirea Dervent, locul unde mi-am dorit sa aibe loc cererea oficiala. Amaliei ii zisesem mai demult sa isi ia gandul ca o voi cere in public sau de fata cu alte persoane, prin urmare cand am anuntat-o ca o sa mergem de ziua ei pana la Constanta, nu banuia nimic despre ce aveam eu planificat...



Cateva cadre si cu Manastirea...


Ne-am purces apoi spre Adamclisi – Constanta pe unde am petrecut toata ziua.


Pe faleza de la Cazino, am dat peste cineva perfect pentru a marca inca o data acea zi si anume...un caricaturist.


Si pentru ca o astfel de zi nu se putea incheia altfel, a fost musai sa facem si un selfie!



Daca sunteti curiosi/e sa aflati povestea si din perspectiva mea, lasati un coment mai jos. 

Comentarii

  1. Foarte frumos ,da vrem si varianta ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu. O sa fac si varianta mea, sunt curioasa care o sa va placa mai mult :)

      Ștergere
  2. Frumoasa poveste,frumoase amintiri,trebuie pastrate peste ani si ani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Momentele ca acesta sunt unice si nu pot fi cumparate cu nimic...

      Ștergere
  3. Foarte tare, am si eu un ceferist si il iubesc de mor. Cred ca au ceva in sange ceferistii astia. BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca au ceva... un nu stiu ce al lor care ii face speciali! Multumim pentru comentariu :*

      Ștergere
  4. foarte frumos,,, dar vreau si vrrsiunea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multii aniii !hei eu cand eram mica pe 1 decembrie eram mereu bosumflata de ziua mea pentru ca nu intelegeam de ce cand e ziua lui mami si tati si Cata (fratele meu )era doar ziua lor !Iar ziua mea trebuia sa fie si a tuturor Romanilor!Aveam impresia ca cineva m-a pacalit :)) .Aveam in jur de 3 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma pacaleu ca toate pregatirile si steguletele sunt puse pentru mine si ca toata lumea canta si petrece de ziua mea. Asta a tinut tot asa pana pe la 3-4 ani. Dupa am fost tare dezamagita sa stiu ca trebuie sa impart ziua cu toata Romania. Intre timp m-am impcatat cu ideea, asa ca LA MULTI ANI TUTUROR!

      Ștergere
  6. mai bine astept varianat ta cred ca este mult mai interesanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incredere. Zilele astea vine si varianta mea. Ma apucasem sa o scriu pentru azi, dar am ajuns la concluzia ca e prea lunga si trebuie sa lucrez la ea putin mai mult fata de cat ma asteptam :)

      Ștergere
  7. Ce romantic! Vreau sa povestesti si tu. Sa ne spui varianta ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca a fost romantic! Pana la finalul saptamanii vine si varianta mea :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde