luni, 17 octombrie 2016

Vine barza, bine-mi pare, burtica (cui) se face mare!

În ceea ce privește povestioarele funny despre #LuguLugu, cred că am o listă interminabilă de momente penibile, amuzante sau demne de gazetă, dar astăzi o să mă rezum la una auzită în timpul studenției. Și care culmea(!) are legătură cu testul barza.


Eram la un curs de etologie și ajunsesem la capitolul amor, nașteri și bebeluși fericiți... când profa de la momentul respectiv și-a zis că trebuie să ne povestească una dintre cele mai amuzante întâmplări de la cabinet.

El și ea, veseli și iubăreți, (aproape) proaspăt căsătoriți și doritori de o familie mare. O dată înfiripată în mintea (și) sufletul lor ideea de a concepe un bebeluș dolofan s-au pus pe treabă. LuguLugu seară de seară (poate și dimineață de dimineață) mai ceva ca-n 1001 de nopți și nimic.

Sertarele băii doldora de teste de sarcină, perioadele optime atent calculate, emoții și tremurături după fiecare test...


... muncă și mai asiduă după fiecare răspuns negativ și nimic!

După 1001 de nopți (și zile) în care barza nu venea și burtica nu creștea, s-au decis să meargă la un specialist.

Consultați, întrebați și bine interogați de ginecolog, misterul berzei ștrulubatice fu elucidat: cei doi amorezi o dădeau greșit pe #LuguLugu. Îndrăgostitul nostru livra corespondența pe ușa din spate!

Vă imaginați ce reacție a stârnit povestea în amfiteatru și cât a continuat și după terminarea cursului. De fapt după 6 ani, povestea a rămas la fel de vie în amintirea colectivă și de fiecare dată când ne întâlnim, printre subiecte este inevitabil să nu apară și aista!Despre cuplul minune nu știu să vă spun ce s-a ales, dacă au rămas împreună sau daca bebelul dolofan a venit pe lume (profa a omis să ne zică și finalul poveștii), dar dacă voi sunteți maeștrii în ale amorului, în caz de urgență, apelați la Testul Barza- 100% românesc și cu o tradiție de peste 20 de ani!

În caz că suspectați că vine barza și burtica o va face mare, aveți posibilitatea de a alege dintre 6 tipuri de teste de sarcină (sau să le utilizați pe toate, just in case) să verificați dacă amorul s-a lăsat ori ba cu bebei dolofani.


Dacă și voi cunoașteți (sau ați trăit) povestioare amuzante/penibile/memorabile (cu lugulugu) vă invit să îmi spuneți tot în căsuța de comentarii de mai jos. După vă povestesc și eu o întămplare memorabilă de-a mea! :)

20 de comentarii:

 1. Si eu care credeam altceva si vroiam sa te felicit cand am vazut postarea. Povestioara as avea eu dar nu pot sa o scriu acum ma rezum doar la atat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Urmeaza si bebelu meu grasun peste cativa ani. Pana una alta, sa vedem in ce oras ne stabilim :) Povestea mea funny e cu o pisica mult prea curioasa :)

   Ștergere
 2. :-)) M-ai facut sa rad! Eu credeam ca esti insarcinata, dar ne-ai pacalit de data asta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine stie cand vine si vestea aia :) Va mai tin insa in suspans o perioada.

   Ștergere
 3. :))))))) foarte tare povestea. Nu prea stiu povesti cu Barza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai am eu una (tot reala din pacate) dupa sosirea berzei. Fratele mai mare, suparat ca are o surioara mica si plangacioasa care capteaza toata atentia a vrut sa o arunce pe geam sa o ia barza inapoi...

   Ștergere
 4. Si eu care credeam ca ne anunti ca esti insarcinata!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa vina si vestea asta, dar peste ceva timp. Si zic eu ca o sa o anunt mai frumos :)

   Ștergere
 5. ne-ai indus in eroare ,credeam ca stepti un bebe

  RăspundețiȘtergere
 6. :))) nu-mi vine sa cred, cum nu si-au dat seama?!

  Cred ca toata lumea a crezut ca astepti bebe :)) ma includ! :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu a fost asta intentia, dar recunosc ca am primit si felicitari! :)

   O sa vina si bebele meu, dar peste ceva ani. Iar vestea sper eu sa o dau mai frumos.

   Ștergere
 7. Si eu care credeam ca a venit barza la tine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ehh... vine ea si la mine, dar momentan sta la taclale cu alte berze (din cate am auzit in timpul unei furtuni au incurcat bebeii intre ei :)))

   Ștergere
 8. Răspunsuri
  1. Am vrut sa fie un articol haios, dar se pare ca a iesit mai haios decat vroiam sa il fac :)

   Ștergere