Treceți la conținutul principal

Îndrăznește să fii altfel! Mergi la teatru!

E vineri, e toamnă și plouă, iar în case miroase a bostan copt și a scorțișoară. Parcurile s-au umplut de frunze arămii, păsările fug spre ținuturi mai calde și astenia bate la ușă.

Zilele acestea, când totul în jur pare că moare, când ai impresia că nu e nimic interesant de făcut și frigul te îmbrățișează cu brațele-i ca de ace, îndrăznesc să fiu altfel! Să îmi iau pălăria din fetru brodată cu trandafiri, eșarfa fistichie din mătase, paltonul că blăniță și gentuța îngălbenită de vreme a bunicii și să merg la teatru!

Și pentru că vorba scriitorului (la Shakespeare mă refer), viața e ca o scenă, pe lângă faptul că îndrăznesc să fiu altfel, îmi asum și un rol. Asta așa, să fac toamna mai interesantă. Și nimic nu dă mai bine cu mirosul scenei și a clădirilor vechi din capitală decât o rochie neagră din catifea, ciorapi din mătase și pantofiori din piele, cu toc, ce clămpăne pe trotoarele uitate de vreme... lăsând în urmă o dâră de parfum fin, ce spune povești din alte timpuri.

Aleg să merg la teatru pentru că la fiecare spectacol pot juca la rândul meu un rol... și astfel, la fiecare piesă pot fi o nouă EU! Femeia stilată, chic și mereu aranjată, fetița veselă, cu codițe, sau tipa dură căreia nu îi pasă de nimeni și nimic!

Și de parcă gândurile mi-au fost citite și dorințele atent scanate, toamna asta Teatrul Nottara s-a întors acasă și organizează a-IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru FEST(IN)!


Fie că sunteți sau nu din București, îndrăzniți să fiți altfel și mergeți la teatru! Toate cele 6 simțuri vor fi gâdilate și stimulate, făcând ca întreaga experiență a unui spectacol să fie un adevărat festin! Festin pentru trup și suflet, condimentat cu zâmbete și voie-bună.

Eu merg la teatru pentru unicitatea atmosferei, pentru senzația de ireal din sala plină ochi cu oameni, pentru anonimatul de care mă pot bucura, pentru senzațiile ce mă învăluie și relaxare. După o seară la teatru mă simt aproape la fel de bine ca după o excursie la mare!

Merg la teatru pentru că sunt o fire romantică și îmi place la nebunie să concep o întreagă poveste cu aer franțuzesc pentru fiecare piesă- și recunosc că mi-ar plăcea din toată inima ca măcar la una dintre ele să mă pot duce într-o trăsurică mică și cochetă... așa cum se făcea pe vremea Mariei Antoneta. Cu rochii elaborate, mânuși sofisticate și pantofi din cristal.

Merg la teatru pentru că pot trăi povești inedite, învâț lecții de viață și mă descarc emoțional- îmi place teatrul pentru că e un bun medicament pentru suflet!

Pentru că pot să râd, să plâng sau să disper în câteva minute, iar în momentul în care cortina cade, viața capătă noi înțelesuri.

Eu merg la teatru pentru a mă descoperi și redescoperi, pentru a găsi noi înțelesuri vieții și a mă minuna de cât de multe măști poate avea un om.

Voi de ce mergeți la teatru?!



Ooohhh! Era să uit! Ce spuneți dacă toamna asta îndrăzniți să fiți altfel și să mergeți la teatru?! Nottara vă așteaptă la un adevărat FEST(IN)!

Comentarii

  1. Adevarul este ca de foarte mult timp nu am fost la teatru, tot timpul am gasit altceva de facut. Cand eram mai tinerica abia asteptam sa merg, la teatrul din Oradea se jucau piese minunate. Poate ar trebui sa mai fac o mica vizita pe la teatru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teatrul e un foarte bun remediu pentru suflet! Din cand in cand mai merge sa ne facem si cate o mica placere. Asa ca, in epica T.V.-ului sa fim diferiti si sa mergem la teatru!

      Ștergere
  2. Noi am fost weekend-ul trecut la spectacol..dar pentru copii. Si eu ador sa merg la teatru, dar acum e mai greu..fetita e prea mica. Vizionare placuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Cand mai creste putin o sa vedeti spectacolele de teatru in 3 si o sa fie minunat.

      Ștergere
  3. Am sa iau aminte indemnul tau. In toamna asta o sa merg la teatru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, chiar nu am mai fost de mult. Dar nu-i timpul trecut deloc.

      Ștergere
    2. Inseamna ca a sosit vremea pentru o noua piesa de teatru! Drama sau comedie?

      Ștergere
  4. Merg cam o data pe luna la teatru pentru a iesi din monotonia vietii. Incerc pe cat posibil sa nu pierd treatrele care vin in turneu chiar daca am vazut o piesa de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Merg cam o data pe luna la teatru pentru a iesi din monotonia vietii. Incerc pe cat posibil sa nu pierd treatrele care vin in turneu chiar daca am vazut o piesa de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Teatrul face tare bine. Ar fi si pacat sa ratam asemenea bucurie pentru trup si suflet.

      Ștergere
  6. sincer spre rusinea mea nu am mai fost demult la teatru desi imi place mult ,la film da,,,,pacta ca pierdem multe momente frumose si asa cum spui tu putem sa ne transpunem si sa fim personaje si noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand eram acasa mergeam la film aproape in fiecare saptamana. Acum mai rar... desi mi-ar placea sa merg mai des.

      Ștergere
  7. Gata! M-am hotarat. Merg si eu la teatru.

    RăspundețiȘtergere
  8. din primele lucruri din bucuresti apreciate au fost teatrele si concertele. Am stat la cozi la bilete cu o ora inaintea deschiderii. Am vazut de 2 ori Iake take si Cadar cu Radu Beligan +Dinica + Moraru, am vazut pe Olga Tudorache, pe Claudiu Bleont si Manole si Malaiele si Stefan Iordachei cu Mitica Popescu etc. I-am aplaudat cu minutele in picioare, in ovatii. Am vazut si actori tineri cu un talent deosebit.
    Avem oameni mari, uitam sa ii apreciem. Acum. Cat inca mai sunt pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultimele propozitii sunt cat se poate de bine punctate. Nu stiu de ce dar nu prea stim sa apreciem oamenii bun cat inca sunt in viata. Si cand nu mai sunt printre noi ne amintim brusc de ei... Si mie imi place sa merg la teatru si film, as merge chiar mai des daca buzunarelul mi-ar permite. Un alt paradox in Romania- pretul urias pentru cultura!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde