Treceți la conținutul principal

Digital Divas 2016, Palatul Bragadiru București II

Anul acesta a fost primul în care am participat la Digital Divas by Avon, după cum vă spuneam și în articolul de ieri, scris în mare grabă.

Cel mai mult la acest eveniment mi-a plăcut locația. Palatul Bragadiru este de-a dreptul fascinant, coloanele clădirii, scările cu trepte de marmură, picturile de pe tavanul palatului... fascinante! M-au dus cu gândul la balurile din alte epoci.

Mi-a plăcut foarte mult și recitalul susținut de cei de la The Mono Jacks, păcat că au cântat atât de puțin (3 melodii) după mine aș fi stat să îi ascult toată seara.


Păcat că nu am avut lumină (și aparat foto) mai bună, să puteți vedea sala în adevărata ei splendoare.

La fel de mult (dacă nu chiar cel mai mult) mi-au plăcut deserturile servite. Am mâncat cel mai bun tiramisu ever. Și o prăjiturică ciocolătoasă divină... Au fost și ceva aperitive, bune și ele, dar cum eu sunt fan dulciuri, le dau 10 lor. De mult nu am mai mâncat prăjiturici așa gustoase. De fapt doar în Italia am mai întâlnit un gust atât de sofisticat la dulciuri.

Un alt desert deosebit a fost unul din înghețată, făcut chiar la fața locului de Adrian Hăidean, de la care însă am spus pas, pentru că în perioada asta ar fi fost o adevărată catastrofă pentru gâtul meu... Desertul însă arată excepțional:


Ce nu mi-a plăcut însă la acest eveniment a fost atmosfera... tot ce mi-a insuflat a fost falsitate, superficialitate și artificial. Un eveniment foarte frumos îmbrăcat, dar care în esența lui a fost doar de ambalaj. Sufletul lipsea.

Dar desigur, asta a fost doar o impresie a mea. Vedem la anu ce va fi, pentru că, mă gândesc să duc mai departe pasiunea asta a mea și să continui cu blogul.

Cum vă spuneam și ieri, la finalul galei de premiere, am primit și o mică surpriză de la organizatori.


O ojă și un ruj marca Avon, o mostră de pastă de dinți și o revistă de luna trecută... Faza cu revista nu mi-a plăcut, din punctul meu de vedere, mai bine nu dai ceva ce e trecut. Rujul îmi place foarte mult, dar știți deja că rujurile sunt o slăbiciune a mea (mai ceva ca pantofii), iar revista l-a cucerit pe Heffy.


După cum puteți vedea, HDD s-a autoproclamat  ca Duce Glamour(ous).

Per total, a fost o experiență frumoasă, am cunoscut oameni simpatici, am interacționat cu persoane minunte, am aflat povești de viață excepționale și am avut ocazia să admir un palat fascinant.

Mă bucur că am fost o mică parte a ceea ce a însemnat Digital Divas, dar mai presus de toate mă bucur că am luat decizia de a pune pe piciorușe (de bebeluș ce-i drept) acest blog.

Vă pupăcesc frumoșii mei cititori și vă doresc un weekend, atât cât a mai rămas din el, FABULOS!


Later up-date: un colaj delicios cu prăjiturelele și gustăricile de la Digital Divas.


Comentarii

  1. Zi mai multe despre aperitivele alea.. :)))
    Glumesc. Eu nu sunt fana dulciuri, ci mai degraba de tot ce e sarat. Datorita serviciului pe care il aveam in Spania, mergeam mai mereu la reuniuni, conferinte si tot felul de evenimente, cica obligat-fortat :)) Dar vai, mie asa imi placea sa asist!! Mai ales pentru aperitive :)) si cadouri! O data am castigat o tableta Samsung, mare lucru, ca eu nu castig nimic niciodata!
    E atat de scump Heffy.. m-a cucerit de tot!
    Si in alta ordine de idei, vezi tu ca eu nu le am cu beauty si-astea, dar imi place cum scrii si ce transmiti (ca persoana), asa ca I'll be around.
    Iti doresc muult succes cu blogul, si tot inainte! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu va puteti imagina cat de mult am putut sa ma bucur cand am citit comentariul postat! Va multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase. Heffy va pupa si el. Ma bucur ca va place ceea ce scriu, sper sa ajung sa scriu din ce in ce mai bine.

      O saptamana minunata va doresc (si usoara)!

      Ștergere
    2. Amalia, poti sa ma tutuiesti, cred ca avem varste foarte apropiate :)
      O saptamana frumoasa si tie!

      Ștergere
    3. In acest caz, sa avem o saptamana cat mai productiva, plina de lucruri bune si multa multa sanatate!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde