vineri, 6 septembrie 2019

3 teste la început de an școlar

Noul an școlar ne bate la ușă, drept pentru care am zis că e de bun augur să vă prezint trei teste psihologice numai bune de încercat.


Fie că vreți să vă cunoașteți mai bine, să vă distrați, să descoperiți ce carieră vi se potrivește sau pur și simplu că sunteți curioși, următoarele 3 teste sunt ideale:

- testul Holland (perfect pentru a vă face o idee asupra a ce meserii vă sunt cele mai potrivite ori spre ce domeniu de activitate aveți înclinație-sau nu)

- testul de personalitate Jung

- testul de personalitate Eysenck


Vă promit că nu doare să completați aceste teste (sau doar unul dintre ele, după caz) și că la final cu siguranță o să fiți bucuroși că ați mai aflat una-alta despre voi. 

Testele pot fi făcute de oricine, de la  mic la mare. Desigur, variantele puse la îndemână de mine sunt cele online și sunt orientative. Dacă după ce le completați aveți nelămuriri ori dubii, vă puteți adresa, de la caz la caz, profesorului consilier școlar din școală sau unui psiholog.

Sper să vă stârnească interesul testele propuse de mine și să începeți noul an școlar cu veselie și determinare, dar și cu ceva mai multe informații despre voi și ce vi se potrivește!Weekend fain să aveți!
Sursă foto

5 comentarii:

 1. Foarte interesant.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim, Amalia! Ce faci? Cum esti?!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am facut testul Jung ...:))
  La Extraversion sau Introversion stau exact pe mijloc! :))))
  La atentie Sensing sau iNtuition ... mai mult spre intuitive!
  La preferințe de decizii importante, 'Thinking' sau 'Feeling' ... mai mult spre feeling!
  La preferințe de viață ... o prefer pe cea organizata.
  Concluzia ...sunt plina de viata si entuziasta! :)))
  Sa-mi gasesc un pic de timp si îl fac si pe celalalt!
  Multumesc!
  Pupici! <3

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place blog-ul tau. Sa postezi mai des :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

  RăspundețiȘtergere