Treceți la conținutul principal

Broşă cu chihlimbar şi povestea absenţei de pe blogosferă

De ceva timp nişte probleme de sănătate nu îmi dau pace. În primă fază nu am avut niciun chef de nimic, am renunţat la multe activităţi, eram oarecum obsedată de chestiunea în cauză (trebuie să recunosc că şi acum sunt cam la fel, dar încerc să mă temperez) şi nu aveam chef de nimic.

Cu timpul însă, am realizat că reacţionând aşa nu îmi fac niciun favor, aşa că m-am decis să îmi reiau activităţile de zi cu zi, să îmi urmez pasiunile şi să îmi fac viaţa aşa cum aş vrea să fie, fără a mai accepta compromisuri sau frământări oarecum inutile.

M-am apucat de cursuri de makeup, mi-am reluat activitatea pe blog, încet dar sigur, sper eu şi am început să mă documentez în domenii precum meditaţia, parapsihologia şi bioenergia.

Cred destul de mult în puterea plantelor, a pietrelor şi a cristalelor, dar cred şi în puterea propriei minţi de a ne vindeca. Însă în procesul vindecării, fiecare dintre noi are nevoie de ajutor. Nu neg contribuţia medicinei, însă cred că în anumite situaţii, credinţa noastră în vindecare face mai multe decât puterea medicinei.

De asemenea, nu e atât de important cristalul care se potriveşte zodiei noastre, cât acea piatră care ne atrage, spre care simţim o chemare anume.

Astăzi, vă prezint una dintre aceste să le zicem pietre, faţă de care simt o chemare aparte şi pe care o port ori de câte ori am ocazia, pentru a mă apăra de energiile negative şi radiaţiile din jur. Şi chiar dacă nu o purtaţi mereu, ţinută în casă, lângă aparatele cu grad mare de radiere, este cât se poate de benefică.

Eu mi-am ales o broşă pisicuţă, cu inserţii de chihlimbar, pe care o port aproape de inimă, pentru un efect mai bun.





Acelaşi efect, îl pot avea cerceluşii din chihlimbar, care purtaţi în zona capului, pot face adevărate minuni pentru sănătatea fizico-psihică a purtătorului.




Chihlimbarul este de fapt o răşină fosilă, iar în unele cazuri în interiorul acestor pietre putem găsi insecte, plante, etc., fosilizate, de o frumuseţe aparte.

Cel mai important rol al chihlimbarului este cel de protector. Fiind auriu, îl putem asocia cu soarele, cu buna-dispoziţie, căldura şi cheful de viaţă.

Dar cel mai important, ce m-a convins să îmi achiziţionez un accesoriu cu această piatră, este rolul pe care îl joacă în menţinerea, păstrarea şi îmbunătăţirea sănătăţii! Acesta se presupune că  purifică organismul şi că are un puternic rol curativ.

În fapt, totul ţine de energia pe care aceste pietre o conversă în ele şi modul în care inter-relaţionează cu energia purtătorului.

Eu intenţionez să îmi cumpăr un inel sau o pereche de cerceluşi, pentru a putea purta mai des chihlimbarul.

Voi aveţi o piatră preferată? Credeţi în puterea cristalelor şi în rolul pe care acestea le joacă în viaţa noastră de zi cu zi? Aţi folosit vreodată astfel de pietre ca ajutor în diverse situaţii din viaţa de zi cu zi?

Aştept cu mare drag părerile, întrebările, sfaturi sau recomandările voastre.

Până atunci, vă las un link unde puteţi găsi mai multe informaţii despre puterea chihlimbarului.


UP-DATE: În România puteţi găsi chihlimbar la Muzeul Chihlimbarului, în judeţul Buzău, la Colţi. Puteţi arunca un ochi pe pagina lor de Facebook, cu menţiunea că nu este prea bine manageriată, precum şi că drumul până acolo este destul de prost...


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

File de iubire

Când aveam fundițe-n păr și rochițe cu buline, Visam la marea iubire,  Ca-n romanele citite pe sofa de străbunica. Am crescut cam repejor Și cu mare bucurie rochița de școlăriță am îmbrățișat. Dar la visul de iubire tot n-am renunțat. La liceu, cu lumea-n cap și speranțe de-mplinire, Am fugit după iubire... Doar că lesne mi-am dat seama că nu-i totu' ca-n romane Și tare m-am supărat pe romanele citite, Pe poveștile trăite și personajele iubite. Dar când timpu a mai trecut Și mai mare am crescut, Ușor am realizat că mitul despre iubire Poate fi înfăptuit lângă omul potrivit. De-a lungul timpului, dar mai ales în facultate, am învățat că un bun scriitor este acela care a cunoscut viața cu tot ce presupune ea: greutăți, bucurii, suișuri și coborâșuri, durere și fericire, lacrimi, agonie, disperare- dar nu s-a lăsat înfrânt de ele, ci le-a împletit cu măiestrie în povești inedite, ce fac delicul publicului. Și asta tocmai pentru că cititorul î