Treceți la conținutul principal

În copilărie visam să...

Uneori, pe potecile vieții ajungem să ne mai și rătăcim. Atrași poate de o cărare cu mai multe flori, de o potecă umbrită, sau de un drum bătătorit, ne abatem de la calea noastră și ne trezim ajunși la mijlocul drumului și nu știm ce să facem. Să ne întoarcem sau nu, să chemăm pe cineva în ajutor, să ne așezăm și să renunțăm!

Eu una am rătăcit de multe ori poteca, am fost descurajată și am vrut să renunț și să mă întorc la siguranța căminului pe care îl cunoșteam, însă de fiecare dată am avut parte de un zvâc ce m-a făcut să o iau de la capăt.

Le-am privit pe toate nu ca amintiri triste ori experiențe neplăcute, ci ca lecții de viață. Am învațat-o, am notat-o în agendă și am pornit iar pe drumul meu. Încă nu am ajuns nici la jumătatea lui, m-am rătăcit de multe ori atrasă fiind de vise efemere și am realizat că în viață alegerile ieftine costă cel mai scump!



Regerete nu prea am, mereu am mers pe principiul că în viață e mai bine să îți pară rău de ceva ce ai făcut, decât de ceva ce nu ai făctu- lecție învățată din proprie experiență, când am pierdut o șansă pentru că nu am acționat. Despre asta însă, poate în altă postare.

Job-ul actual e un foarte bun exemplu de alegere ieftină- ieftină și foarte proastă, pentru că mi-am rătăcit drumul, atrasă fiind de himere. Eram  nefericita și nu știam de ce. apoi mi-am adus aminte de ceea ce visam în copilărie.

Am fost genul de persoană ce și-a dorit mereu să ajute oamenii. Când eram mică mă jucam de-a doctorul, iar pe parcurs am înclinat între medicină și psihologie. Prima fiind destul de costisitoare, am ales psihologia. Deși, sinceră să fiu, mi-ar fi fost mult mai potrivită meseria de medic. Am zis că las profesia asta pentru următoarea viață.

Am renunțat la job-ul pe care îl aveam. Era mult prea departe de ideea de a sprijini oamenii și în ciuda faptului că poteca era frumos decorată, mă simțeam groaznic.

Noroc că stau bine cu memoria și mi-au venit în minte visele din copilărie.

Voi ce vise aveați în copilărie!?


Sursa foto


Comentarii

  1. Si eu imi doream sa fiu doctora si avocat. Se zicem ca sunt prin zona aceea, mai am putin si termin facultatea de Farmacie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca abia astepti sa termini! Ce m-am mai bucurat si eu cand am terminat facultatea...

      Ștergere
  2. Cred ca toti cand eram mici ne doream sa fim medici, dar fiecare am lua-o in alta directie. Cred ca tie Amalia ti se potrivea aceasta meserie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum imi pare si mie rau ca nu m-am ambitionat mai mult, dar si psihologia merge :)

      Ștergere
  3. Si eu am avut unele vise ,dar nu sau indeplinit toate asta e ,viata merge mai departe .

    RăspundețiȘtergere
  4. Profesoara dar am ajuns inginera si nu-mi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Profesoara dar am ajuns inginera si nu-mi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu vroiam sa fiu medic. Vroiam sa fiu arhitecta, arheologa, detectiva.. apoi vroiam sa stiu sa fac orice :))
    Am vrut si eu sa fac psihologie. Am vrut si integrare sociala. Eram cat pe ce... De ce nu am facut-o e o poveste lunga :)
    Acum sunt in cautare de vise noi :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde