marți, 13 octombrie 2015

Review Revlon Colorburst Matte Balm

Deja ştiţi că am o obsesie MARE legată de rujuri, rujuleţe, gloss-uri şi alte mici minunăţii destinate înfrumuseţării buzelor!

Drept urmare, în weekend, cum mă plimbam eu aşa, de relaxare, am făcut o mică oprire în Kendra  şi nu am putut pleca fără frumuşelul ăsta:


Este atât de mooooooov încât nu ai cum să nu îl iubeşti! A fost dragoste la prima vedere. Şi e pe atât de mov cum apare în fotografia de mai sus!!!!!

Preţul iniţial era 45 de lei, dar duminică a fost la promoţie, cu 10 lei mai ieftin, ceea ce mi s-a părut o ocazie de neratat! Cu toate aceste nu ştiu dacă promoţiile sunt valabile în toate magazinele Kendra din ţară şi nu ştiu nici perioada de desfăşurare a promoţiei. A fost pură întâmplare, dar nu regret că am intrat în magazin şi nici că am achiziţionat rujuleţul.Ce îmi place la el:

- are o uşoară aromă de mentă, iar în momentul în care îl aplici conferă o senzaţie subtilă de răcore; pentru mine, care ador menta, a fost o surpriză foooooooarte plăcută

- se aplică foarte, foarte uşor, la capitolul acesta ar primi 10 cu felicitări şi vreo 5 plusuri

- este rezistent la transfer

- nu usucă/ deshidratează buzele

- perfect de luat în geantă

Ce nu îmi place la el:

- ei bine, la secţiunea asta, nu am nimic de comentat; ceea ce pentru mine, e surprinzător. Însă, sunt foarte mulţumită de rujuleţ, luând în calcul şi raportul calitate-preţ.

Pe piele, culoarea se vede cam aşa:


Îl recomand în combinaţie cu un machiaj al ochilor discret (punem accentul pe buze, nu şi pe ochi în acelaşi timp, mai ales dacă vreţi să îl purtaţi ziua).
Dacă sunteţi suficient de încrezătore în voi şi această noanţă se potriveşte culorii tenului vostru, nu ezitaţi să purtaţi toamna pe buze!

Din partea mea  Revlon Colorburst Matte Balm are un 10 cu FELICITĂRI şi cu siguranţă o să îmi mai achiziţionez şi alte culori din această gamă!

Voi aţi încercat până acum Revlon Colorburst Matte Balm? Ce părere aveţi despre acest produs?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu