Treceți la conținutul principal

Are you looking for a serendipity like experience?

Up-date: Articol câștigător

Hy party people!!!!!! Știu că vă place să vă distrați, să trăiți viața din plin, să experimentați tot ce e de experimentat și cel mai important că sunteți deschiși la nou!

Așa că dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neprețuit, ei bine, vă aflați la locul potrivit!

În premieră, pe 27 aprilie 2016, la Sala Palatului (București), va avea loc show-ul epico-exaltic al anului, The Masterpiece Experience!



Sunt sigură că până acum nu ați experimentat senzații ca cele pe care le veți experimenta dacă alegeți să participați la acest show! Puteți să vă procurați repede-repejor, ca să fiți siguri că prindeți loc, bilete de aici (http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=6740)!

Ce înseamnă The Masterpiece Experience? Înseamnă artă, tehnologie, exaltare, fericire, VIS! Și conform creatorului și organizatorului, Ciprian Costin, mai înseamnă și "aducerea orchestrei simfonice în secolul 21 prin combinația dintre acustic și electronic”!

”Pentru prima dată, la Sala Palatului, sonoritatea a peste 320 de instrumentiști va fi auzită într-un concert. 45 de instrumente vor fi fizic prezente pe scenă, iar restul de 275 de instrumente vor fi generate în timp real, folosind echipamente hardware cu performanță de peste 330 de Gigaflops, 96 GB RAM și reverberația filarmonicii din Viena”, explică Ciprian Costin.

Ce îmi place cel mai mult la acest tip de show este faptul că "The Masterpiece Experience” 2016 prezintă o poveste science-fiction cu narator, inspirată din ”Odiseea” lui Homer. Piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” și “Interstellar”/“Interstellar – Călătorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de război, ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectiva unica"! Cum să nu îți dorești să fii parte a acestui eveniment unic?!? Nu ai cum să nu vrei să fii în centrul evenimentelor, parte muzicii, a vieții, a experiențelor de neuitat, a emoției pure, a notelor muzicale ce te transpun în alt univers pentru câteva zeci de minute? Minute MAGIGE, de neprețuit!


Muzică, tehnologie, instrumente vechi de când lumea... prin toate acestea ARTA capătă noi valențe, noi înțelesuri și direcții, la care noi, oamenii secolului XXI participăm activ și sper eu îndreptându-ne într-o direcție potrivită!

Și pentru că ne place să știm că suntem importanți, că dorințele și părerile noastre contează, că facem ceva pentru societatea în care trăim, aș vrea să știu ce soundtrack de film ați vrea să auziți în cadrul acestui concert, unul care să vă facă inima să tresalte de bucurie, să guste toată fericirea universului!?

Eu una știu sigur că aș vota pentru Aerosmith- I don't wanna miss a thing din filmul Armageddon!


Poate vă întrebați de ce acest film, de ce această melodie...

Pentru că EA îmi face inima să bată mai tare, să mă transpun în zeci de personaje, să trăiesc toate emoțiile posibile... o sinestezie de simțuri!

Dragoste, pierdere, durere, victorie... o viață întreagă într-o singură melodie! Cădere și înălțare în același timp, frustrare și luptă, amalgam  de dorințe și încununarea a tot ce înseamnă  A TRĂI! Viața nu e numai lapte și miere e și durere și pierdere, iar melodia aceasta exploetează toate fațetele vieții, ceea ce face din ea un AS! Și zic eu că ne-ar aminti cum e să TRĂIM! 

Voi ce melodie ați vrea să auziți cântată tehnico-instumental? Nu ezitați să vă supuneți unui mic exercițiu de imaginație. Nu dăunează. Și până vă gândiți la asta, cumpărați bilete pentru voi și pentru persoanele dragi vouă. Biletele le puteți achiziționa de aici, iar prețul acestora variază între 80 și 300 lei. Eu una zic că raportul calitate-preț este rezonabil, iar zâmbetul celei pe care o iubești, de neprețuit dacă o vei surprinde cu așa întâlnire!



Și dacă sunteți genul acela de persoane care trebuie întăi să vadă, ca mai apoi să creadă, vă las aici link-ul către trailler-ul evenimentului! Ascultați cu atenție, pentru o serendipity like experience!

ATENȚIE!!! Poate provoca dependență!



Vă aștept cu păreri după show! Poate ne găsim acolo.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Un asa eveniment nu trebuie ratat! Eu una abia astept sa vad cum va fi imbinat noul cu vechiul. In primul rand ar trebui sa mergeti pentru un asa spectacol inedit!

      Ștergere
  2. Ma mut la Bucuresti, daca stiu ca prin voia sortii, va intalnesc la concert :)
    Frumos articol :) Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e cazul de mutari, daca soarta vrea, vrea oricum, daca nu vrea, nu vrea si pace! :) Multumesc pentru aprecieri si Sarbatori Fericite, ca tot se apropie cu pasi repezi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde