sâmbătă, 3 octombrie 2015

Broşă cu chihlimbar şi povestea absenţei de pe blogosferă

De ceva timp nişte probleme de sănătate nu îmi dau pace. În primă fază nu am avut niciun chef de nimic, am renunţat la multe activităţi, eram oarecum obsedată de chestiunea în cauză (trebuie să recunosc că şi acum sunt cam la fel, dar încerc să mă temperez) şi nu aveam chef de nimic.

Cu timpul însă, am realizat că reacţionând aşa nu îmi fac niciun favor, aşa că m-am decis să îmi reiau activităţile de zi cu zi, să îmi urmez pasiunile şi să îmi fac viaţa aşa cum aş vrea să fie, fără a mai accepta compromisuri sau frământări oarecum inutile.

M-am apucat de cursuri de makeup, mi-am reluat activitatea pe blog, încet dar sigur, sper eu şi am început să mă documentez în domenii precum meditaţia, parapsihologia şi bioenergia.

Cred destul de mult în puterea plantelor, a pietrelor şi a cristalelor, dar cred şi în puterea propriei minţi de a ne vindeca. Însă în procesul vindecării, fiecare dintre noi are nevoie de ajutor. Nu neg contribuţia medicinei, însă cred că în anumite situaţii, credinţa noastră în vindecare face mai multe decât puterea medicinei.

De asemenea, nu e atât de important cristalul care se potriveşte zodiei noastre, cât acea piatră care ne atrage, spre care simţim o chemare anume.

Astăzi, vă prezint una dintre aceste să le zicem pietre, faţă de care simt o chemare aparte şi pe care o port ori de câte ori am ocazia, pentru a mă apăra de energiile negative şi radiaţiile din jur. Şi chiar dacă nu o purtaţi mereu, ţinută în casă, lângă aparatele cu grad mare de radiere, este cât se poate de benefică.

Eu mi-am ales o broşă pisicuţă, cu inserţii de chihlimbar, pe care o port aproape de inimă, pentru un efect mai bun.

Acelaşi efect, îl pot avea cerceluşii din chihlimbar, care purtaţi în zona capului, pot face adevărate minuni pentru sănătatea fizico-psihică a purtătorului.
Chihlimbarul este de fapt o răşină fosilă, iar în unele cazuri în interiorul acestor pietre putem găsi insecte, plante, etc., fosilizate, de o frumuseţe aparte.

Cel mai important rol al chihlimbarului este cel de protector. Fiind auriu, îl putem asocia cu soarele, cu buna-dispoziţie, căldura şi cheful de viaţă.

Dar cel mai important, ce m-a convins să îmi achiziţionez un accesoriu cu această piatră, este rolul pe care îl joacă în menţinerea, păstrarea şi îmbunătăţirea sănătăţii! Acesta se presupune că  purifică organismul şi că are un puternic rol curativ.

În fapt, totul ţine de energia pe care aceste pietre o conversă în ele şi modul în care inter-relaţionează cu energia purtătorului.

Eu intenţionez să îmi cumpăr un inel sau o pereche de cerceluşi, pentru a putea purta mai des chihlimbarul.

Voi aveţi o piatră preferată? Credeţi în puterea cristalelor şi în rolul pe care acestea le joacă în viaţa noastră de zi cu zi? Aţi folosit vreodată astfel de pietre ca ajutor în diverse situaţii din viaţa de zi cu zi?

Aştept cu mare drag părerile, întrebările, sfaturi sau recomandările voastre.

Până atunci, vă las un link unde puteţi găsi mai multe informaţii despre puterea chihlimbarului.


UP-DATE: În România puteţi găsi chihlimbar la Muzeul Chihlimbarului, în judeţul Buzău, la Colţi. Puteţi arunca un ochi pe pagina lor de Facebook, cu menţiunea că nu este prea bine manageriată, precum şi că drumul până acolo este destul de prost...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu