Treceți la conținutul principal

Sleek Professional Finishing Powder + 3 moduri ingenioase de a utiliza pudra

Pudra este unul dintre acele produse cosmetice care nu ar trebui să lipsească din portfardul  unei femei.

Eu mereu când mă gândesc la pudră îmi vin în minte filmele americane, în care femeile de fiecare dată când erau invitate în oraș, era musai să dea o fugă la baie să își pudreze nasul.

Desigur, cred că acolo se întâmpla ceva de genul, de era așa îndrăgită activitatea asta:


Eu astăzi o să vă vorbesc despre una dintre pudrele mele preferate, anume Sleek Professional Finishing Powder, translucidă.


În primul rând, recomand pudrele pulbere și nu cele compacte. Primele sunt mult mai ușor de aplicat (deși trebuie să aveți grijă când le mânuiți să nu rămâneți fără pudră), sunt mai lejere și în general makeup artiștii recomandă pudrele pulbere. Diferența se vede și este considerabilă- nu m-aș întoarce la cele compacte.

În al doilea rând, pudrele pulbere sunt ideale dacă vreți să NU vă modifice culoarea fondului de ten după aplicare. De asemenea, aș recomanda să nu folosiți pudră cu spf dacă doriți un machiaj pentru evenimente- unde este clar că o să vi se facă poze.

Spf-ul, în contact cu blițul aparatului, modifică nuanța tenului, calitatea machiajului, etc., deoarece reflectă lumina blițului. În acest caz este foarte posibil ca în fotografii să dați impresia că aveți fața mai albă decât restul corpului.


În ceea ce privește aplicarea ei, consider că "puful" este cea mai bună alegere. Atenție însă, când spun puf nu mă refer la burețel, ci la acest gen de puf:



Pentru o aplicare desăvârșită este de preferat ca puful să fie din material natural (ex. puf de gâscă), chiar dacă este mai scump. Rezultatul final merită toți banii!

Pudra de la Sleek o folosesc deja de 3-4 luni și sunt foarte mulțumită de ea. Fixează foarte bine fondul de ten, fiind translucidă nu îi modifică nuanța și oferă o senzație plăcută la aplicare- ca și cum ar răcori tenul, fiind deosebit de lejeră.

PONT! Înainte de a aplica pudra cu buretele/puful/pensula, scuturați de surplus, pentru un machiaj cât mai natural.

Prețul pudrei este de aproximativ 45-50 de lei, pentru 8 g. Nu vă speriați, 8 g poate părea puțin, dar o folosesc deja de câteva luni și am  machiat și alte persoane. Este un produs spornic, de o foarte bună calitate.

Ambalajul este simplu, elegant, însă dacă ar fi să comentez ceva, nu vine cu burețel sau orice alt tip de aplicator. Așa că dacă nu aveți pe acasă o pensulă sau un puf, va trebui să achiziționați și așa ceva.

Însă dacă sunteți în căutarea unei pudre de calitate, la un preț accesibil, vă recomand din toată inima aceast produs.


Și pentru că îmi place să las pe final ce e mai interesant, vă împărtășesc 3 moduri (zic eu) ingenioase în care eu folosesc pudra:

1. când reușesc performanța de a îmi păta hainele cu ulei/grăsime, pun pe pată pudră (asta dacă nu am talc) las câteva minute, îndepărtez și spăl repede- efect 100% garantat

2. dacă vreau să fac ca rujul să reziste mai mult, aplic un strat de ruj, peste acesta aplic pudră, aplic încă un strat de ruj și gata! Rezistența acestuia pe buze crește și cu 50%

3. dacă deja am executat machiajul feței și nu vreau să stric ce am făcut când mă apuc de ochi, aplic pe zona de sub aceștia un strat generos de pudră și termin machiajul ochilor. Îndepărtez pudra cu o pensulă evantai, realizez ultimele retușuri și gata!

Voi ce trucuri mai cunoașteți, la care pudra e un aliat de nădejde?

Comentarii

  1. Nu cunosc nici un truc dar am ramnas uita de celelalte moduri in care se mai poate folosi pudra. Nu mi-ar fi trecut prin cap niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am o cutiuta mica cu pudra la mine- din aia mai ieftina, compacta, pentru ca am un mare talent de a ma pata cu tot felu de sosuri si ma scapa din impas. :) Ma bucur ca a fost putin util articolul.

      Ștergere
  2. 2 si 3...am testat si eu...de 1 nu am stiut...ingenios :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pesemne ca nu ai 2 maini stangi, ca mine, cand vine vorba de pus lista de bucate pe haine :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde