miercuri, 13 aprilie 2016

Are you looking for a serendipity like experience?

Up-date: Articol câștigător

Hy party people!!!!!! Știu că vă place să vă distrați, să trăiți viața din plin, să experimentați tot ce e de experimentat și cel mai important că sunteți deschiși la nou!

Așa că dacă sunteți în căutarea unei experiențe de neprețuit, ei bine, vă aflați la locul potrivit!

În premieră, pe 27 aprilie 2016, la Sala Palatului (București), va avea loc show-ul epico-exaltic al anului, The Masterpiece Experience!Sunt sigură că până acum nu ați experimentat senzații ca cele pe care le veți experimenta dacă alegeți să participați la acest show! Puteți să vă procurați repede-repejor, ca să fiți siguri că prindeți loc, bilete de aici (http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=6740)!

Ce înseamnă The Masterpiece Experience? Înseamnă artă, tehnologie, exaltare, fericire, VIS! Și conform creatorului și organizatorului, Ciprian Costin, mai înseamnă și "aducerea orchestrei simfonice în secolul 21 prin combinația dintre acustic și electronic”!

”Pentru prima dată, la Sala Palatului, sonoritatea a peste 320 de instrumentiști va fi auzită într-un concert. 45 de instrumente vor fi fizic prezente pe scenă, iar restul de 275 de instrumente vor fi generate în timp real, folosind echipamente hardware cu performanță de peste 330 de Gigaflops, 96 GB RAM și reverberația filarmonicii din Viena”, explică Ciprian Costin.

Ce îmi place cel mai mult la acest tip de show este faptul că "The Masterpiece Experience” 2016 prezintă o poveste science-fiction cu narator, inspirată din ”Odiseea” lui Homer. Piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” și “Interstellar”/“Interstellar – Călătorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de război, ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectiva unica"! Cum să nu îți dorești să fii parte a acestui eveniment unic?!? Nu ai cum să nu vrei să fii în centrul evenimentelor, parte muzicii, a vieții, a experiențelor de neuitat, a emoției pure, a notelor muzicale ce te transpun în alt univers pentru câteva zeci de minute? Minute MAGIGE, de neprețuit!


Muzică, tehnologie, instrumente vechi de când lumea... prin toate acestea ARTA capătă noi valențe, noi înțelesuri și direcții, la care noi, oamenii secolului XXI participăm activ și sper eu îndreptându-ne într-o direcție potrivită!

Și pentru că ne place să știm că suntem importanți, că dorințele și părerile noastre contează, că facem ceva pentru societatea în care trăim, aș vrea să știu ce soundtrack de film ați vrea să auziți în cadrul acestui concert, unul care să vă facă inima să tresalte de bucurie, să guste toată fericirea universului!?

Eu una știu sigur că aș vota pentru Aerosmith- I don't wanna miss a thing din filmul Armageddon!


Poate vă întrebați de ce acest film, de ce această melodie...

Pentru că EA îmi face inima să bată mai tare, să mă transpun în zeci de personaje, să trăiesc toate emoțiile posibile... o sinestezie de simțuri!

Dragoste, pierdere, durere, victorie... o viață întreagă într-o singură melodie! Cădere și înălțare în același timp, frustrare și luptă, amalgam  de dorințe și încununarea a tot ce înseamnă  A TRĂI! Viața nu e numai lapte și miere e și durere și pierdere, iar melodia aceasta exploetează toate fațetele vieții, ceea ce face din ea un AS! Și zic eu că ne-ar aminti cum e să TRĂIM! 

Voi ce melodie ați vrea să auziți cântată tehnico-instumental? Nu ezitați să vă supuneți unui mic exercițiu de imaginație. Nu dăunează. Și până vă gândiți la asta, cumpărați bilete pentru voi și pentru persoanele dragi vouă. Biletele le puteți achiziționa de aici, iar prețul acestora variază între 80 și 300 lei. Eu una zic că raportul calitate-preț este rezonabil, iar zâmbetul celei pe care o iubești, de neprețuit dacă o vei surprinde cu așa întâlnire!Și dacă sunteți genul acela de persoane care trebuie întăi să vadă, ca mai apoi să creadă, vă las aici link-ul către trailler-ul evenimentului! Ascultați cu atenție, pentru o serendipity like experience!

ATENȚIE!!! Poate provoca dependență!Vă aștept cu păreri după show! Poate ne găsim acolo.

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Un asa eveniment nu trebuie ratat! Eu una abia astept sa vad cum va fi imbinat noul cu vechiul. In primul rand ar trebui sa mergeti pentru un asa spectacol inedit!

   Ștergere
 2. Ma mut la Bucuresti, daca stiu ca prin voia sortii, va intalnesc la concert :)
  Frumos articol :) Felicitari.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e cazul de mutari, daca soarta vrea, vrea oricum, daca nu vrea, nu vrea si pace! :) Multumesc pentru aprecieri si Sarbatori Fericite, ca tot se apropie cu pasi repezi.

   Ștergere