Treceți la conținutul principal

Embrace the digital era

Nu mai este un secret pentru nimeni că suntem  martorii unor mari schimbări! Roboți, clonări, lumi virtuale, tehnologie avansată... tehnica ocupă pe zi ce trece tot mai mult din ceea ce înseamnă normalitate cotidiană.

Lumea e într-o continuă mișcare, viteza a devenit ceva la ordinea zilei, iar gadget-urile se transformă într-o extensie a corpului!

Noua lume ce se conturează la orizont este lumea celor rapizi, flexibili, celor capabili să îmbrățișeze era digitală.

Noțiuni precum călătoriile în timp și spațiu, teleportarea sau realitatea virtuală vor deveni la fel de obișnuite ca mersul pe bicicletă sau sesiunile de shopping on-line.


Și cine nu și-ar dori să pășească într-o nouă realitate, o realitate pe care ai posibilitatea să o controlezi după bunul plac? Vrei să evadezi din monotonia cotidiană și să îți clădești propria oază de relaxare, sunt sigură! Și dacă până ieri era doar o dorință, de azi o poți transforma în realitate, cu Visual VR!


Ca să nu mai vorbim de faptul că "odata intrat in lumea virtuala, poti uita de butoane. Ceea ce parea cu ani in urma desprins din domeniul stiintifico-fantastic este acum cat se poate de real. Gratie echipamentului Visual VR si aplicatiei FullDive vei controla realitatea virtuala exclusiv prin miscarile capului. In plan orizontal, miscarile stanga – dreapta iti vor expune optiunile meniului. Tinteste cu ajutorul cursorului aplicatia dorita timp de 2 secunde si ea se va deschide. Pentru a te intoarce de unde ai plecat sau pentru a obtine detalii legate de aplicatie este suficient sa-ti cobori privirea. Simplu si eficient, la fel ca o incalzire usoara inainte de antrenament…" (http://allview.ro/visualvr/)

Și unde mai pui că Visual VR merge de minune cu Allview P8 Energy PRO!


Și pentru pretențioși, dar și pentru doamnele ce își doresc ca telefonul să fie mai mult decât un simplu gadget, acesta vine în două opțiuni de culoare: silver și gold. Eu una aș opta pentru silver, vouă care vă face cu ochiu?

Plus că am o veste bună și pentru părinți:


Când vorbim desre un gadget PRO, asta înseamnă că proiectanții chiar s-au gândit la toate!

Iar dacă sunteți mari amatori de selfie-uri, e bine să știți ca este dotat cu o cameră frontală de 5 MP, un super zoom, gif, polaroid și câte și mai câte, oferindu-vă posibilitatea să aduceți creativitatea la cote maxime.

Ca să nu mai vorbim de siguranța datelor voastre:


Și pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, vă las mai jos o fotografie făcută cu Allview P8 Energy PRO:


PROfesionalim garantat, cu poze ce te-ar putea teleporta în peisajul mirific din fotografie. Iar surprizele nu se opresc aici, telefonul vine cu super-opțiunea liber la teste, ce îți permite să ascunzi datele importante de curioșii ce îți iau gadget-ul la butonat!


Și dacă nici așa nu te-am convins să îmbrățișezi era digitală, aruncă un ochi aici...



Ce zici te-am convins să te tehnologizezi!?

Dacă da, embrace the digital era și testază (sau achiziționează) noul P8 Energy PRO cât mai rapid, pentru a beneficia de oferta pachetului complet de comercializare (la achiziția smartphone-ului primești gratuit un set Visual VR și servicii complete de extragaranție pentru telefon).

În speranța că te-am convins să fii în pas cu noul, sper ca la următoarea postare să ne găsim așa...


... și nu așa:




Comentarii

  1. Nu e neaparat pe gustul meu, dar pozele pe care le face par a fi foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut foarte mult pozele. Dar merita testat, macar din curiozitate.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde