Treceți la conținutul principal

Vine barza, bine-mi pare, burtica (cui) se face mare!

În ceea ce privește povestioarele funny despre #LuguLugu, cred că am o listă interminabilă de momente penibile, amuzante sau demne de gazetă, dar astăzi o să mă rezum la una auzită în timpul studenției. Și care culmea(!) are legătură cu testul barza.


Eram la un curs de etologie și ajunsesem la capitolul amor, nașteri și bebeluși fericiți... când profa de la momentul respectiv și-a zis că trebuie să ne povestească una dintre cele mai amuzante întâmplări de la cabinet.

El și ea, veseli și iubăreți, (aproape) proaspăt căsătoriți și doritori de o familie mare. O dată înfiripată în mintea (și) sufletul lor ideea de a concepe un bebeluș dolofan s-au pus pe treabă. LuguLugu seară de seară (poate și dimineață de dimineață) mai ceva ca-n 1001 de nopți și nimic.

Sertarele băii doldora de teste de sarcină, perioadele optime atent calculate, emoții și tremurături după fiecare test...


... muncă și mai asiduă după fiecare răspuns negativ și nimic!

După 1001 de nopți (și zile) în care barza nu venea și burtica nu creștea, s-au decis să meargă la un specialist.

Consultați, întrebați și bine interogați de ginecolog, misterul berzei ștrulubatice fu elucidat: cei doi amorezi o dădeau greșit pe #LuguLugu. Îndrăgostitul nostru livra corespondența pe ușa din spate!

Vă imaginați ce reacție a stârnit povestea în amfiteatru și cât a continuat și după terminarea cursului. De fapt după 6 ani, povestea a rămas la fel de vie în amintirea colectivă și de fiecare dată când ne întâlnim, printre subiecte este inevitabil să nu apară și aista!



Despre cuplul minune nu știu să vă spun ce s-a ales, dacă au rămas împreună sau daca bebelul dolofan a venit pe lume (profa a omis să ne zică și finalul poveștii), dar dacă voi sunteți maeștrii în ale amorului, în caz de urgență, apelați la Testul Barza- 100% românesc și cu o tradiție de peste 20 de ani!

În caz că suspectați că vine barza și burtica o va face mare, aveți posibilitatea de a alege dintre 6 tipuri de teste de sarcină (sau să le utilizați pe toate, just in case) să verificați dacă amorul s-a lăsat ori ba cu bebei dolofani.


Dacă și voi cunoașteți (sau ați trăit) povestioare amuzante/penibile/memorabile (cu lugulugu) vă invit să îmi spuneți tot în căsuța de comentarii de mai jos. După vă povestesc și eu o întămplare memorabilă de-a mea! :)

Comentarii

  1. Si eu care credeam altceva si vroiam sa te felicit cand am vazut postarea. Povestioara as avea eu dar nu pot sa o scriu acum ma rezum doar la atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza si bebelu meu grasun peste cativa ani. Pana una alta, sa vedem in ce oras ne stabilim :) Povestea mea funny e cu o pisica mult prea curioasa :)

      Ștergere
  2. :-)) M-ai facut sa rad! Eu credeam ca esti insarcinata, dar ne-ai pacalit de data asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie cand vine si vestea aia :) Va mai tin insa in suspans o perioada.

      Ștergere
  3. :))))))) foarte tare povestea. Nu prea stiu povesti cu Barza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am eu una (tot reala din pacate) dupa sosirea berzei. Fratele mai mare, suparat ca are o surioara mica si plangacioasa care capteaza toata atentia a vrut sa o arunce pe geam sa o ia barza inapoi...

      Ștergere
  4. Si eu care credeam ca ne anunti ca esti insarcinata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa vina si vestea asta, dar peste ceva timp. Si zic eu ca o sa o anunt mai frumos :)

      Ștergere
  5. ne-ai indus in eroare ,credeam ca stepti un bebe

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) nu-mi vine sa cred, cum nu si-au dat seama?!

    Cred ca toata lumea a crezut ca astepti bebe :)) ma includ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost asta intentia, dar recunosc ca am primit si felicitari! :)

      O sa vina si bebele meu, dar peste ceva ani. Iar vestea sper eu sa o dau mai frumos.

      Ștergere
  7. Si eu care credeam ca a venit barza la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehh... vine ea si la mine, dar momentan sta la taclale cu alte berze (din cate am auzit in timpul unei furtuni au incurcat bebeii intre ei :)))

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Am vrut sa fie un articol haios, dar se pare ca a iesit mai haios decat vroiam sa il fac :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde